fan fan fan..

jag säger som thåström.. fan fan fan.. idag var en sådan helvetisk dag, som man önska att man aldrig vaknat.. har mått så extremt pissigt.. vill bara gömma mig i ett hörn o sitta där.. en dag då alla jävla tankar bara kommer upp.. alla negativa, alla gamla.. och jag får inte plats med dom, så istället kommer dom ut med tårarna som jag så intensivt försöker hålla tillbaka.. ingen ser.. min självkänsla sjunker så otroligt..
låg i badkaret förut.. för nåra minuter så tänkte jag hur det skulle vara att bara falla ner under vattnet, o ligga där.. men sedan kände jag det att idioterna som får mig att må såhär är inte värda det.. dem är inte värda ett skit egentligen.. och jag ska vara stark och klättra upp från mitt djup.. blir bara så jävla nedstämd och känner mig värdelös av sånt här.. jag vill bara vara ifred nu..

nu behöver jag bara vännerna känner jag.. dom riktiga vännerna.. som jag litar på.. behöver vara med dom.. det är faktiskt dom som är ljuspunkten i mitt liv.. det är dom som jag verkligen inte kan förlora.. dem skiter i om jag kommer klockan 3 på natten och knackar på dörren med tårar blandat med mascara rinnandes nedför kinderna.. dom finns där.. och jag vet precis vart jag har mina närmaste vänner.

känner för att bara försvoinna.. om så för ett litet tag.. åka någonstans, med någon jag tycker om... någon jag litar på.. bara försvinna, utan något mål.. bara komma bort från alla bekymmer och tankar..försöka springa ifrån dom..

har vart mycket nu ett tag.. mycket svikande.. och jag blir bara förvirrad och förbannad.. och massa snack också.. ännu värre.. och kasta ut sig en massa förnedrande saker på fyllan.. jag blir förbannad.. o sen låtsas som inget har hänt.. gaah.. arg.. men whatever.. orkar inte ödsla mer energi på det.. på den.. det visar ju bara hur pass smart och ärlig och idiotisk någon kan vara..


jaavisst.. jag passar ibland.. det är ju bra.. att komma till mig när det känns så.. neför fan.. trött på sånt trams.. måste förstå att jag förtjänar bättre..

jaja.. nu ska lilla patetiska jag göra något bättre.. lägga mig i sängen.. mmm.. eller nej.. sitta kvar här o prata på msn.. så jag inte tänker alltför mycket på mitt just nu patetiska liv..


ciaoo..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

too little, too late..

så heter en låt av JoJo.. =) spelat match.. puuh.. de va kämpigt.. men jävlar vilken kul match.. trots att vi förlora så är jag faktiskt nöjd.. laginsats!! hade ju övertaget hur länge som helst.. mäkta stolt här.. men men.. de räckte inte helt ut.. vi vann ju skottstatestiken.. bra tycker jag..=) fick bara till en assist idag.. men det va ju bra ändå.. =) hihi.. är helt slut nu iaf..

annars så har min dag vart ganska härlig..=) började med att jag ringde o hoppades på att få lovas stöd när jag skulle prata med 7e klassarna.. hon ställde strongt upp.. fick fara till nordalskolan.. hade en trevlig pratstund med några gamla lärare..=) fick även enkäterna ifyllda.. gött de..

sen fick man iväg te kvarnis o va huur onyttiga som helst och köpa massa glass.. hemåt sedan och la oss framför en film.. vi kom tillslut fram till att vi skulle se skönheten och odjuret.. jag fällde ett par tårar där..haha.. va inte igår man såg filmen iaf!! sen raskt ivög till tandläkarn som skulle fixa med tanden igen.. gött att jag har bitit sönder den!! haha..=) så..  bra käkmuskler..:P  sedan hem te lova, bänkade framför en film som var otroligt lååångtråkig..

matchen.. som sagt.. gick ju ganska bra trots förlust.. men men..=nya tag till nästa match..=)

nu ska jag nattinatta.. efter mitt samtal till gulleputt först..;)

nattinatt!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

you are not alone..

im so sick of lovesongs.. håller helt med NeYo.. sitter i skolan och trökar.. håltimme i nåra timmar.. inte alltför skoj.. men men.. idag har man inte gjort mycket.. värsta seega dagen iaf..har iallafall kommit fram till att det blir en del plugg ikväll.. blir även ner och simma en sväng.. gött de. .får hoppas att sara följer med. =) annars så har det inte hänt något större i mitt liv.. jag är lika mycket frågetecken nu som jag var igår, och i förrgår.. så.. det går framåt dock.. skulle jag kunna tro.. träningen gick hyfsat igår också.. tänkte på att mitt humör inte ska gå ut över mina aktiviteter och vänner typ..

mitt humör är inte på topp.. det är det inte.. har mycket att tänka på.. mycket att göra, som ska vara färdigt.. dåligt med tid.. stressad.. och fundersam.. det ligger som en klump i magen. och dessa saker ihop relaterar tll den stora klumpen.. jag vet inte om jg ska vara lycklig eller olycklig.. jag har det ganska bra just nu..  men vissa saker måste man få svar på.. jag vågar inte tro varken det ena eller andra.. så.. det är ganska frustrerande att gå och hålla inne med alla funderingar... men men..

imoorgon blire match iaf.. hemma mot NB87.. karlstadlag.. riiktigt bra är dom.. så förväntar mig inte mycket, bara typ bra spel från våran sida.. vinst vore dock inte fel men..

sen blire fest på lördagen.. wärs.. inte så jäkla sköj.. men vill ju inte sitta hemma heller när mina kompisar är ute o roar sig..=) är tydligen NOICE eller något som uppträder.. så det kan ju bli ganska kul.. fixar albina med förfesten också så blir det ju bra också.. lite allsång, eftersom vi måste lära oss noice-låtar.. även lite karaoke kanske kommer med..:P

nene.. nu ska jag sätta mig och fortsätta med min filosofi-kursdagbok.. så den blir klar.. så jag har en sak mindre att göra.. =)

have it!!!

sitter o pratar me evve från laget nu.. och jag kan inte låta bli att le när jag läser hennes kommentar om killar..

evve: vi behöver dom lika mycekt som en groda behöver en lastbil egentligen..

bra sagt där tycker jag!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

jag o lovis

jag o lovis

när man som bäst behöver dom.. då finns dom där.. vännerna.. Lova är min klippa.. min axel att luta mig mot och gråta när jag behöver det... man inser det att vad som än händer, så finns vännerna vid ens sida.. och jag är oerhört tacksam för dom..

har idag inte gjort ett skit egentligen.. itne va jag skulle gjort.. jag skulle va duktig och plugga.. har jag gjort det? neej.. såklart inte.. jag har bara legat och möglat framför filmer, och lagat mat.. sen for man iväg te beccis en sväng.. ner till simhallen för att simma och sola.. det var supergott att simma verkligen.. ska iaf va duktig nu o försöka göra klar min argumentation om djurförsök.. vilket är ganska svårt.. men men.. prov kom jag på att jag har också.. på torsdag.. om miljögifter o grejjer.. fy fasen..

har även pratat me maria, som numera bor i karlstad.. har fått fram lite information om skolan, linjen och boendet till högskolan.. vill verkligen komma in i karlstad.. men vill även komma in vid kusten.. så som varberg eller liknande.. uuhh.. de kommer ruskigt snabbt detta.. och jag vill verkligen bli klar med skolan nuuu!!!!

jävla härlig vecka för mig nu iaf.. va ledig måndag, tisdag och så går jag i skolan imorrn.. typ 3 lektioner.. 2 lektioner på torsdag.. ledig fredag..=) ska även till tandis igen på fredag.. jag har blitt stammis där.. hehe.. ska fixa det sista så att tanden blir hel igen.. mycke bra.. så.. sen match efter det.. gött som aset.. =) ska försöka vinna. vilket inte e så troligt dock.. men men.. fest lördag också..:P

nu får ja gå.. ciaoo!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

en solstråle i min annars så mörka vardag..

har man känt så förr att man går och väntar på ett telefonsamtal? ett telefonsamtal som förgyller hela ens dag.. det är underbart..=) ett sms som kanske bara består av 3 ord.. som tex; jag saknar dig.. det vämer otroligt verkligen.. eller att man pratar med varandra flera ggr om dagen.. bara för att höra vad man gör.. wohoo.. =)

grått o mulet ute, och jag är ensam hemma.. men han sprider ljus i min annars så mörka vardag..

igår åkte man till borås.. =) efter många timmar i tåg, lr ja, det kändes som många timmar men det var väl bara typ 2 timmar, så kom jag äntligen fram till borås.. efter en mycket otrligt jobbig resa med döva människor som skrek på varandra (japp jag menar allvar) och en ganska stor kvinna med kärleksproblem så kom jag äntligen fram.. fick åka lastbil för första gången i mitt liv också.. skitballt..;) blev hämtad på stationen med lastbil.. inte många som gör den entrén.. ;) men så vart jag där..

åkte runt lite och fixade lite grejjer.. sen åkte vi hem till christer.. urgulligt hus och jätte gullig familj.. jomen.. sen även en sväng te fidde för att kika på film.. där det bjöds på bugguppvisning.. mycke vackert..=)

hemresan idag gick bra, sov som en stock men vaknade dock av mina egna fötter som spratt te hela tiden.. men efter många om och men så vart jag hemma.. fan, tåget kosta 70 spänn.. typ 11 mil.. sn när ja kommer till vänersborg och ska ta bussen hem, dvs 4 mil, ja det skulle ju såklart kosta 80 spänn.. bussarna e ju störda. man har ju inte mer pengar som 18åring än som 16 åring.. fan.. båda studerar ju.. mycke dåligt tycker jag..

nog om det..

hade träning idag.. gick inte bra som vanligt nu på sista tiden..hade även ett djupt samtal med min tränare i sisådär 40 minuter.. utvecklingssamtal.. joman tackar.. jag fick frågan om det var något som tryckte mig, om jag inte mådde bra.. om jag hade något problem och så.. att jag verkade deprimerad.. och det fick mig att tänka.. syns det utåt? jag är inte samma gamla carro som jag var förr, det kan jag erkänna.. men att de syntes så väl.. som på innebandyn.. hmm.. fick mig en tankeställare, för att verkligen försöka tänka ut vad som var problemet. eller är problemet rättare sagt..


en sak vet jag iaf.. jag är ENORMT SKOLTRÖTT! orkar fasemej inte med skiten snart mer.. väntar bara på jullovet.. och på bättre tider.. jag väntar på studenten.. vill verkligen bli klar med skiten.. och att man har lite ämnen som man måste göra klart gör inte saken bättre.. pressen är hög just nu..


týdligen ledig imorgon.. vilket kom som en chock.. fick höra att vi inte hade någon gympa.. och på psykologin är det eget arbete.. så jag kan stanna hemma, och helt enkelt plugga hemma.. och jag SKA plugga.. fan, det blir aldrig till att man gör nåt.. men nu jälar..=) jaja..


nu ska jag in och sätta på nån bra film som jag kan somna till.. =)


och du är så söt när du sover, och jag pussar dig på kinden och somnar in i dina armar*

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

när och fjärran...

igår blev det mysig hemmakväll med vännorna mina! inte nån jävla match inte, fan lite pääs e ja fortfarande för att jag missade matchen!! =( jävla tandvärk!!! men idag mår jag lite bättre faktiskt.. känns som tanden har ramlat ur typ.. hahah.. men jag var hos tandis göran som satte två sprutor i käften på mig.. fy fan.. inte skönt.. och carro ville helst av allt typ smita iväg när göran kolllade bort, men var en duktig flicka och satt kvar med MP3n i högsta hugg och volym hög så det dånade.. göttans.. fick även veta att jag var ganska bra.. hade lyckats att gnissla sönder nerven i tanden.. så det blev lite borr här och lite borr där.. för att få ut nerven och dess grejjer som inte skulle va i tanden.. efter det besöket såg man dock ut som ett mongo med hängade läpp.. men va fan.. linte sängliggande med glass gjorde susen!! :P

igår vart det iaf skitmysigt.. haha.. idol, när och fjärran-spelet och vännerna.. och fidde o chrille med.. kan det bli bättre?? nåväl.. det var iaf stormbra.. :P får ta vara på stunderna med alla vännorna.. fick även en ny vän.. pissen.. pissen va riktigt galen.försökte äta upp mig typ.. men låg o kurra så gott i mitt knä senare.. pissen är en kattunge, för dom som inte förstår.. ;) jaja.. fick även spelat lite BUZZ vilket e skitsköj.. hahah.. men när och fjärran, njaa det är nog inget spel för oss iallafall..

söta becca fick ju frågan: vad är dte för något som man kastar i luften och som är böjt och kommer tillbaka till en igen?
becca svarade bra som hon va: det måste vara SAMURAJ! fy fan.. de va ganska skoj..
och sandra fick frågaN: vad är kebabkött gjort av för djur..
mu eller nöff säger sandra.. vilket båda e fel..
hon får ett antal ledtrådar av christer..
tänk på toalettpapper, typ mjukt som ett..
och sandra ser ut som ett frågetecken.. tillsut fick elli komma och stödja sandra i kampen om lite pengar.:P
jag och christer ägde ju ut dom andra.. eller jaa, christer ägde ut dom, och jag satt där som ett moraliskt stöd eftersom jag inte var nån höjdare i laget.. haha..=)

sen fick man hem och kolla på heartbreak hotel.. somna dock efter typ 30 minuter.. så tänkte ta upp kampen om att se klart den idag.. =)

match på G också.. med u-laget.. de e alltid lika kul.. hehe.. :P får ta lite ibu och metin, ibu --> metin.. alltså ibumetin.. =)  så jag kan springa utan att typ hacka sönder tanden.. :P skitbra..

önska mig lycka till.. nu blire gröt till frulle.. inte jävla gött dock..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

men ingenting kan smälta frosten på min kind, mer än dina ord att du är min..

sitter och har fruktansvärt ont i tanden idag också.. nu är det inte nära till tången i förrådet.. men känslan av att det blir ganska fult me glugg får mig att låta bli.. galen blir jag!!!

har vart en ganska slapp dag idag.. förutom att pappa kom in helt galen o väckte mig imorse..
pappa: caroline, har inte du uppsatsskrivning idag?
Jag: jo.. vadå då?
pappa: klckan är över halv 8!

helvete sicken panik jag fick.. helst av allt hade jag velat tagit täcket över huvudet och somna om, men stark som jag var pallra jag mig upp och hastade iväg.. fick ta bilen eftersom bussen gick kvart i 8.. men jag var t.om framme före bussen i skolan.. hehe..=) nåjaa, fick sätta sig o förbereda sig inför den jäkla uppsatsen..
när jag ansåg mig färdig, kollade jag på klockan.. det hade inte gått mer än lite mer än 1 timme.. haha.. bra där.. skulle bara sitta i typ 5 timmar.. :P

fick åka hem sen ve 10.. inte helt fel.. =) fick sällskap me ståhl o erik i bilen hem.. shit.. jag förstår inte hur gossarna kan bo så helsikes långt ut i skogen.. fy satan.. men jag kom hem tillslut.. fick åka i iiiilfart till tandläkarn som plasta in tanden.. men fy fan.. de hjälper ju inte mot smärtan, dum som han va.. så nu sitter jag här o pinas igen.. skulle behöva en kram..

har även haft en del samtal me sötnosen idag.. det blir några om dagen.. alla lika störda..:P men de värmer, och trott eller ej så får det min tandvärk att försvinna liiiite.. =)
får se om han även kan få bort min tandvärk på fredag.. =) =) wihoo*

match på fredagen också.. seeegt.. klockan 8 på kvällen.. i molkom..typ vid filipstad.. fan va störande.. men men.. vad gör man inte för laget.. får se om man får med sig en chaffis också.. :P

ne.. ska fortsätta med att ta ut lite fakta om anorexia.. ska hålla mitt muntliga föredrag om det.. och vill få det så bra som möjligt.. =)


ett leende som kan rubba all världens smärta.. =)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

döda mig!

japp.. har sååå in i nooordens ont i min tand.. vill bara ha smärtstillande.. ett tag blev jag nästan så galen så ja funta på att dra ut skiten.. men sen kom ja på att då skulle ja antagligen få jätte ont igen, + en förträffligt fin glugg längst fram i käften. .så den tanken blåste jag bort snabbt.. sedan har jag proppat i mig massa alvedon, men skiten hjälper inte.. så nu sitter jag och tycker jätte synd om mig själv.. ska äve lyckas skriva en svenskauppsats i typ 5 timmar imorrn också.. behövs nog något riktigt starkt.. en flaska vodka kanske bedövar.. men den tanken fick också försvinna, eftersom jag inte tror att uppsatsen blir så jäkla bra.. eller så blir den skitbra.. :P vem vet..

putta ihop Sverige lite hörru.. tycker de e ganska så långt till skogen.. ;) det är nte lätt när det är svårt.. men nu tycker jag att jag har sovit ensam alldeles för länge.. näsan 1 vecka vill säga.. har dock inte kunnat sova heller i o med att den jävla tanden väääärker sönder mig hela natten.. ska försöka att besöka tandis imorn igen och få något som lindrar smärtan faktiskt.. hoppas på något riktigt starkt, men antagligen så blir det alvedon och lite plast som är så himlans effektivt och lossnar efter 2 timmar.. men men.,. nu ska ja iaf gå o jämra mig lite för mamma och se om jag kan få lite respons, och att hon ska tycka synd om mig.. =)

have it! nattinatt..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

och jag vill ha onsdagen igen..

min vecka gick väldigt väldigt snabbt.. från att det var lördag tills idag.. men onsdagen tar första pris..=) de va riktigt mysigt.. började dagen bra me att inte ha nån svenskalektion för lärarn va sjuker.. typiskt.. kunde tatt min sovmorgon där.. de vill säga dom 20 mintuterna extra ja kunde ha sovit.. sedan vart det matlagning.. MVG++ till mina bullar måste ja säga.. klarade ju att göra dom helt själv, o sedär sicka vackra pärlor de blev..=) sedan for de iväg te badet.. bad me idrott o hälsa B.. trodde de skulle va de värsta jag varit med om.. men det var ganska skoj ändå.. bortsett från att jag fick doppa hela huvudet så sminket var överallt där det inte skulle vara.. men jag överlevde det också.. sedan fick jag hem.. vänta i en oändlighet utanför morsans jobb, det vill säga 15 minuter, tills hon kom till bilen och vi åkte hem.. fick plocka iordning lite.. o sen fick ja finfrämmat.. =) sötnosen kom förbi.. hade vägarna förbi ja.. bara ca. 14 mil ifrån.. :P haha.. men gulligt iaf.. fyllde upp badkaret me vatten o skum, o lite tända ljus.. kan det bli mysigare? ne fy.. de va så mysigt.. =) sedan fick man ju bli lämnad ensam klockan 6 på morran.. de va ju tristare dock.. menjag var nöjd ändå.. =)

hopp.. torsdagen fick ja iväg till tandis igen.. där min bettskena låg klar.. det var det mest obekväma jag har haft i min mun.. fy fan.. så jag har försökt vara duktig att sova med den, men jag har inte lyckats bra.. varje morgon när jag har vaknat så har den legat i burken med locket på brevid sängen.. jag är så smart och tar ut den när jag sover.. :P de e ganska bra gjort..

igår (lördag) så hade vi ordnat överraskningsparty åt vår tränare som fyllde 40 år.. först åkte jag upp och kollade på herrarna som vann sin match överlägset med 3-0.. mycke stolt över dem.. :p sedan iväg te lokalen där festen skulle hållas.. efter nån timme och nåra cider så dök matti upp.. hur överraskad som helst.. han började ju t.om att gråta.. =) det kändes bra att han uppskattade tanken.. han va nog lite chockad eftersom han hade dukat upp o så hemma hos sig för att ha öppet hus.. men tji där fick han.. :P så där spenderade man hela kvällen me herrlaget, damlaget o så lite annat övrigt folk.. kvällen var väl helt OK.. sedan åkte man med bussen till bäckefors på natten.. så fick min papps va gullig o hämta mig där.. busschaffisen körde även på något.. lite skraj vart jag allt.. men men.. jag överlevde..

nu känner jag för att bara krypa ner i sängen o kolla på någon bra film.. känner på mig att den veckan kommer bli helvetisk jobbig.. känner det på mig.. den kommer va skitjobbig.. allt kommer va skitjobbigt förövrigt.. men men.. jag ska nog klara mig igenom denna också..

japp.. o så behöver jag skaffa ett tålamod, och stressa ner.. känner att jag går mig själv på nerverna just nu.. och även andra i min omgivning också kanske.. men jag är stressad.. inte bra inte bra.. så nu sk jag försöka lugna ner mig.. fr väl ha yoga hemma här själv ikväll..;)

hupphupp.. nu kilar ja iväg.. ciaoo..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

this is a start of something good.. don´t you agree?

ledig idag.. eller jag tog mig ledigt eftersom jag hade typ en gympalektion och eget arbete på psykologin.. gympan e gött farlig den.. skridskor, naa tror inte mina leder pallar de.. o framförallt inte me riktiga hockeyspelare.. fy mig.. så jag bestämde mig för att inte vara med på den.. inget borås igår.. skulle stressat skiten ur mig.. men men.. jag står ju som första reserv till helgen.. ;) haha.. Han  är så underbar! skall ner till rådaskolan idag och snacka lite med deras rektor om eventuellt en enkät som några elever ska få svara på.. en om mobbning.. jepp.. duktig av mig.. ska även ta tag i resten av läxorna idag.. =) jag är riktigt duktig måste ja säga.. sen blire gym, och simning och maybee solning med min lille kattus.. :) gött det.. är riktigt skönt att simma nu när det är mörkt ute och dom tänder massa ljus o har mysig musik.. hihi..me like..

förövrigt så känner jag  mig lycklig.. =)  riktigt glad och pigg.. underbart..

på något sätt längtar jag tills december.. jul på liseberg.. med Han.. de e sååååå mysigt!!

ajaa.. ska kila o plugga lite nu.. duktig som jag är..

annars så e ja ganska glad att wärs fanns förra helgen.. o att mina kompisar tjata med mig dit.. en kväll som jag sent kommer glömma.. the start of something good.. =)

och du är så speciell..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

skräckfilm och myspys..

jepps.. ja ska INTE klaga på helgen.. absolut inte.. =) vart heeelt totalt underbart.. och jag känner mig gladare än någonsin.. känns som deppet bara blåst iväg någonstans.. någon fick iväg det, och gjorde mig glad.. NÅGON som förövrigt är ganska så underbar.. =)

på fredagen så hade ju ja o lova myst ner oss framför idol,efter en mycket krävande dag i götelaborg.. när idol var slut, och även morötterna och gurkan så lämnde Lovis mig ensam, och jag planerade att lägga mig tidigt så jag var pigg till matchen.. men ack där fick jag.. telefonen ringde både en, två o tre ggr..tillslut tappade jag räkningen.. men gulligt av dig att ringa iaf.. =) alltid lika kul att ligga o halvsova, och prata i telefon med någon som är full.. nej.. men tillslut så somnade jag iallafall.. spänd för morgondagen..

så var det lördag morgon och bilen tog mig till billingsfors.. satt först och kikade på herrarnas match.. sedan var det våran tur.. kalle kanin och christer som domare.. såg ionte ut att bli någon höjdare.. men ganska bra blev det tillslut.. mötte ett fruktansvärt bra lag och förlorade då.. och för en gångs skull så var jag inte grinig på förlusten.. dom var faktiskt ruskiga.. så.. spänd och förväntansfull körde jag typ rally hem.. nåväl, såfort mamma kollade bort.. fick hem och kasta mig in i duschen och även fräscha upp mig lite..
sedan blev det ju att hacka grönsaker te 100%.. de knackar på dörren.. och han kom in.. han var finare än jag kom ihåg från sist gång.. även om alkoholen var en liten bov i det hela då.. och jag blev lite blyg och borrade ner mig i grönsakerna.. eller inte..=) fick upp och hyra film.. lr filmer.. natten var ju ung.. blev an american haunting och the omen.. den första va inte så jäkla bra, men omen dög bra.. =) sedan blev de tacos för hela slanten.. myspys vare gott om, och jag klagar då inte på det.. fick även upp en sväng till wärs och kika på mina fina vänner som var utklädda och fulla..=) grattis tommy o carro som vann utklädningstävlingen.. hur jäkla bra som helst.. fick även skjutsa hem lite folk.. sen bar de hem och lite tv o mys..

upp idag, åt gröt, vilket inte e så gott.. men de e bra innan match.. skulle spela med U-laget idag.. de vill säga F14+4 a-lagsspelare.. mötte sunnanå.. värsta hatmatchen.ett riktigt BRÖTLAG e va dom e.. var väl förberedd.. målen började rulla in för båda lagen.. sunnanå var stora (tjocka)  allihopa, och körde över oss vid sargerna.. turmål för deras del.. vi fick in några riktiga klockrena mål.. slutade me 2 mål o 1 assist för min del idag.. inte fy skam.. men förlust även där.. men som sagt, vi spelar inte brötbandy..

så nu har lova vart här, var dock så trött så jag somnade och lova tröttnade på att jag var så osocial.. så hon vandrade hemåt.. läggdags tidigt idag för min del iaf.. en sak som e sääker..är även en bra film sen.. Gothika.. me like.. jaja.. nu ska ja kila iväg..

*och ditt leende är så klockrent*
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

i dare you to tell me..

hello.. are you still chasing the memories? come alive, there are thoughts so clear, you can never hide..

jepp.. idag ere fredag.. snart början skolan igen.. segt som aset.. börjar ju gött me uppsats-skrivning i Svenska B.. sen så ska en argumentation va klar till svenska C och ett psykologiarbete.. inte så jäkla kul men.. de e ju snart slut på skiten..=)o då börjar man plugga om.. haha..=)

var i götet idag, ganska onödigt för jag hittade såklart inte det jag letade efter.. vad letade jag egentligen efter? mitt hjärta?
nej.. jag letade faktiskt ny jacka.. när jag tillslut hittade en som jag absolut ville ha, ja då fanns den ju såååklart inte i min storlek.. inte någonstans i hela jävla göteborg.. blev så jädrans förbannad..;) men så fick ja en tjej till att ringa o fråga om jackan fanns i trollhättan.. jovisst fan fanns den där.. såklart.. hade lika gärna kunnat åka till trollhättan från första början.. mycket närmare.. och där kan jag köra bil också..=) haha
jaja.. så jag och lova kom inte hem förrän halv 7 idag.. så det har varit en intensiv dag måste jag säga.. och man är fruktansvärt trött i benen.. men men.. jag fick tillslut min jacka så..=)

så kom vi hem, och åkte direkt upp te ica och hanlade lite morötter, gurka och dipp.. inte helt fel de..=)  så vi satt vi och myste framför tvn. f.ramför idol.. jävla idol.. hur fan kan danny åka ut? fy fan.. cissi ska UT.. käpprätt ut.. men erik.. fy fan.. iadag fick man redigt me gåshud och tårar i ögonen.. så jäkla klockrent..  =)

match imorrn nu då.. så jäkla gött.. hemmamatch.. ska bli härligt..=) hoppas på vinst.. japps.. men laget vi möter e skitbra.. så vi får kämpa på som fasen.. men de gör vi.. ställer upp för laget..=) sen blire match för mig på söndag också.. ska va me i u-laget.. hhehe.. alltid lika kul..:P tror på vinst där.. har nog ganska så stor chans att vinna den serien.. men me a-laget tvekade jag lite, men va fasen vi kommer igång nu riktigt..=) så får se hur de går mot skoghall på lördag nu då..=)

så Carro ska vara riktigt duktig och vara nykter hela helgen.:=) o nej.. det är inte tråkigt, jag väljer det själv faktiskt.. o jag slipper ju tillbringa lördagen själv också.. gulligt..=) blir laga lite mat, o en jädrans massa filmer o mys.. haha.. ;) så jag ska nog inte klaga.. :P får ju finbesök.. ja mår ju bra på söndag iaf.. =)

nee.. nu ska ja in och fortsätta kolla på scream.. även fast man redan har sett den nåra ggr.. men fasen.. somnar nog till den ändå..=) gött de..

hade fint!! ///Carro 


( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )