Im Home..

Äntligen har jag "landat" i Mellerud efter att strosat efter mammsen i alla affärer.. hon är farlig att ha med ut på shoppingturer.. för i varje affär ska man spendera typ 30 min.. o jag själv går igenom affärerna oftast på 5-10min.. SUCK!
men mamma var snäll och städade och diskade medans jag var i skolan idag.. SNÄLLT!! hon hade även gjort ett par matlådor och frusit in..Thank you! Annars så handlade jag faktiskt idag igeen.. nu får jag snart sluta.. blev mascara, nästan 300 kr puuuh.. o sen ett par gråa jeans och lite annat smått o gott.. helt onödiga saker vill säga.. jajaa..

ibland så.. jaa.. ibland så... så gillar jag inte fotboll!!!!!!! anyway..

hade hoppats på och längtat efter en myskväll med K.. men ibland blir det inte som man tänkt sig.. som tur och väl så finns det förhoppningsvis en morgondag.. Måste sätta igång med lite skolarbete också.. + att jag ska ut o springa imorgon..

Just det, en sak som jag ser framåt emot imorgon är ju att jag faktiskt ska ha min första dag på praktiken, På tallåsens förskola i Åsensbruk.. 3-5åringar.. wooow.. då ska jag leka med kottar mm =) så fram med regnkläder, och oömma kläder ;) ehehhe.. Jaja..

nu ska jag fortsätta kolla på idol med mammsen, sen så blir det att bädda rent i sängen, och ta fram kläder som jag får ha på mig imorgon.. skönt..


///Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

just monday and im happy! =)

måndagen går mot sitt slut.. Idag var jag i skolan en sväng.. mellan 10 o 15.. Lite folk var vi på lektionerna.. men resten av klassen var ute på nån kommundag.. men vi som ska ha vår praktik i dalsland skulle inte ha någon sådan.. =)
nåjaa.. Går ut på praktik på onsdag iaf.. I Åsensbruk.. så det blir 3-5åringar =) skitkul!!! jag längtar verkligen ihjäl mig ;)

annars så fick vi reda på resultatet på vår första tenta, och gissa vad? jag klarade den!!!! wiiie.. så jäkla glad blev jag!! =)
skönt att slippa ha något hängandes efter som man måste göra om, nu när vi har så mö att göra!! =)

efter lektionen idag så satte jag mig på bussen ut till Bergvik där min mammsing väntade.. så gick vi runt och shoppade.. Hittade en lila hög kjol, ooooh så snygg =) så de blir nog outfiten på lördag kan jag tänka mig.. ;) för då blire HC i Åmål, där OLA uppträder :P försöker även få med mig mina kära vänner i Mellerud, får se hur jag lyckas.. ;) jajaaa..

sen så är det match på lördag också, skitkul =) hemmapremiäääär!!!! =) kl 13:00 i Billiingsfors..

nu har jag snart packat klart alla saker som jag ska ha med mig hem till praktiken, tur o väl så är mamma här med bilen, annars hade det blivit svååårt att åka med tåget.. puuh va mycket det blir!! + att man måste ha med sig andra kläder också! men nu har jag nog fått med mig det mesta iaf!! =)

nu blir det lite, hmmm.. godis med mamma =)

Hade så fint!!!

Saknar K!!! =/ vill ha dig här!, men imorrn kommer jag hem!!! =) underbart!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

HELGEN!

Idag gjorde jag min första seriematch med det ny/gamla laget.. Tillbaka till Billingsfors och spelar igen.. känns skitbra, och stämningen är på topp!! =) efter uppehållet på ett år så är jag tillbaka och viljan är väldigt stark!! behöver såklart jobba på konditionen, och jag ska verkligen försöka bita mig i läppen och ta mig ut och springa oftare än vad jag gör.. ska även nu när jag är hemma i mellerud, försöka simma varje tisdag och torsdag.. skitbra träning faktiskt!! Hemmapremiär i Billingsfors 13:00 på lördag.. be there.. =) är alltid något speciellt när det är hemmamatcher.. pirret liksom.. brukar ju vara stor publik också, med många kända ansikten.. och stödet man får.. otroligt roligt!! =)

jaja.. matchen idag slutade tillslut 5-5.. men vi fick till många fina målchanser i slutet, så llite surt var det att vi ändå inte vann.. men en kämpeinsats gjorde hela laget.. 3e perioden var skitbra!!! =) jag gjorde 2 mål och en assist, Evelina gjorde 3 mål.. så jag assisterade evelina på hennes sista mål! ;) Domarna var däremot skitkassa.. dom kan inte haft sin licens länge inte.. eller så kan man kalla dom "hemmadomare".. jotack.. när man går o fnittar med tjejerna i andra laget så.. det säger väl det mesta.. + att alla domarslut var emot oss.. värdelöst.. det är nog det sämsta med att spela i division 3..domarna!! i division 2 kändes de iaf som de va lite högre standard.. men som sagt.. vi sket i domarna i 3e, och det resulterade ju bara i att vi kom igen och gjorde en bra LAGINSATS..  känns vekrligen skitbra att vara tillbaka!!! Me like!! är allt något speciellt med innebandyn i Billingsfors.. =)

Jaja.. haft en underbar helg hemma.. Med mycket  myspys :) i fredags när jag kom hem så hade K beställt biobiljetter till ARN! yeees.. så vi begav oss till uddevalla för att se filmen.. den var bra, dock lite seg emellanåt.. sorglig film!! Men får betyget helt ok.. sen så fick vi hem till bäckefors, och myste, tog de bara lugnt..


på lördagen hade jag lite ärenden i trollhättan, så K åkte med ner.. fick köpt en skrivare, som var huvudanledningen till att jag skulle åka ner, och sen en sööt plånbok.. jäklar vad jag älskar Fiorelli.. =D sen åkte vi hemåt, direkt upp till bäckefors och kröp upp i soffan framför tvn.. Arsenal-Hull stod på schemat.. Arsenal loosa.. inte så roligt.. sen så blev det att se Cloverfield, rätta mig och jag stavat fel.. den var väl sådär.. inte en film i min smak kanske.. de dära med datagjorda monster är inte någon hit precis.. men men..


och idag.. vaknade jag med tuppen.. och kunde inte somna om, så jag lämnade K i den varma sängen och började göra mig iordning.. sen gjorde K lite gröt till mig.. gullunge!! Gröten hjälpte väldigt bra.. =) jaja..


och nu är jag tillbaka i Karlstad igen.. spelade ju matchen här så.. nu blir det faktiskt pommes och fiskpinnar.. japp.. ni läste rätt.. först hade jag tänkt fiskbullar och mackisar, för jag ORKAR inte gå till affärn o handla.. men blev tillslut pommes o fiskpinnar.. så nu ska jag iväg o laga mat.. men kanske att jag skriver här senare.. i min ensamhet =)


You´re so sweet K!! =)


have it!!!


Puss///Carro

OJ! snacka om att man blev lite överraskad när man kollar i Göteborgsposten, och en artikel på min brorsa dyker upp!  
 

 denna bild + text är med i göteborgsposten idag.. ganska tufft väl.. =) för er som inte vet så gör min bror data/tvspel på DICE.. Han har bla. medverkat o gjort  spelet battlefield, som jag tror att dom flesta känner till! =) Min älskade bror det! 
Kolla in här: 
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=200&a=447780

jaa.. det säger jag!
Han är även med här en bit in på klippet: http://www.youtube.com/watch?v=iey04xp2lUc Henrik Karlsson =)

jaa.. jag är faktiskt stolt över min bror.. för att han har lyckats.. och trots allt så är mina bröder mina största förebilder, och kommer alltid att vara!! =) Jag är stolt över dom båda.. och saknar dom väldigt mycket!! nu bor vi  alla på olika ställen i Sverige.. Henrik i Stockholm, Joel i Luleå och jag i Karlstad.. så man träffas inte så ofta.. =(

jajaa.. nu ska jag återgå till tvn.. blev bara så nyfiken när min kusin hade sett artikeln i tidningen :)

jajaa.. nog om de.. Nattinatt vänner.. o ni andra som läser =)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Im flying without vings!

Sitter hemma och smaskar på godis ihop med Sandra.. :) Hon ska sova här i två nätter nu.. så det blir gott att äta varje kväll kan jag tänka mig..;) vi har laddat upp med godis och smaskig marängsvicsh!! MUMS!! Göttigött! så det blir Sandra, jag, Filip och Fredrik ikväll! :P Annnars då?

jaa.. jag o sandra tog en sväng ut till Bergvik idag och sympati-shoppade!! på något sätt så höjs alltid humöret när man handlar.. det är min drog.. Mår jag piss så är shoppingen det som får mig glad.. Iaf för stunden.. Sen däremot så kommer ångesten fram för man spenderat slut på pengarna.. ;) haha.. men men.. allt för att må bra.. det är ju faktiskt det viktigaste!! :)

Jaja.. Sandra sitter bredvid här med sin dator och nördar.. så jag kunde inte annat än göra detsamma.. ;)

Snart fredag.. då blir det bio med my looove.. wiie.. det ska bli myspys.. :D Sen så blir det en lugn lördag.. och match på söndag.. börjar redan bli nervöös!! haha.. ;)

MIss you, Miss you, Miss you!!!

lite bloggtorka.. jaatack!!!


K är min underbara Söting!!
och jag gillar detta sommarkortet :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Dream..

Hade världens ångest igår kväll.. :S kunde inte somna och allt vände sig i magen.. vet inte vart det kommer ifrån, men ångesten kryper sig fram ibland när jag är ensam.. vet inte vart den kommer ifrån, men då vill jag helst av allt bara vara hemma, i mitt gamla rum, ligga under täcket och inte komma fram på flera timmar.. fick lite panik, kände mig instängd.. vet inte hur jag ska kunna förklara mina känslor.. Men jag blir helt instängd i dom, och kippar efter luft..

får såna här perioder lite då o då, då allt verkligen är SKIT..

Men dagen har vart ganska bra iaf.. vaknade väl vid halv 10, käka lite frukost, och drog mig senare iväg till skolan för att gå på en föreläsningen.. solen lyste och inte ett moln på himlen, och jätte varmt o skönt.. De va ingen obligatorisk föreläsning, så jag och sandra var lite tveksamma om vi hellre skulle åka in till stan o sätta oss på ett fik, men duktiga som vi är så gick vi på föreläsningen.. och det fick vi senare ångra.. puuh.. i en timme fick vi bara se på en massa siffror och statistik som inte var ett dugg intressant.. så i pausen innan andra delen skulle börja så åkte vi in till stan istället..Jag, sandra, johanna och erika.. vi köpte bullar och kakor som vi tog med oss till älven, där vi satte oss på en brygga och njöt av solen och sällskapet :) en mysig eftermiddag.. :)

nu har jag ätit min spaghetti och köttfärssås.. och Mums.. den blev jättegod.. :) ska ut på en promenix nu i solen med Malin.. en power-walk.. eftersom jag är förkyld så vill jag inte riskera att bli sjuk till på söndag.. SERIEPREMIÄR då.. då gäller det att jag har blivit frisk!!

älla tågbiljett hem ikväll också.. skönt.. sen är det Idol, och den där serien som går på 4an efter idol, kommer inte ihåg va den heter just precis nu, men den blir det att kolla på iaf! och diska.. japp.. har ett BERG.. shiiit.. lat som jag var så orkade jag inte ta itu med disken igår.. men men.. är ju en dag idag också..

Har varit ute o gått nu med malin.. så va vi o kollade på skolans innebandy.. 30 st.. killar i olika åldrar som spelade.. o en tjej.. så där ska vi nog vara med också.. :) och få lite träning här på veckorna..

Jag saknar K!!! :(
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

I can wait forever..

sitter och gottar mig i min ensamhet nu.. Gottar mig med ett glas yoghurt och en avokado med salladskrydda.. Aldrig provat de?? nee men gör det då.. det är asgött.. mums.. salladskrydda.. italiensk.. jag säger då det.. det är ett måste.. då måste jag bara berätta en rolig sak.. apropå salladskrydda.. första gången jag var i italien innan jag skulle dit och jobba så saknade jag salladskryddan något enormt.. låter kanske konstigt, men aa.. så när jag väl skulle åka dit för att jobba, jaa då tog jag med en salladskrydda hemifrån och var jättenöjd med mig själv.. och det var nog även F.. jaa.. sen när jag skulle packa upp min väska, PANG.. då ramlade salladskryddan ner i golvet, och eftersom den burken var gjord av glas, och golvet av sten så kunde det inte bli annat än pang.. så.. där satt jag och spillde några tårar över min kära salladskrydda.. ;) haha.. nedå.. skämt o sido.. men osis asså.. sitter här och tänker tillbaka..

jaja.. nog om det.. tillbaka till nutiden.. Har idag suttit i skolan och verkligen seeegat fram från klockan halv 9 till 16.. vilket var enooormt segt.. först hade vi då föreläsningen om missbrukarhem.. blev inte alls lika tagen av den som den vi såg om mamman vars son var knarkare.. men men.. sen så vart det en föreläsning till om en flicka som blev sexuellt utnyttjad när hon var liten.. den visades i en teaterform + eftersnack.. men vad trött man var.. trodde aldrig klockan skulle bli 16.. men de blev den.. Så då begav jag o sandra oss till affärn för att inhandla både det ena o det andra.. jäävlar va dyr affär iaf, ett korvpaket med grillkorv, med 10 små korvar kostade 25 spänn.. de e ju värre än shell faktiskt!! uuuuh.. så dom små missbildade korvarna fick ligga kvar på hyllan.. bättre med Roys säger jag bara.. synd.. jag saknar Roys produkter här faktiskt.. och Arlas mjölk.. JA, jag känner skillnad, och jag inbillar mig inte.. Milko e skit :P  jaja.. jag o sandra gjorde iaf nudlar och kikade på one tree hill, jag har sett till säsong 6 wiiie :)

Annars så satt jag o sappa runt lite med tv-kontrollen.. o va fasiken, på 5an visade dom en naken Karl!! och en naken kvinna.. som gick runt och handla o skit.. va e detta egentligen? har inte orkat se, men jag chansar på outsiders.. känns nästan som det skulle kunna vara det..

och jag sitter och vrålar ut musik ur mina högtalare och är fortfarande mycket nöjd med mig själv att jag lyckades vara lite teknisk för en gångs skull ;) haha

men va faaan, mer manliga könsorgan.. eller snoppar.. som jag skulle säga...  och då menar jag inte EN utan typ 30 kanske.. uuh.. gubbar för den delen med.. de kan kvitta tycker jag.. :)

jajaa.. har även gjort köttfärssås idag, och är mycket nöjd med resultatet.. tror jag iaf.. :) men det går nog att äta iaf.. så nu ligger det lök och paprika över hela golvet.. inte lika roligt kanske.. men jaa.. fick även göra ett besök till grannen för att låna en konservburks-öppnare.. för jag som är sååå teknisk förstod mig inte på den som min mamma inhandlat åt mig.. jaaa, är jag inte begåvad så sääääg.. jaa, men Katta var snääll och lånade ut sin.. det var en hjälteinsats idag.. :)

jajaa..

men va faaasen, nu får det sluta upp med nakna människor på tvn.. dags att byta kanal!!!

och jag ska gå och diska!!! yeeah, såå roligt!! :S

puss soo long!


* Miss youuu snygging!  Vill vara hos dig nu!! Jag vill inte vara här i Karlstad juu :( Kom och hämta mig! <3


( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Back in town..

Ja, nu var man tillbaka till storstan igen.. Karlstad.. ska tillbringa måndag tisdag onsdag torsdag och fredag här.. gaah.. många dagar.. jag som hade blivit bekväm och vant mig med bara måndag-onsdag nu.. ajaa.. jag ska nog överleva detta också.. Kommer ju ha en del saker att göra denna veckan är en sak som är väldigt säker.. får börja grunna lite på min fördjupning nu också.. mm..

tåget idag var föresenat.. såå segt.. hann inte handla eller nåt, så man får taga vad man haver nu här typ.. som tur o väl så hade jag bröd infruset, det är ju bra iaf! så det får bli en shoppingrunda till kronoparkens konsum imorgon minsann.. ska laga mat så jag kan ha med mig en liten matlåda nu varje dag.. blir oerhört dyrt att äta i skolans matsal varje dag.. 45 kr/måltid.. hmm.. det blir.. mycket pengar när man ätit där några ggr.. men ja.. inte lätt att laga mat när man inte har så mycket hemma.. är lite svårt att göra köttfärssås på bara frusen köttfärs och inget mer typ :) kan ju blanda i lite glass också, hahahha!! för det funka ju på gröten iaf ;)

SÖNDAGSÅNGEST!! blääää.. bara att vänja sig.. puuuh..

har iaf inhandlat mig en sladd så jag kan lyssna på musik från datorn till mina (inte gigantiska) högtalare som hör till cdn, och jag är mäkta stolt att jag fixade det med en gång..  Och fick det att funka.. så nu sitter jag och njuter med bra musik och bättre ljud än från datans högtalare :) 

uuh, när jag o K åkte ifrån Ed idag kom vi precis fram till ett ställe där det precis hade hänt en olycka.. en bil låg upp och ner i diket, och en pojke låg slängd en bit ifrån bilen.. det gick kalla kårar genom hela kroppen, och jag ville att vi skulle stanna och se om vi kunde hjälpa.. men antagligen så skulle jag inte vara till någon vidare hjälp där, för de var redan flera där och hjälpte till, och ambulansen mötte vi direkt också.. så.. men usch, när man ser sådant så får det en verkligen att tänka på att det kan hända när som helst och vem som helst.. hemskt! jag hoppas verkligen att det inte var så allvarligt iaf!! Usch!!

nu väntar jag i vanlig ordning på mitt nattinatt-samtal.. det har blivit en rutin nu.. ingen sömn innan samtalet :)
men på fredag kommer jag ju hem igen.. jag ser fram emot fredagen, och tar dagarna som dom kommer fram till dess :)
<3



min vecka (för er som är intresserade, eller inte)
Måndag: Föreläsning- missbrukarhem, föreläsning- sekretess, teater
Tisdag: samhällskunskap, delutvärdering, föreläsning- anmälningsskyldighet
onsdag:handledning, föreläsning-barnmisshandel
torsdag: samhällskunskap, förberedelse för seminare-fallet
fredag: redovisning seminarie-fallet, HEM :) , bio
lördag: trollhättan, köpa skrivare, myspysaa!
söndag: Match i skoghall, tillbaka till Karlstad

måndag: film, samhällskunskap
tisdag: religiös pluralism, studievägledning, HEM :)
VFU: 1/10-10/10 :)

Hoppas mammsingen kan komma upp på måndagen iaf!! :D


dags att borsta tänderna!

nattinatt vänner!


///carro!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Marknad..

Jaaa.. då var man uppe en sväng på den årliga marknaden i Mellerud.. men hallåå?? kan man kalla den marknad eller?? neejtack.. de var ju inte många knallar precis.. tror dom flesta var uppe i årjäng eftersom de var marknad där också nu i helgen.. jaja.. skönt att komma ut iaf, en liten tur i solen blev det ju med honey.. och en tur till systajmet blev det också, där det inhandlades en flaska gott vin till kvällen.. och nu sitter jag häruppe i bäckefors.. och kollar på FOTBOLL.. arsenal mot bolton.. jag offrar mig helt enkelt.. så vinet får komma lite senare.. när fotbollen är slut, och när epa-traktorerna har lugnat ner sig lite med att brumma här utanför.. :) fast, får ju faktiskt säga att när man kollat så pass många gånger på samma lag, så blir det faktiskt lite roligare..

Imorgon far jag upp till Kstad igen.. mitt "andra" hem.. mitt första hem kommer alltid att vara där jag växte upp, det vill säga i Mellerud.. hur som helst.. åker imorgon kväll vid halv 7.. och har sedan en hel veckas plugg framför mig.. fyy.. typ 8-16 varje dag.. + fördjupning och ett fall.. inte sååå roligt.. har fortfarande inte kommit fram till vad jag ska skriva om.. men det ger sig v'äl.. men diskussion med mamma brukar hjälpa :)

kommer kanske inte hem nästa helg heller :S shiit.. hur ska jag klara mig?? slutar liksom 4 på fredag, så är hemma vid halv 9 i mellerud isåfall på fredagen, sen match på söndagen klockan 1 i skoghall i karlstad.. känns lite segt att åka hem då.. tyvärr.. hur mycket jag än hade velat.. suck.. sen så blir det ju måndag och tisdag i skolan, sen går jag ut på min vfu (praktik) som jag kommer göra på dagis Lunden i 3 dagar, och sedan fritids på nordalskolan i 5 dagar.. ser såå mycket fram emot dagis!! :)

nu är snart fotbollen slut.. och då blir det att mysa upp det med vin och gosingen.. :) myspys!! en mysig hemmakväll precis som jag ville ha det idag :)

hade bra folks!!

///Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Photo..

Idag har jag varit på nordalskolan.. jeeapp.. orka att hon jag skulle prata med INTE var på skolan just idag.. jajaa.. det är sånt man får ta.. Idag ska jag och pappsingen ut och fotografera lite.. skoj skoj!! :) sen så blir det träning ikväll, inte hemma förrän vid halv 11.. inte lika mysigt dock.. men men :) jag som kör också. borde bränna ut en bra skiva, men i brist på tomma skivor så får det nog vänta..

jajaa.. hoppas hoppas hoppas det inte börjar regna igen.. :S nu när vi ska ut o fota.. blir nog ner till sjön och se om man kan hitta något fint motiv.. på mig själv.. ;) hahaha.. nerrå.. skämt o sido.. lbir nog på allt möjligt.. :)

Japp japp.. skrivtorka nu!

Hoppas fortfarande på match i helgen,  men man vet aldrig :)


nu ska vi åka.. göööött!!


byyye so long!!

bjur på en gammal bild "in action" i den rätta dräkten ;)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Swiiim..

Har varit nere och simmat idag.. sköönt.. har även lyckats med en sväng till stan med mor min.. blev ett par stövlar, (SKRÄLL, Ovanligt liksom) , en väska (ajaj, inte råd egentligen, DYR!), men älskar man Fiorelli så får man snällt slänga upp med pengarna.. sen så blev det ett par jeans, 2x Dust it (hårgrejjs), hårspray, två tröjor, sladd till datorn.. Hmm, och så lite smågrejjer.. :) Hittade riktigt mycket, och blev även mycket nöjd med mina saker :) Wiie :)

Så.. har vart nere på vuxensimmet, som ska vara lugnt, mysigt och avslappnande med lugn musik, tända stearinljus, frukt, och liksom luuugnt.. då var det en människa som TRÄNADE simning och plaskade och kändes som hon ägde hela bassängen.. fan..skaffa tuta eller nåt.. höll ju på att bli översimmad flera ggr.. positiv som jag är! men jag tycker inte man ska plaska runt och träna när det är sån myskväll, det kan man göra när det är motionssim.. man kom verkligen i harmoni när någon öste förbi och plaskade med benen så man fick en våg över sig.. lessen om jag låter som en 70 årig gammal griinig kärring, men så är vad jag tycker.. jag går dit ner för att få lugnt o skönt..  jajaj..

de blev iaf lite bubbel också, i bubbelpoolen med darling.. SKÖNT! :) är verkligen avslappnande.. nästan "snark".. ::)

och nu ska jag lägga mig och försöka sova faktiskt.. tidigt för att vara mig, men behövligt.. :) Imorrn ska jag hälsa på där jag ska ha min vfu (praktik).. min gamla lågstadieskola.. Nordalskolan :D ska även vara på dagis några dagar.. WIIIE:) jag ser fram emot det något enormt.. daaagis :) Sen så blir det träning.. seeent.. 20:00-21:30 i Billingen.. vilket betyder att jag är färdigduschad och hemma runt halv 11.. suck.. rätt i säng typ.. sen är det ju tydligen marknad här i Mellerud på lördag, så då får man ta sig en kik där även :) Sen så tror jag och hoppas att det blir en myskväll.. det behövs nu.. lite god mat, gott sällskap, en bra film och hyffsat tidig läggdags.. :) sen kanske det kan bli en match också nu i helgen, vilket jag verkligen hoppas på.. är gryyymt sugen på det nu.. och det vet jag fler som är :)

jaja.. nattinatt på er!

///Carro

Filip och fredrik nu också.. dom är gött bra :P
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Waiting..

Dagens att göra:

# Tenta - avklarad

#handla tranbärsjuice och citron - avklarat

#laga kycklingsoppa - avklarat

#storstäda - avklarat

# Diska - avklarat

#packa - halvt avklarat :)

# beställa tågbiljett - avklarat


# fixa boken "socialtjänstlagarna" - avklarat

jaa.. jag lyckats göra allt på listan idag och är mycket nöjd.. Har dammtorkat, dammsugit och moppat hela lägenheten :) och tycker nu att jag är förtjänt av en kväll framför tvn med popcorn :) och den dära äckliga tranbärsjuicen.. fy fan.. att ha druckit den så mycket förr har gjort att ja verkligen avskyr den.. men gör det gott så är det bara att pina i sig den.. kunde ju varit värre liksom!! tentan idag gick hyffsat, så svårt att säga om den gick bra eller dåligt eftersom det var min första, och jag vet inte hur läraren bedömmer heller.. Jag kan ju själv tycka att jag skrev jätte bra, medans läraren saknar jätte mycket.. jaja.. så det återstår att se förhoppningsvis den 26e då vi atagligen skulle få reda på resultatet.. lite spänd är man ju ändå.. fast det blir ingen omtenta på detta, utan det blir att komplitera där man missade.. också ganska skönt..

Imorgon så har vi först SK (samhällskunskap) och sedan har vi en föreläsning om föräldraperspektivet.. hade först tänkt att hoppa över den, men jag ska vara duktig och vara på hela :) den bidrar nog till uppgiften som vi ska göra klart tills nästa fredag.. vi ska hitta på ett fall, och sedan använda oss av socialtjänstlagarna och lagen om vård av unga, och även barnkonvetionens regler.. så får se hur vi löser detta :) så den är slut 15, och tåget går ca 16.. så det blir snabba ryck.. men med väskan fördigpackad redan ikväll och eventuellt skjuts utav sandra så ska det nog lösa sig!

Är grymt sugen på att fotografera nu.. man kan få så grymt fina motiv nu, så ni som vill vara "modeller", säg bara till :) med lite hjälp av pappa (när tid ges) så kan korten bli riktigt grymma :)

jajaa.. ska gå och poppa lite popcorn och bädda ner mig i soffan nu :) är sjukhuset, topmodel och sedan legally blond.. hehe.. har sett den flera ggr, men tycker den är skön och man blir glad av den :)

I helgen kan det kanske bli match? hoppas på det.. annars så blir det kanske en hemmafest med gosing.. kulkul.. :)

nepp.. nu får jag fylla på glaset med tranbärsjuice.. tönt som jag är så spär jag ut med mera vatten :) hihi..

hörs och ses!!

puss// Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Help me..

Sitter och försöker plugga.. ingen lust alls!! tenta imorgon, och jag är allt annat än laddad.. allt man läser åker ut lika fort som det kommer in i huvudet.. Det är inget som är intressant utav det jag läser, jag mena hör bara titeln : "den kultiverade människan".. HALLÅ ELLER? vad är kultiverad överhuvudtaget? jaa.. ibland känner jag mig riktigt blond!! ajaa. får hoppas på det bästa imorgon.. att något åtminstone har fastnat i mitt alldeles för fulla huvud!

Tänker på precis allt annat när jag tar upp böckerna, läser en sida, o sen: Va fasen läste jag egentligen?
nee, det där är inte bra! men varför sitter jag här? joo, för jag är så fruktansvärt rastlös o förbannad på böckerna.. :)

denna veckan går jag iofs bara tisdag o onsdag.. sen åker jag hem vid 7 tiden på onsdagskvällen, o med lite tur så kan jag fjäska med far att jag får låna bilen upp till bäckebööös när jag kommit hem :)

Har förövrigt mått skit hela helgen.. allmänt hängig och ont! Den har inte vart dålig! absolut inte!! haft en bra helg.. :) träning på fredagen, efter så åkte jag hem till K och kollade på film.. eller jag sov under hela filmen typ.. Vilket var synd, för filmen verkade bra, det lilla jag hann se :) men jag kunde inte låta bli att somna invirad i ett par varma goa armar :)

sen på lördagen så åkte jag till åmål, till Johanna, en gammal klasskamrat på gymnasiet, där det nalkades förfest.. O så blev det.. jag Sofie och Johanna med cider, öl, vin och en kortlek.. kunde inte sluta bättre ;) hehehe.. så blev det HC, tjöta med massa folk, dansade loss och hade allmänt kul.. däremot dagen efter var inte riktigt lika kul! jag skulle ju plugga!! blev inte alltför mö av det.. K kom vid 3 tiden, o då hade jag mest legat o jäst framför tvn och inte alls pluggat.. så, böckerna fick ligga på golvet..

Idag åkte jag upp till Karlstad igen.. Sandra följde med mig hem, och vi käka mat o åt chokladpudding! *MUMS* men jaa, vi skulle träffas för att plugga, men något plugg blev det inte så mycket av! inte bra.. blev mest allmänt tjöt om allt, vilket var väldigt trevligt, men kankse inte det bästa att göra iställe för att plugga;) hahah.. men men.. sen när sandra hade lämnat mig så tog jag fram böckerna.. shit asså.. tänkte jag.. vilket dumhövve jag e, borde ju läst och pluggat som en galning idag.. men vi får ta det som det kommer!! Är ju mycket ändå som man kaaaaaanske kan sen innan.. förhoppningsvis.. o jag har ju läst böckerna, så liiite liiite kanske fastnade.. ska läsa igenom anteckningarna från lektionerna en gång till innan sängdags, åtminstone kolla på dom, för jag förstår dom inte riktigt :) men men..

joo, jag har även kommit fram till varför jag har varit som jag vart denna helgen.. hängig, illamående, ont i magen o ryggen.. det beror på den kära UVI, (urinvägsinfektionen) som jag antagligen dragit på mig igen!! fy fan vad jag hatar det.. hade det konstant hela förra vintern, sen höll det upp och jag var riktigt nöjd att jag inte hade, (samma period som jag inte åt p-piller) sen nu när jag börjat äta igen, då kommer bekymren igen, och nu är jag nästan helt säker på att det beror på dom.. ååh, jag som haaatar att ha uvi, nu när jag även har blivit allergisk mot penecillin.. så får väl se va doktorn kan ordna fram åt mig nu.. blä blä blä.. får stå ut tills på torsdag, då jag är hemma i mellerud igen och kan kolla upp det.. men eftersom jag haft det ett antal ggr nu, så känner jag igen det.. tyvärr.. Så, det blir att handla citron imorgon!! och tranbärsjuice.. något sååå äckligt. :)

Wow, har även fått reda på vart jag ska ha min VFU (praktik) jag ska ha den på fritids på nordalskolan och även på Lundens dagis.. Wiiiee :) jag längtar efter att få vara på dagis. alla små söta gulliga baarn.. :)

jajaa.. nu ska jag läsa det sista igen, ringa mammsen också :)


hade gött och lycka till åt mig :)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Cut it!

AAAAAAAOW! va hände?? va uppe me tuppen idag, körde mamma till jobbet.. och bestämde mig för att bli korthårig!!! tanke blev till handling, o först in på drop in på frisyrateljén.. satte mig i stolen, något sååå nervös.. uuh.. Fick Sandra G som skulle klippa mig.. Lugnt lugnt.. hon är ju duktig :) japp.. så satt jag där.. o vips, klockan 10 så var jag korthårig :)
blev faktiskt riktigt nöjd, eftersom det ser ut som jag har värsta tjocka håret nu :) Här bjuder jag på en bild-->



får se hur jag pysslar upp håret nu när jag spelar innebandy.. hehe.. :)

jajaa.. annars så blir det innebandyträning ikväll..inge allvarligt sååå.. o så en kväll framför en bra film hoppas ja..

nu ska jag plugga.. det enda jag gör typ.. eller inte gör! ;)

hade ifnt!!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Fall for you..

Guuudars har hittat så braaaa musik!!! smaken är som baken, men detta är heeelt i min smak!! wiiie!!

jaja.. imorrn åker jag hem.. det ska bli såå skönt att komma hem!! o en långhelg blir det ju dessutom! =)
det är nästan så det pirrar lite i magen.. wiie =) Eller det pirrar faktiskt! känner ni igen känslan? =) de e ju liksom inte bara hem.. utan hem till "han"... japp.. så jag längtar oerhört mycket till imorgon!

tror förövrigt att jag bet sönder en tand förut! aj aj aj.. har bettskena som jag ska sova med på natten, men jag har slarvat nåt fruktansvärt med det, så har väl gnisslat sönder alla tänder jag har!! så fick ut en liten liten tandbit förut.. inte bra! tur att jag har gratis tandvård ett år till =P ibland är det bra att vara född 88a! hihih..

jaja.. va ute o sprang med katta förut.. Jag körde intervall iaf, det som är bra för min del.. spelar man innebandy så är ju snabbheten ett stort +.. o det är en sån skön känsla när man är färdig.. I like it! o imorrn blir det upp till billingsfors för träning, o sen träning på fredag också! japp.. det är underbart att vara igång med innebandyn på riktigt igen =)

Ska bara på en lektion imorgon innan hemfärden.. sista innan deltentan.. så den är viktig! sen ska cizzi med mig hem, så åker vi in till stan o väntar på tåget.. weeeei!!

jaja.. nu ska jag lägga mig framför tvn en stund.. kanske läsa lite ur "domens eller hjärtats etik" också.. bara den boken kvar nu.. =) läst klart dom andra! men får nog skumläsa om alla igen!
 
jajjaa.. ha en godnatt allihopa!

nightnight!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

allright

Jaaa.. vad har hänt det senaste? Cizzi tvingade mig att blogga.. förhoppningsvis för att jag är så rolig! :) för hon vet ju liksom inte allt om vad jag har gjort ändå ;) haha..

jajaja.. förra veckan så va de väl inge större som hände.. de va ju den där föreläsningen om mobbing.. som jag sett fram emot såååååå mycket! jaahaa.. den va skitkass!! så det var ju överskattat.. trött som jag var (ögonlocken hängde typ i knävecken) så blev de att ta till det lilla extra.. kaffe o redbull.. ooops.. det slutade med att jag istället för att bli intresserad av föreläsningen fick en jättekick o blev huur aktiv som helst på allt annat!.. jaa.. sen slutade man ju 11, o tuffade hem med tåget vid 2 tiden.. o på stationen stod mr G som vanligt o väntade.. wiiiie!!! åkte upp o fixade lite najs dricka till lördagen, sen åkte ja upp till billingen o gjorde en skööön träning.. mycke spring.. puh.. men härligt.. jaja.. annars då?

Annars så blev det en fruktansvärt misslyckad lördag.. hahaha.. men ja orkar inte dra historien här o nu!!!

egentligen borde jag läsa, men det är alltför mycket annat roligt att göra nu :P har te.x lagat mat.. nudlar.. duktig av mig :)

jaa.. förövrigt så måste jag bara säga att jag har äntligen rappat mig till affärn o köpt sylt o kanel!!! jaa.. för när jag berättar för folk om hur jag har ätit gröt de senaste så har dom bara skrattaT o rynkat på näsan!! hahaa.. jaa.. gröt med glass på tyckte dom tydligen inte var en hit.. jag tycklte det var helt ok, i brist på annat typ :) hehehe. men nu blir det gröt med kanel eller sylt framöver :)

jaaa.. o imorgon är man ledig.. skönt.. så.. de blir väl att plugga.. sandra kanske kommer hit en sväng.. annars  så blir det en joggingtur.. tisdg imorgon.. sen heeem på onsdag.. bara lektion till 12, sen drar jag med tåget hem o har lååångledigt.. :) börjar inte förräns nästa tisdag igen.. underbart.. fast då e de tenta, så blir MYCKET plugg denna vecka vill jag meddela!!! blää!
 så blir träning på onsdag.. o sen kunde dom kanske slänga in någoin match till helgen.. om vi får något motstånd vill säga.. hoppas verkligen på det :D

jajaaa.. cizzi.. nu ska jag äta mina nudlar.. o er andra också för den delen.. vet icke vilka som läser dock :P

over and out!!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Torsdag kväll..

Idag är det torsdag? hallå, vart tog veckan vägen ändå?? :D fredag imorgon.. weeeeei!! då ska man heeem.. först föreläsning om mobbning kl 08:30-11:00.. sen beger jag mig till lägenheten, packar klart det sista, o sen in till stan för att byta ett par stövlar.. jag är sååå ambivalent.. trodde jag var säker på dom, men jaa.. tydligen inte... :) tåget tuffar iväg 13:48.. hemma 15:10.. :)

så blir jag upphämtad på stationen av Mr G.. :) wiiee.. hem o äta fiskbullar.. för det är sååå gott.. upp till billingen o träna :P sen till bäckeböööös.. o sen fotboll på lördagen :D o på kvällingen blir det utgång med ett par av flickorna :)  jeaapp, blir nog en niiice helg detta också!

jaaaa.. jag är så glad!! :D
 
yes!, äntligen har jag läst klart en till bok.. värdegrunden-finns den? och håll i er nu: den kultiverade människan är mäkta stolt över mig själv faktiskt! har trökat mig igenom dom två.. verkligen.. bara 4 kvar.. jippie!! ööööhm.. visserligen e två av dom ganska tunna.. tur för mig.. o ena kommer jag nog streckläsa, den om mobbing utstött heter den.. jaaaoo.. sen deltenta på detta.. inte riktigt lika roligt!

hade föreläsning i 3 timmar om socialisation, o med lite sömn så orkade jag nätt o jämt hålla ögonen öppna, så på rasten så fick jag bestämt häva en kaffe o en redbull, vilket gjorde mig hyperaktiv istället.. hade nog myror precis i hela kroppen..

imorgon har ja ju föreläsning om mobbing.. är det samma då så får de nog bli samma medicin, eller vad säger du Cizzi? ;) haha..

så nu ska jag ta en dusch, o sen börja läsa den 3e boken litegranna.. :) o lägga mig så jag förhoppningsvis tar mig upp till morran. .trots 2 väckarklockor så försover jag mig o får stressa livet ur mig, LYCKAT!

jajaa.. ha en fortsatt bra kväll!! :)

puss!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )