Let´s get this party started..

Jaoopp.. Har varit och tränat som sagt.. Med annicka.. fundera på om man inte skulle satsa på en karriär som personlig tränare?? ;) ahahahaha.. nedåå.. men hoppas annicka tyckte det var kul med gym o börjar.. jag tycker iaf att det är skitkul nu =)

sen solade vi, ingen musik fanns och fläkten var typ paj, så blev gööött varmt.. och fräknig har jag blivit också ;) hihi!

jaaa.. o nu håller jag på att packa lite saker som jag ska ha med mig till älsk.. kläder och sådant till festen ikväll, smink och allt annat man kan behöva.. blir en del.. för även fast jag egentligen har bestämt mig för vilka kläder jag ska ha, så tar jag med mig några extra-plagg ifall att ;) yees.. är supertaggad för party ikväll.. var ju gött längesen nuu!! :) juldagen.. hmm.. för nyår var mer salongsberusning.. =) så ska bli gött roligt!! =D

nee.. nu får jag fixa klart här.. ska även handla lite hade jag tänkt.. så.. skriver kankse senare, annars får ni ha en bra lördagskväll, för det ska jag ha!! =D

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Gymmet..

Idag är jag uppe med tuppen.. eller jaaa.. kanske inte.. men kvart över 8 masade jag o älskling oss upp ur sängen.. Fotbollsträning stod på schemat för hjärtat, och gymmet för mig.. fast jag ska inte gymma förrän vid 10, för annicka ville sova ut, för hon ska med och testa idag.. så det blir ett gött gympass, och sen blir det solning.. och sedan FEST..  oohh.. det ska bli så grymt skoj faktiskt! framför allt så kommer jag nog träffa många av mina gamla gymnasiefriends! och de andra som jag känner!! =)

på måndag har jag by the way fixat tid med doktorn igen, så att han kan ge mig en remiss ner till näl iställe.. så man kan prata med någon som kan inom det området som jag behöver hjälp med.. ja mena, gå till en doktor här på läkarstationen som är borta från rummet i en halvtimme för att läsa i en bok om mina symptom.. nee de e ju faktiskt bara att slösa pengar.. för nu är jag ju gammal nog så att jag måste betala för att träffa doktorn.. shit, man börjar bli gammal på allvar ;) hahahah.. nåjaa.. nog om det..


nu ska jag ta o borsta tänderna och invänta annicka! =)

Ha en bra lördag =)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Lunch..

Jaopp.. har lunchrast nu, en ganska lång sådan.. hahaha.. började halv 9 imorse, hade en lektion med en 9onde klass, o sedan for jag hemåt.. stannade på kvarnis o köpte lite soppa o våffelsmet.. det blir min lunch/middag idag.. för vi skulle tydligen kalasa upp de med nåt smarrigt till kvällen, så då blir det lagom med en lätt soppa, o en våffla.. =) så nu börjar jag 5 över 1 igen.. då har jag två lektioner.. 8or båda klasserna.. då ska dom ha styrketräning.. igår gick det inte så lyckat att ha den styrkebanan med två 7or, så det slutade med att vi blåste av lektionen så fick dom sluta tidigare.. nåjaa..

min höft har börjat värka något oerhört.. och tror det beror på att jag gjorde något på gymmet igår.. :S låg på rygg med fötterna upp på en bänk, o gjorde situps, sen skulle jag ner från bänken, o la mig såklart på den onda höften o snurra mig upp typ, o så in i helv**es ont fick jag.. så nu har jag muuucket värk.. ska ta tag i detta nu och ringa till Lasse karlsson i vänersborg, idrottsläkaren.. jotack.. jag befarar att det är miniskern i höften.. buäääh.. för jag beskrev mina symptom för pappa och hans kollega (som är väldigt duktig på idrottsskador) och dom hade satt sig ner och läst o böcker och disskuterat, och dom hade kommit fram till att det lät troligtvis som minisken.. den kunde tydligen fara illa vid förslitning mm.. den kan vid hård belastning gå sönder.. =/ och det var ju vid hård belastning som jag fick så ont :(  jaaopp.. så då blir det att kolla upp det med magnetröntgen mm.. jäääääättteeeeekuul!! jag börjar bli gammal.. hmm.. har ju spelat innebandy i 10-11 år nu.. och det sliter en del på kroppen.. tyvärr..

nog om det..

ikväll blir det bara myskväll o gottit.. o sen imorgon blir det gym, solning och FEST.. jaaa då jävlar ska det bli kul!! =) längtar ;)

nee.. nu ska jag sluta klaga, och tillbaka till soppan och våfflerna.. mumsigt värre! =)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

och lite mer zzz..

Jaaa.. nu ska jag bara tvätta bort sminket, o borsta tänderna.. sen ska jag krypa ner i sängen.. kom nyss från älskling.. vi har ju som jag skrivit innan, varit i Uddevalla på torp.. fick inte med mig så mycket hem dock, det blev träningskläder, som bestod av ett linne, ett par byxor o en sporttopp.. de e ju egentligen sjukt va mycket det ska kosta att träna på gym ;) kläder, skor o gymkort.. jajaa.. men vill man vara snygg får man väl betala fört.. jag ångrar inte ett dugg att jag köpt gymkort.. så oerhört gott att gå dit alltså! 

Idag hade jag en lektion på morgonen.. då med fotbollsgymnasiet.. o vi var ute, såååå kallt det var.. det blåste och var svinkallt jaaaa!! men det gick bra.. sen gjorde jag ju en runda på gymmet, trodde jag skulle vara ganska så ensam vid halv 10, men så fel jag hade.. de va en del folk, o mer droppa in efter hand.. jag är ingen enstörning, men det är oerhört mycke goare att träna när man är nästan ensam.. slippa vänta på maskiner, o göra det i den ordning man ska!!

sen så blir det gymmet imorgon, då.. vila på fredag.. gym och solning på lördagsmorgonen, och då har jag även annicka med mig, så får nog hjälpa henne lite med hur man använder vissa maskiner =)

de värsta är att jag ska klunka öl o cider på lördag.. fyy.. får ångest bara av att tänka på det egentligen, när jag ser mig själv svettas och jobba på gymmet, och sen på lördag sitter jag med en öl i handen, o säkert lite chips eller annat gott.. fyyy mig!!! =) men men.. lite nöje får man ju ha faktiskt, var ju längesen nu trots allt ;)

Jajaa.. så imorgon har jag full dag igen.. 2 pass på förmiddagen med gymnasieelever, sedan efter lunch en klass 9-elevens val och sist en 7a?! tror jag det var.. men det går allt fint ändå!! har ett hål där på typ 2 timmar, så tänkte utnyttja den tiden med att gå på gymmet.. det är mycket svårare att gå dit på eftermiddagen.. då tar det emot, och soffan är mycket skönare.. ;)

nee.. nu ska jag ta o sova iaf.. så jag orkar med morgondagen!!

nattinatt vänner!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

zzzz..

Gud... så trött jag är.. redan vid 9tiden önskade jag att klockan skulle rusa iväg så jag skulle kunna gå o lägga mig.. jag kan nämligen inte lägga mig och sova så tidigt.. oavsett hur trött jag är.. men idag blir det nog bannimej vid 10 iaf.. aoow.. bara borsta tänderna o krypa ner i sängen.. min underbara säng ;)

jaa.. o gymmet o solningen blev också avklarat.. det var  nog tack vare älskling.. han fick typ dra med mig ut förut, jag var så nedrans trött, men jag skulle ju träna.. o så blev det.. somna i solariet.. o vakna av ett ryck.. uuuh.. de e ganska äckligt.. framförallt när man ligger svettig o go..

jeepp.. börjar morgondagen halv 9, då ska jag ha fotbollsgymnasie-gruppen, så slutar halv 10 redan för dagen, så då blir det att kila iväg till gymmet.. gött att träna tidigt!!

Jaa.. o imorgon ska jag och bubben åka till stan.. Uddevalla siktar vi på.. Torp.. o shoppa =) ska bli riktigt gott faktiskt..  och vi ska åka redan vid 12.. så man har gott om tid på sig att gå i affärerna och behöver inte tänka på några stängningstider.. that´s good!! =) jag har ju inte kunnat shoppa på 2 månader, så nu kan jag lova att det drar i shoppingtarmen.. men jag har ju redan tjuvstartat i måndags.. ;)

VÄÄRSTA STORA FETINGSPINDELN satt i vårt badkar.. och jag som har jordens värsta fobi för spindlar, höll på att tuppa rakt av.. men jag hann springa ut ur badrummet, ge ifrån mig ett ill-skrik och sen börja hyperventilera.. hur mycket jag än försöker att INTE få såna här utbrott så går det inte.. det är lönlöst.. det går ju inte ens att se en spindel på tv.. absolut inte.. och en ovana är ju att jag nästan alltid kollar i alla hörn i taket innan jag går in i ett rum.. knas.. nåjaa..

annars har jag fått så jag nästan alltid går och kollar att ytterdörren är låst, oavsett om jag faktiskt har på känn att den är det.. det är också svårt att styra. annars ligger man där i sängen o funderar.. o då är det ju lika bra att göra det, iställe för att ligga o grunna.. men i 98% av fallen så är dörren låst..
det känns som att det väldigt mycket beror på att det händer så mycket skit i världen nu.. överallt.. och även att folk har svårt att se skillnad på "ditt och mitt"..

fick höra igår utav en tjej i karlstad att hennes familj haft inbrott i villan på JULAFTON, av människor utklädda till tomtar?? asså hur lågt får man sjunka.. de e ju helt sjukt.. det hade tydligen vart vääldigt många utklädda tomtar i området, o det var en av nästan 20 villor som haft inbrott.. dom hade kommit hem och inte märkt det först, för inbrottet var snyggt gjort, och tjuvarna hade plockat iordning efter sig.. det är ju också konstigt.. jajaaa..

Sverige har blivit otryggt.. våldtäkter, våldsbrott, rån, mord mm blir bara vanligare och vanligare.. hemskt!

blev ett långt inlägg nu, men beror nog på att jag är trött och inte har koll på vad jag skriver..
men nu äntligen ska jag gå in och borsta tänderna.. o sen träffa john blund!

nattinatt vänner!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Working..

Sitter på lärarrummet nu.. gympalärarnas.. jag är ju en av dom denna veckan ;) Idag började jag morgonen med att ha en 5e klass, o vi spelade innebandy på helplan.. att vara vikarie, o framförallt tjej kan vara lite jobbigt ibland!! haha.. men dom var allt ganska snälla ändå ;)

sedan hade jag och min far en gymnasieklass ihop.. dom spelade basket, det var mest bara att sitta o kolla på, för dom stora barnen skötte sig själva ;)

Nu väntar jag på att ha en 6a själv igen, och sedan blir det 1or på ymnasiet ihop med pappsen, o sen blir det en 9a själv.. mm.. så det blir en del ensamma lektioner.. men det beror på att två klasser har idrott samtidigt, o den ena klassen badar, och då är ju en lärare där..

Köpte en oerört snygg klänning/långt linne igår på Monki, så sött spets..=) sen till det köpte jag blanka leggings.. så det blir det, färgade smycken o ett par svarta pumps antalgigen til helgen.. ska ju även till stan imorgon, så då kansk jag hittar något mer fint =)

förövrigt så ser min dag ut som följande.. Jag slutar halv 4, kommer hem och äter, åker tillbaka hit och tar en sväng på gymmet och sen solar jag.. :) '
hade bra alla!! =)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

ännu en dag..

vaknade upp med världens bästa idag!! mm.. Det förgyller min dag! annars ska jag ta o kila till jobbet nu.. så jag inte blir sen, för då blir far sur.. ;) hahaha.. nerråå.. men jaa.. annars så ser min dag ut som så att jag ska först ha en 5a själv, sedan 2 gymnasieklasser med pappa,  o sen en 6a själv.. hela klasser alltså ;)

Sen blir det gymmet, o sola.. mohhah.. välbehövligt..!!

ha en bra tisdag everybody!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Nattinatt!

Nu är det läggdags.. bara borsta tänderna, sen marsch i säng.. uuuh.. så trött nu.. imorgon blir en lååång dag.. först jobb på idrotten o sen direkt iväg till Karlstad med mor min.. haata den vägen.. uuuh.. långtråkig o lång.. mmm.. o jobbigt att köra hem när det blir så mörkt på kvällen.. men men.. hoppas på att hitta något snyggt att handla iaf ;)

jaopp.. så sov så gott, det ska jag!!

Nattinatt!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Gööööttans!

har varit på gymmet nu.. Hade heeela gymmet för mig själv.. LYX.. så de gick bra.. gött o smidigt.. lagt på vikter återigen o de e så gött.. mm.. då vet man ju att det går framåt iaf ;)

annars så fick jag precis reda på värsta saken!!!! den 21e mars så anordnar wärs en innebandyturnering WM här i Mellerud.. och jag ska vara med i den med några andra.. o så fick jag en förfrågan av henrik norgren, (gammal innebandyspelare som e superbra) om jag ville vara med i hans lag, men jag är ju redan med i ett bra lag =)  sen så fick jag även höra att JONATHAN KRONSTRAND  Typ är färdig för ett lag också.. Hallå eller??!??! Han är enligt mig sveriges bästa innebandyspelare, under hans karriär.. shiiit.. o han ska vara med i ett lag där till 90%, hur tufft är inte det??!
jag blev helt paff!! oj oj oj.. säger jag bara!!! =) =) =) förövrigt så var han min idol när jag var yngre =) jaaa!!!! =)
det ska tydligen vara väldigt bra lag med, så det blir nog tufft =) o grymt skoj =)


jajaaa.. nu ska jag hoppa in i duschen o sen göra klart för imorgon..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Sunday..

söndagen kom också.. mulet.. jaa.. men  de va riktigt gött promenix-väder.. följde älsk till bussen förut, o handla lite, o gick sen hem.. en promenad blev det ju.. så det var gött.. mindre gött i höften.. och jag förstår inte hur jag ska klara av att träna på gymmet sen.. :S men det får bli armar, rygg o mage idag.. skippa rodden o så.. jaopp.. ´

Nu har jag precis lagat maat.. jansons frestelse med köttbullar får det bli.. pappa e ute i skogen o mamma jobbar.. o jag är ensam hemma, så jag passade på att göra något som man inte äter så ofta, typ bara på jul o påsk.. jepp.. o bra blir maten =)

annars så har helgen varit riktigt lugn.. match i fredags som sagt.. vinst.. men det var kanske det sista jag gjorde inom innebandyn nu på ett längre tag.. ska iväg ner till idrottsläkaren i vbg när jag får tid.. för de här går inte.. det har gått 7 veckor sen jag skadade mig.. o alla doktorer säger olika, jag har vilat, jag började träna försiktigt.. men lik förbannat så blir det inte bättre..

jaa.. Sen så har det bara vart myspys med älskling hela helgen!!

Veckan som kommer blir hektisk iaf.. eller ja.. det blir lite mer än jag är van vid.. ;) hahaha..

*jobb måndag-fredag, fullt upp! idrottslärare! =) wohoo..

*Karlstad på måndag, kolla så lägenheten är i bra skick, var ju trots allt ett tagsen jag o mamma städade den, så vi ska upp o kika en extra gång, o så blir det shopping på det ;) hehe..
 
* tisdag- så blir det jobb heeela dagen, sen blir det gymmet, för någon innebandy lär det inte bli =(

* onsdag- jobb, sedan åker jag o älskling till Uddevalla-Torp o shoppar efter jobbet =)

* torsdag- Jobb hela dagen! o sedan blir det gymmet!

* fredag- Jobb hela dagen, möjligtvis gymmet

* Lördag- jaaa då blir det paaarty!!! =)

jaa.. min planering inför veckan.. gött att ha det uppskrivet, då jag inte har en ny almanacka för detta året.. =) då kan jag kolla mig själv här om jag följer schemat ;) haha.. o så kan vännerna kolla vad jag gör på dagarna =)

jajaaa.. nu ska jag tillbaka till matlagningen.. =)


Ha en fortsatt bra söndag!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Och nej..

Jag är inte glad.. min höft f*ckade ur igår igen.. back to start.. gick bra det mesta, men sen gjorde jag någon hastig sväng, o då gjrode det då så frutkansvärt ont.. kändes som det var två ben i höften, o det ena fastnade bakom det andra, o sen typ slogs det loss.. en oerhörd smärta. jag vet ju att det inte är benet i höften, snarare miniskern, är den  3e nyblivna orsaken som är gissat på.. o sen kan jag inte sitta ner eller ligga på höften för då värker det något enormt.. o så har det börjat klicka hårt igen.. ååååhh!!! jag som trodde att det hade börjat bli bättre.. men nix.. där fick jag.. Så nu är man invalid igen.. och jag är eeeenormt besviken.. Jag kanske har spelat innebandy för länge, det sliter ju enormt på ben, leder, rygg o så.. För det ena efter det andra kommer nu.. jajaja.. BESVIKEN är det enda jag kan säga att jag är.. och arg då men.. Men det är ingen idé att vara arg, för bättre blir det ju inte av det.. nåjaaa..

så jaa.. det blev ett klagande inlägg.. men jag blev trots allt mindre arg av det.. tror jag..

Annars så vakande jag imorse o körde baby till fotbollsträningen, sen ska jag väl hämta honom vid 3 tiden igen, och får se vad som kan hända ikväll.. om det blir lugnt, eller lite vin.. Vem vet..

Ha en bra lördag!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Klänningaaar..

Fan.. jävla Zara.. det gick inte att lämna tillbaka min klänning som var för liten.. =/ för dom körde inte med tillgodokvitton, o bytesrätten gick ut för 4 dagar sen =/ gaaanska surt.. man bor ju liksom inte i göteborg så man kan åka dit när som helst.. o framförallt inte om tåget kostar typ 350 spänn fram o tebaka, och jag ska åka ner för att bara lämna tillbaka klänningen.. känns ändå meningslöst.. så..

Någon som vill köpa en superduper snygg svart typ ballongklänning (tub) av mig??? storleken är Medium, men det är en liiiten medium.. jag köpte den för 550kr.. men jag kan absolut sänka priset en del, bättre att den kommer till användning än att den hänger och tar stor plats i min garderob!! har den inte hemma för tillfället, för Becca skulle bytt den, men det gick ju inte, men bild kommer upp på den ikväll!! jag lovar.. den är verkligen suupersnygg, och den gick som smör i affären.. Jag köpte den på Zara i GBG, och Zara finns ju inte på så många ställen, så man är ju ganska ensam om att ha den klänningen.. Passar utmärkt för en kväll på krogen :)
 
På tal om klänningar så har jag även min UNDERBARA balklänning som bara hänger här hemma, den kommer nog inte till användning igen tyvärr.. men man kände sig som en prinsessa i den.. =) Den ska jag också sälja är tanken. så är någon intresserad av en underbart fin balklänning till ett reducerat pris så hör av er :) Den kostade 3800 kr när jag köpte den. det är en stor storlek från början, typ 40, bara för att jag skulle få rätt längd på den, men den är insydd till 36/38 i storlek annars. Så man kan både sy in den mer eller ta ut den i storlek efter behov! :)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Grattis!!

Ojoj.. här är man inte med i svängarna.. men så glad jag blev nu =) fick nyss reda på att en kompis uppe i Karlstad har en liten bebis i magen.. o har haft i 6 månader.. snacka om att jag uppdaterat mig dåligt!! ;) jaa, nu måste jag ju verkligen åka upp snaaart!! så spännande juu!! =)

Grattis J =)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Shoppingsuug..

JAAAA!! herregud.. Jag är så grymt shoppingsugen.. har jag varit hela månaden, o såklart när man är som mest pank så kliar det som mest i fingrarna.. UUUUH!! men idag ska jag faktiskt upp o belöna mig själv med ett par nya inomhusskor.. behövs verkligen.. mina e skitdåliga.. men av erfarenhet så brukar det ta typ 1 år innan jag lyckats gå in nya skor, utan att få världens största skavsår.. o de beror ju på mina störda hälar.. ena e ju opererad nu, egentligen skulle den andra också behöva fixas.. men de va så jobbigt, så jag drar på det.. så jaa.. så nu kanske det kliar lite mindre i fingrarna efter att jag köpt dom.. jag har ju börjat träna så bra, så detta får bli belöningen, en användbar sådan =)

sedan nästa vecka, ÄNTLIGEN, då kommer lönen.. wihoo.. så underbart.. mindre underbart är att pappa ska ha dryga 3200kr av dom.. =/ men men.. that´s life, jag har ju i stort sett levt på mamma o pappa denna månaden.. så det är ju inte mer än rätt.. dom 3200kr e min januarihyra, och ääntligen så har jag betalt klart på lägenheten.. Så gött.. o äntligen kan jag börja blicka framåt.. =) o inte behöva tänka på den kostnaden.. och ska även försöka ha så jag kan lägga undan lite pengar till den kommande thailandsresan i höst :P Har ju gjort en sån fin burk att ha pengarna i som motiverar mig att lägga i mer =P

nästa vecka ska jag även köpa lite nya kläder till gymträningen.. Visst är det kul att träna med nytt fräscht o härligt? någon pigg färg också på linne hade jag tänkt.. O sen ska jag sooola.. Välbehövligt!  o om det blir så att vi åker till Karlstad på måndag så får det även bli att kolla efter en snygg outfit till helgen, för då ska det partas, om det blir som det är sagt =)

Yeees.. ser fram emot nästa vecka sjukt mycket nu ;) hahhaa.. Lön, jobb, fest =)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Pust..

Guud. så trött jag är nu.. Inatt blev det inte mycket sömn.. Hade en måttligt rullande älskling bredvid mig.. herregud.. vände o vred på sig, så jaa..jag fick aldrig någon såndär riktigt djup sömn.. sen upp halv 7, gå till bussen, sen hem o sova igen.. ;) sov till halv 10.. gick upp o käka lite frulle.. läste tidningen, som inte gick att läsa efter mig i o med att jag spillde ut en kopp the på den. .nåjaa..

sen fick jag iväg till Rådahallen, till gymmet.. men först en sväng till Henrik för att göra upp schema till nästa vecka.. Och vad jag blev glad när jag såg att han även hade lagt till fler timmar för att mikael behövde vara ledig.. så fick 4 timmar till.. så nu har jag 14 timmar nästa vecka.. det är ju faktiskt gött, om man jämför med att inte ha någonting.. =) Så ja, jag är nöjd.. Jag ska även ha 2 lektioner själv.. hahaa.. en 5a och en 9a.. ;) jaaopp.. men de löser sig, henrik tyckte jag ksulle ha innebandy då, så jaa de får de nog bli =)

och på gymmet tränade jag så svetten rann, har faktiskt lagt på lite vikter och antal på flera övningar, så nu är jag gött motiverad när det går så bra framåt.. =) dock så ska jag ju inte träna hårt egentligen, inte alls, bara göra fjantövningar.. men jaaa.. jag är som jag är, och de kommer jag väl få betala sen när jag är 60år och äldre..

nee.. nu ska jag ta o göra en smoothie.. gött efter träningen!!

Ha en bra hmm.. torsdag..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Oj..

3e inlägget redan.. men måste bara skriva att jag blev grymt ledsen när jag läste melleruds nyheter, o kom till dödsannonserna.. Min favorittant där jag jobbar har gått bort.. va iiii?? och jag har inte varit där på länge.. =( det högg till när man läste hennes namn, o anhöriga.. hela hennes familj var så snälla!!
Usch.. man ska ju inte fästa sig så vid dom, men hon var verkligen underbar mot allt o alla!! mm. .Men nu hoppas jag att hon får det bra i himlen med sin man!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Herr doktor..

Jaa.. ganska bra doktor jag hade idag också.. besöket tog gaaanska lång tid, men jaa.. Han kom iallafall fram till att jag hade en större inflammation i muskelfästena runt höften.. jotack.. Så han ville ge mig kortisonspruta.. SPRUTA!?! neeeeeeee.. Jag vägra.. haha.. tönt som jag är, så är jag grymt spruträdd.. Och bara tanken av att få en spruta av större modell stucken i höften där det inte är alltför mycket fett fick mig att vilja springa därifrån .. uuh.. Så jaa.. jag tackade nej.. han blev förvånad.. hmm.. =) istället gav han mig tabletter som jag ska äta 3 ggr om dagen.. och av egen erfarenhet så får man jäääklans ont i magen av såna tabletter.. men de e ju bara att välja!! spruta eller tabletter.. mm.. jajaa.. Sen så har jag hört lite om de dära kortisonsprutorna att man har grymt ont, alltså ondare än vad man har innan, i ca 2-3 dagar efter man fått injektionen.. mm.. jajaaa.. Han blev gött förvånad att jag inte fått medicin insatt tidigare.. för det blir ju bara värre ju längre man går med det, o nu när jag även har börjat träna också.. inte bra, inte bra..

jajaaaa... så egentligen vila.. o inga ansträngade övningar o så.. hmmm!!!

Fan.. är ett bra ord i detta läget..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

07:15

SEGT att behöva gå upp såhär tidigt.. hör inte till vanligheterna nu förtiden.. Men jag har precis ringt till karlstads riksbyggen angående min besiktning.. och jag måste ha den 27e, fast jag behöver inte vara med under besiktningen.. så han lämnar papper i lägenheten.. that´s good.. så på tisdagen slutar jag halv 4, o sen blir det gasen i bott till Karlstad.. så kanske man hinner shoppa en liten sväng.. ;) för dom stänger väl trots allt inte förräns 20 på bergvik, om jag inte har helt fel?!
 
jaa.. det blir fint det..

O nu ska jag till farbror doktorn.. med min höft.. det är också en anledning till att jag är vaken nu =) har tid klockan 8, så det är väl bara att hoppa i mjukiskläderna och åka upp..

Ha en bra onsdag kära vänner..

själv ska jag upp till bäckefoors  <3
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Work!

ÄNTLIGEN!! Pappas arbetskamrat henrik ringde förut.. Min pappa är idrottslärare för de som inte visste.. o även Henrik då.. Jo, så Henrik frågade om jag hade lust att vicka för honom nästa vecka när han åker till Sälen.. wohoo..JOBB!! överlycklig typ ;) jaaaopp.. så nu ska jag vara idrottslärare nästa vecka.. :P kommer ha lite olika klasser.. Mest högstadiet o gymnasiet.. hahaha.. kul väl ;) Men blev riktigt glad när jag fick jobb.. mmm.. förövrigt så kommer jag ha gymnasie-klasserna ihop med pappa!! ;) hahaha.. hur kommer det gå ;)

jajaaa.. det blir nog bra.. så nu är jag glad över en veckas jobb ;) haha.. sen så hamnar jag ju automatiskt på vikarie-listan när de behöver ha in folk fler ggr.. så det är ju perfekt.. tänkte samtidigt ställa upp mig som vikarie på nordalskolan.. lågstadie-skola.. jaaopp!!

annars så  var jag på gymmet.. puuh.. nu börjar jag bli trött i kroppen.. hahaha.. 2 dagar i rad nu.. men gött är det.. o innebandy ikväll.. om jag orkar så går jag även imorgon.. ;)

Hmm.. det blev lite problems nu i o med att jag fått jobbet.. för nästa vecka den 27e kl 11 skulle jag ha besiktning på min lägenhet i karlstad.. o på tisdag har jag 4 lektioner, alltså full dag.. och det tänker jag för allt i världen inte missa!! så då måste jag flytta den EN gång till.. redan flyttat 2 ggr ju.. hmm.. ajaa.. de sura är att enda gången både jag o mamma kan e nu på torsdag eller på måndagen.. o då har inte lönen kommit ännu =( så då blir det ju ingen shopping.. boring!! och jag som planerat att köpa nya träningskläder för gymmet.. hmm.. får försöka lösa detta på något sätt väl..

mm..men nu ska jag ta o laga lite mat.. hemmagjort mos o hemmagjorda köttbullar ;)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Into the blue..

Sitter o zappar mellan smekmånaden och idrottsgalan, med en kopp varmt o gott the i handen.. Mums!!

japp, imöra blire gym.. gött!!

Bakade scones förut.. blev dom bra?? njaae, vill jag inte påstå.. o de va receptet de va fel på =) för dom smaka väldigt salt, o jag tog exakt så mycket som stod, men nu vet jag till nästa gång att det ska vara mindre salt..

sen kom en gosig o nyduschad älskling förbi efter träningen förut, men det blev ett väääldigt kort besök.. han hade brått hem till fotbollen ;) killar ;) men jag har ju haft honom nästan hela helgen, o så ska jag till honom imorgon kväll efter träningen! så jag får överleva.. ;) haha!!

nee, känner att jag ska försöka lägga mig hyffsat tidigt idag.. borsta tänderna o göra mig klar för sängen.. o så somnar jag antagligen till scrubs.. =) även fast de e så grymt :P

ajaa.. nattinatt mina vänner!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

new week..

Nu har en ny vecka börjat.. shit.. trots att jag typ bara går hemma så går veckorna fort.. nu har jag ju gymmet som jag kan spendera en del av min tid till.. så idag var jag på gymmet och pumpa rejält.. så skönt efteråt.. bara längtar efter att få se resultat.. =) så ska nog dit en sväng till morgonen också.. sen innebandyträning på kvällen.. göttigött..

Annars så har helgen varit hyffsad lugn.. myskvällar med älskling, myskväll med vännerna, o sen spelade jag match.. 2-2.. nåjaa.. nya tag tills på fredag.. hemmamatch då ju... sen så ska jag till doktorn på onsdag igen.. kolla höften.. faaan.. den e verkligen inte som den ska.. =/ när jag är ute o går så klickar det något oerhört.. mamma frågade t.om sist vi var ute om det var höften som lät så högt.. hmmm... jaaa.. bra eller?? neee, tror jag inte.. jag känner mig som en 80-åring i kroppen..

jajaa.. så nu blir det gym antingen imorgon, o torsdag.. eller så blir det onsdag o fredag.. men med tanke på att det är match på fredag, så blir det nog imorgon o torsdag.. Imorgon kan jag ju få sällskap av richard också..
men urkass musik spelade dom idag.. höll på att dö rent ut sagt.. det var verkligen någon slags pensionärs-country typ.. som INTE hör till ett gym.. när jag tränar vill jag ha låtar som får igång en, dunk dunk typ.. så man blir peppad.. =)  o så går det inte styra musiken inifrån gymmet.. hmm.. Ilands-problem!


o jag har världens bästa.. =)


hmm.. ska nog ta o baka lite scones nu.. har ju inget annat för mig så =)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Almost goodnight!

jaa.. nu är det snart slut på min lördag.. klockan närmar sig 23, och jag ska fixa matsäcken o sen lägga mig i sängen o kolla på lite tv o sedan somna.. ska åka hyffsat tidigt imorgon, ska vara i åmål vid 11, så åker vid kvart över 10, o innan de ska jag hinna göra gröt, göra mig iordning, packa det sista, för det orkar jag inte göra nu! =) och jag är inte världens piggaste morgonmänniska.. =) hhehe.. o känner jag mig själv så kommer jag somna ganska gott, fast ensam.. =(

Annars så ska jag hem till hjärtat imorgon efter matchen..myspys..  =) Längtar till det.. jopp det gör jag!

nee.. Sov gott mina vänner!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

off ice..

Jo, nu är vi hemma.. o fisk blev det, många små som vi kastade i igen, men typ 10 som var dugliga att ta med hem, o då bland annat min feting-aborre som vägde typ 700-800hg.. wooo.. nästan 1kg då med andra ord.. första firren jag fick upp även.,. samtidigt fick mamma en liten plutt.. jag sa till henne när jag höll på att dra upp:

Mamma, jag tror denna är ganska stor.. o pluffs, så kom den stora upp, o vi skratta gött när vi jämförde min bäst med mammas lille plutt =)  sen nappade det i ett.. goo känsla!! =)

Nu ska jag snart ta mig upp till ica o köpa lite matsäck tills imorgon.. då blir det match i Karlstad, mot sjöstad! japp japp.. då blir det match! hoppas på att få med 3 poäng hem också!!

Sen ikväll blire det myskväll med Annicka, Carro o Emelie.. myspys!! blir nog lite spelkväll o filmkväll.. tidigt i säng ändå, för ska åka vid 10 härifrån imorgon.. mm.. jaopp.. men det blir trevligt..  Ska bli kul att träffa Emelie, alldeles för längesen!!! För hon är en otroligt rolig människa =)





 

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

On Ice..

ska ut och pröva fiskelyckan på isen nu.. sist gång var det inget vidare resultat... men hoppas på bättre idag :P lite varmare idag än sist.. då var det -15 grader o nu är det typ -4.. så de e ju bättre!!

Annars så blire antagligen gym när jag kommer tillbaka i eftermiddag.. och sedan en lugn kväll.. ska åka vid 10-tiden imorgon till matchen.. Så då orkar jag inte göra så mycket ikväll, mer än att ladda!!

Åh, solen skiner så gött också!! mmm!!

Ha en bra lördag!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Work out..

Och nu har min plan börjat.. min plan är att innan juni ha en snygg mage.. det har jag sagt varje år, men på något vis har jag misslyckats.. men i år är jag verkligen sjuukt taggad..och nu har jag verkligen tid att gå till gymmet.. ingen skola, inget jobb.. så då är gymmet en bra sak att fördriva tiden med.. och när jag har en kille med supersnygg mage så kan jag ju inte vara sämre i sommar :) så.. Nu är det bara att kämpa! Men när man väl kommit in i träningen och man börjar se reslutat så blir man ju oerhört taggad av det och fortsätter bara ännu hårdare.. så funkar jag iaf.. har jag väl börjat, så vill jag helst inte sluta heller.. =) Så idag var jag på gymmet halv 11, som jag sa, igår.. och började pumpa.. och förra veckan hade jag med pappa som "instruktör" så nu vet jag ju hur allt funkat igen.. that´s good.. Och vi har även lagt upp hur jag ska träna nu i början.. skitbra.. Pappa kan ju lite om det hära.. Så det är bra att han är med och visar..

Annars är det ju många som bara börjat på gym, utan fått hjälp utav någon istruktör, och på så vis fått skador för att de inte använt maskinerna på rätt sätt.. Vissa är ju faktiskt riktigt krångliga att veta hur man ska använda sig av rätt och för att få ut det bästa av den.. nåjaaa..

Så nu.. nu kommer jag bannimej inte ge mig.. och jag får tänka på en kommande Thailandsresa också.. ;) men först behöver jag ett jobb.. suck.. att det inte ska finnas ett enda jobb man kan få.. jotack.. så går det när man läst samhäll på gymnasiet.. man blir inte ett skit, och måste bara läsa vidare.. och vet man inte vad man vill läsa, så är inte det heller lätt..

men men.. nu har jag iaf kommit i några tankar igen.. men dom kommer jag inte avslöja här.. men det är något som jag är intresserad av.. så jag håller på att spåna vidare i det hela, o se om jag kan komma in någonstans, eller om jag väntar till hösten.. för de flesta utbildningarna har ju börjat nu i januari.. men men.. får se lite framöver vad som kan erbjudas!

nepp.. nu får jag iväg och hämta mamma, vi ska ta en promenix i det fina öööhm "vårvädret?".. fast de e ju minusgrader idag iaf..

Ha en bra torsdag vänner!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Onsdag..

Och jag är fortfarande väääldigt förkyld.. skitjobbigt.. men men.. ja hoppas på att snart blir frisk..

sitter o kollar på topmodel nu.. o sen kommer den nya serien på 5an, Hopkins.. den ska vara bra.. så den ska jag kolla på.. =) o sen kvällsfavoriten Scrubs.. hahah.. måndag till fredag kollar jag på det.. varje kväll.. ;)

håller på att fixa naglarna nu också.. fila, lacka o måla.. mm.. :)

har även kletat på mig dove´s kräm som ska funka som en BUS, men får se om det blir något resultat.. man ska ju ta det några dagar.. men den luktar då inte gott iaf.. Men men.. Hittade den i mitt badrums-skåp, så tänkte att sist gång gav jag den nog ingen chans, så får göra det nu!

annars så blir det gymmet imorgn.. trotsar förkylningen.. ska till gymmet vid halv 11, någon som ska med? =) 

Jaopp, på fredag är det redan 6 månader med K.. ojoj.. tiden går fort som sagt.. 
Men jag är lycklig.. :)

nee.. tillbaka till topmodel.. 

ha en bra kväll!

 
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

And i love him..

Nu är jag helt slut.. ändå har jag och <3 sovit i nästan 3 timmar nu på eftermiddagen.. jag gick upp halv 7 imorse och satte mig i bilen för att köra till gbg och hämta min älskling, Daniel och Christoffer, som skulle komma hem från sin Londons-weekend.. zzzz.. var riktigt trött när jag satte mig i bilen, men piggnade till av lite good musik.. Men guuud vad det blåste!!! o regnade.. det gällde att hålla i ratten idag.. jotack!! Men fram kom jag, och behövde bara vänta 15 minuter på flygplatsen.. Sen kom tre rödluvade pojkar ut.. ;) Dom gick nästan i sömnen.. dom hade tydligen fått åkt till flygplatsen vid halv 11 igår kväll, för sista tunnelbanan gick tydligen 11 på kvällen.. så dom hade tillbringat sin natt på flygplatsen.. På golvet.. hmm.. stackare.. så dom var inte alltför pigga när dom kom, och alla tre stensomnade påväg hem.. haha.. sött!!

Men jag är så kär i vilket fall som helst!! Det var så det pirrade lite i magen när jag satt o väntade.. hihih.. =) I love him!
På fredag är det redan 6 månader.. tiden går så otroligt fort måste jag säga.. Snart sommar igen.. o jag har fortfarande en massa sköna minnen från förra sommaren som jag brukar ta fram o tänka på när allt annat är grått.. =)
Ett förhållande har ju sina upp o nedgångar.. men man får ta sig igenom dom tillsammans!! Och de stärker förhållandet ojm man klarar det tillsammans! så jag är otroligt glad att jag har min Kenny!! <3

yes yes.. I really love him!!

..16 juli 2008..



( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Repris..

Sitter o kollar på reprisen på Let´s dance nu. och jag har redan nu hittat min favorit.. George Scott of course.. =) Han har jag faktiskt träffat och pratat med i verklighet.. ;) ahhah.. tycker han är ball.. det var många år sen som det var en stjärn-match på Rådavallen här i Mellerud, där det var lite kändisar, som george scott, Magnus wislander mm..  Men jaa.. heja George.. =)

Sitter förövrigt o snörvlar.. har haft redigt med feber inatt.. fy tusan.. varje gång jag har feber så drömmer jag mardrömmar, någon annan som också gör det?? sjukt.. så vaknade där vid 4-tiden o satte på tvn.. Man vill inte gärna somna direkt igen, för då kommer man tillbaka i drömmen.. men jag hamnade så småningom i en ny mardröm, som verkliigen var såå verklig.. fyyy.. o det värsta av allt det var att jag väckte mig själv av att jag ropade på min bror, Joel.. han var med i min dröm.. han var i rummet bredvid, och jag skrek på hjälp, för någon försökte strypa mig.. UUUUH!! O jag skrek verkligen på riktigt också.. o så vaknar man upp svett o god..

Inatt måste jag verkligen få mig en bra sömn.. för Älskling vill att jag åker ner till Säve flygplats och hämtar dom imorgon.. och dom landar typ vid 8 på morgonen, vilket betyder att jag får åka hemifrån runt halv 7 senast.. är lite osäker, för har aldrig varit på säve flygplats, men det är ju skyltat dit så.. Jag ska nog hitta dit. O med lite kaffe som resedryck så ska jag nog hålla mig vaken också.. =) Kanske får bränna en ny o bra skiva även..

Ne... nu ska jag tilbaka till tvn igen.. det är nog där jag kommer tillbringa min dag.. för mer orkar jag absolut inte med.. blir typ svett av att gå uppför trappan.. hahaha.. no no.. jag som trodde att jag klarat mig från det mamma hade.. men nope.. jag fick förkylningen också.. o så kommer influensan nu också, o jag som redan är nersatt nu, har stor risk att även få den.. nee.. så nu gör jag minsta möjliga istället!!

Ha en bra söndag!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Pinsamt!

Snälla snälla folk!! körslaget.. Varför är team Magnus kvar?? de e ju något fruktansvärt dåligt jämfört med dom andra!! o så åkte Nanne, som gjorde 10 ggr bättre uppträdande.. nee fy på sverige!! Ut med magnus och hans VEKA kör.. för den e verkligen vek jämfört med dom andra!! min favorit, eller mina favoriter är Hanna o Wells..

Jajaa.. spelade match förut.. vinst med 2-0.. gött Dragana satte 2 mål.. de va hon värd.. hon sliter som ett djur!! hon har verkligen gjort mycket bra ifrån sig i serien!! Kommer hon inte vidare till något större lag blir jag förvånad!!  själv spelade jag bara några byten, vilket var tur faktiskt.. min höft är inte alltför bra ännu.. så nu blir det att arbeta upp den o ha lite rehab-träning på gymmet ett tag framöver..

Jaopp..nu ska jag se om det är något bra på tv, för är grymt trött, o orörlig! =)

Ha en bra lördagskväll!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Me and you..

Nu är det snart läggdags.. Match imorgon.. o va annars, jooo jag har dragit på mig världens förkylning.. TACK MAMMA.. hon har smittat både mig o pappa.. suck!! jajaa.. får göra mitt bästa imorgon.. med tanke på mitt ben så får jag vara försiktig.. vill inte dra upp något igeeen.. jaaaopp.. men det blir nog inte så mycket speltid ändå.. men de e nog bara bra imorgon.. så ska nog åka härifrån vid 1 tiden..

Har varit nere o kollat på innebandy nu.. Håverud-Mellerud, derby med andra ord.. hejade ju på håverud, men dom förlora tyvärr denna gången.. trist.. men domarna sög ju något fruktansvärt tyckte jag.. herregud.. va mycke utvisningar det blev.. några va lite veka tyckte jag allt.. onödiga av domaren.. jajaa.. Tur att jag inte är domare!! =)

Annars så har älskling åkt till London nu.. buääh.. saknar honom redan.. o ändå är det inte längesen han åkte.. Tippar på att dom är framme i London strax.. stackarna, flyget var försenat... Men men.. hoppas tiden går fort tills på måndag!!!
Nu ska jag ner till sängen.. tvätta bort sminket o borsta tänderna först.. =)
Har förövrigt köpt gymkort nu också.. duktiga jag =) men de börjar inte fungera förräns 15e.. torsdag nästa vecka med andra ord.. hoppas på att jag har blivit frisk då!! då ska här brännas fett!!
jajaa.. nattinattt!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

A point of view..

Sitter och lyssnar på massa gamla Takida låtar.. Me like... Har precis kommit hem från gymmet.. jaaaa, ni läste rätt.. nu kommer det bli hårdträning i 3 månader minsann.. Fast främst så var jag och pappa nere idag för att se hur min höft höll.. Och den höll förvånansvärt bra, och då passade det ju perfa att få ett sms av min tränare som frågade om jag var spelbar i helgen.. egentligen lite tveksam.. men något byte kan man ju alltid pröva! De kliar i fingrarna o fötterna nu efter innebandyn.. så jaa.. Nu får jag se till att vara bra.. Egentligen ska jag till doktorn 16e januari för att få speltillåtelse, men fasen.. nu är jag inne på min 5e skadevecka.. så de ska väl ha läkt sig hyffsat.. o tränat har jag itne gjort något heller.. så jag har ju inte frestat på.. nog om det.. så på lördag ger jag det ett försök.. =)

Jahaa.. och Hjärtat åker till London på fredag.. Han ska se en match med Arsenal.. så jag blir utan honom fredag-måndag.. och jag undrar vad jag ska göra för att hålla mig sysselsatt.. men.. på fredag får det bli att kolla på innebandy.. då möts nämligen Mellerud-håverud..vilket är två Mellerudslag egentligen.. derby.. ska bli kul.. ska även ta en tur till gymmet där på morgonen.. duktig jag är då ;) hahaha.. Sen har jag själv match på lördagen.. så då ska jag ju dit upp vid 1 kanske.. o hemma vid 6.. så har den dagen gått också.. sen är det ju söndag.. de vet jag inte vad som händer ännu.. men de blir nog mycket slappt.. o sen är det måndag igen.. Usch.. är så grymt rastlös.. Inget jobb, bara går hemma på dagarna, men finns ju verkliigen inget att göra.. en promenad.. men den tar bara 45 minuter.. resten av dygnets vakna timmar då??

någon som har ett jobb till mig tro?

jajaa.. nu ska jag ta mig ett varmt o gott bad tror jag.. =) sen tvn.. =)

hade braaa!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

My love..

Idag har det varit kallt igen.. puuuh.. lite fööööör kallt för min del.. men jag KLAGAR INTE..!! så snälla, bli inte blaskigt o äckligt imorgon bara!! När jag o K åkte hem ifrån bion igår i uddevalla så var det -23 grader här hemma i Mellerud.. fyyy tusan.. då vart det kallt.. men ändå en ganska behaglig kallhet.. sån där goo o frisk luft som man annars inte brukar känna så ofta.. så det var gött.. Filmen förövrigt var riktigt bra enligt mig.. AUSTRALIA.. Visst var den lång, och det hände sjukt mycket saker, men bra var den.. så den kan jag rekommendera.. tror dock att det är en sån film som man bara ser en eller kanske två ggr.. annars lär man nog tröttna.. men jag var nära på att sitta o storlipa både en, två o tre ggr.. :P hehe.. så jaa.. goood!! sevärd!!

Annars så har jag, mor, far o Kenny varit ute på sjön idag o fiskat.. dålig fiskelycka, men det var en mysig dag med nyponsoppa o korv med bröd.. o kälke :P bara mamma som lyckades få en liiiiten söt aborre.. jajaa.. får vänta tills de blivit liiite varmare.. tårna var ju istbitar när man kom hem iaf.. men en mycket lyckad dag!! =)

ÅÅÅh va fan.. såg att jag missat samtal både hemma o på mobilen.. ett mobilnummer.. jomen visst.. så ringde jag upp.. det var från karlstad.. bovärden för min lägenhet som snart inte är min dock.. jaaoo.. va hade han för nyheter?? JOOO, att någon slagit sönder min fönsterruta, dock förstod jag inte om dom hade  varit inne i lägenheten, men om det var meningen, så tjiii fick dom.. för den är redigt tom så det ekar.. jajaaa.. men jag tror inte jag blir ersättningsskyldig, nee, de måste väl gå på försäkring.. jaaoopp.. hope so.. annars ska jag fasimej hitta den jäveln som förstörde det!! men han sa inget om de, så antar att jag inte behöver.. har ju bara lägenheten fram till 1 feb också.. innnan dess måste jag få en städkontroll o en besiktning.. så då måste jag åka upp till karlstad, men är mamma riktigt snäll så åker hon med, så kan vi ta en mysdag på stan också! =)

Så nu ikväll blir jag ensaaammen.. elle ja.. de får bli fruktsallad o gött me mammsen.. K skulle festa.. o Lova har åkt tillbaka till Norge, Maja till tyskland, Sandra har flyttat till Stockholm, Etika, sara, carro är tillbaka i Oslo.. Så det är ingen kvar här nu i lilla mellerud nästan.. Jag, Becca, Carro A o annicka då.. =)

så snart kommer jag väl få dampet här, o flytta igen jag också.. fast.. jag vill ju inte flytta sjäälv.. jaaoo.. de löser sig!!

nee.. ut o skära frukt nu! ha en bra kväll!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Snoow!

Gud vad mycket snö det har kommit inatt!! bara centralt över mellerud.. Gud vad mysigt.. =) ska ner med pappsen till stugan en sväng nu.. så fota liiite o så kanske. .skulle gentligen upp till bubben, men hans mamma hade fått magsjuka inatt, så tror jag stannar hemma.. hehee.. tar bussen upp vid halv 6 istället.. så åker vi på bio i uddevalla ikvällingen.. myspys!! har förövrigt ätit 10 vitpepparkorn.. det ska man ta när magsjukan härjar.. jag tror skarpt på det.. jag klarade mig fint när det var magsjuka nere på jobbet, o då åt jag vitpepparkorn.. =P annars så har det varit en lugn helg.. var hos sandra igår, kikade på körslaget o sedan spelade vi när o fjärran.. men när intelligensnivån hade sjunkit till en 3årings  ju närmare 12 vi kom så beslutade vi att sluta.. =) 

japp.. imorgon ska vi ut på sjön, pimpla (fiska på isen för er som inte vet), de har jag inte gkjort sen jag var liten, så ska bli riktigt kul.. sen så blir det fika med vaaarm dryck o så.. åka lite skridskor om höften tillåter.. inte troligt dock!

annars så har jag haft en bra nyår!! middag o singstar.. skitmysigt!! =) 

nu ska jag ta på mig varma kläder o ta mig ner till stugan =) 

hade bra alla!! 
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )