aooow..

Längesen.. gud vad jag är dålig på att blogga.. men har dåligt med tid kanske.. säger jag som är arbetslös.. jotack!! men jag försöker fördriva mina dagar med andra saker..

Jag är vääldigt glad att allt har ordnat upp sig, och känner mig sååå lycklig!! =D och kär =)

Annars så är det som vanligt, har min höft som är trasig, och väntar på läkartiden som är 19 maj.. äntligen snart dags.. är en pina att gå o ha ont varje dag.. lik förbannat så ska jag puscha mig så hårt med träningar, oavsett smärtan.. hmm.. mm.. det är ju bara jag som får lida av det efteråt, men jag känner ändå ett välbehag inom mig, oavsett om det dunkar och gör ont..

Annars så har jag tackat nej till jobb på bergs till sommaren, och tackat ja till jobb på ICA istället.. känns som det är det bästa alternativet denna sommaren.. Kommer ändå inte klara av att springa runt på bergs med min höft.. nej nej.. så.. det får bli ICA, oavsett om det är kortare period och så..

Annars så har jag även börjat planera min framtid =D yeees!! kors i taket.. jag är ju som en virrepanna.. men äntligen så är det betalt och klart. .det blir till att läsa till frisör i januari =D och efter det så ska jag försöka på lärlingsplats, och även inom en framtid läsa till lite naglar och stylist.. men det beror ju helt på.. jag kanske inte alls är händig och så.. men jag hoppas iaf att jag är det =D övning ger färdighet iaf!! så.. till vintern är det jag som läser till frisör i trollhättan =)
Annars så är det inte så mycket som händer i mitt liv just nu.. umgås mest med folk, och min gooa pojkvän =)
17e maj ska iaf jag ner och hejja fram Änglarna i Göteborg då dom möter Kalmar.. en av födelsedagspresenterna till älskling =) wihoo.. så de kommer bli såå kul att göra något lite annorlunda ihop! Så då är det jag som drar på mig en blåvit tröja och skriker mig hes ;)
nee..nu har jag massa att göra idag. ska hinna till ICA o prata om jobbet, till Bloms och köpa nylon-knästrumpor, en sväng till gymmet, laga mat, och sen ta bussen upp till <3, och sedan åka med honom vidare till bengtsfors och kolla på fotbollsmatch.. håller tummarna för att regnet ska hålla sig borta!! =S
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )