Vart tog du vägen?

Vart tog min bättre hälft vägen?
Så otroligt tomt?
Varför ska det alltid krångla? Kan jag inte få ha det riktigt bra?

tankar hit,tankar dit.. jag är ledsen. men jag vet inte vad jag ska svara?

Im sorry..

Jag är ledsen att jag inte räckte hela vägen..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Kvällen innan..

Imorgon ska jag iväg till Landvetter och hämta F.. klockan 11 landar han..
ska behöva köra dit helt själv, men tack o lov har jag Richie Kotzen, Mr.Big, Leona Lewis och Vincent som håller mig sällskap i bilen.. räkna med högsång för min del.. :D hehe..
Hoppas på ett snabbt besök på Ikea, och kanske 5an.. men jag ska inte förvänta mig för mycket.. ;)
F brukar inte vara så sugen på de dära med shopping ihop med mig alltid.. undra varför? haha!
jajaaa.. Jag får hoppas på det bästa..

sedan blir det hemfärd, och hämta upp vovven Molly, för jag har lovat en tant på jobbet att jag ska ta med Molly och hälsa på, för att dom är gamla bekanta. :) hihi.. Hon lyser upp när jag pratar om Molly..
Och vad en hund kan ge glädje.. jaaa.. så det ska jag bannimej göra.. :)

Sen har jag match mot *********************** Herrstad.. fråga mig inte vad stjärnorna betyder, men jag kände för att skriva dom där.. ni får själva få er en egen uppfattning om vad jag menar.. :D Hemma i Rådahallen klockan 20:00.
vi ses där :)

jajaaa, och jag får väl följa upp Kattas spår, för hon har börjat tjata om hundar på sin blogg.. sicken människa hon är alltså.. men jag ska inte vara sämre..
själv har jag redan bestämt mig för vilken vovvsing jag ska ha så småningom.. :D

image46

Älskar hundar som hag öronen neråt..!! :)

en sådan ska bli min så småningom, när möjligeheten finns, när pengarna och boendet finns :D
Och när någon har en sån här gullunge till salu också :D

image47
En vuxen Phalene :D  såååå fin!!

jajaaa.. nog om det.. dusch och sen sooova.. upp tidigt te mööra, och man måste ju vara pigg o allert när man ska köra bil :D

nattinatt!!

Detta klippet måste förövrigt ses!! sötare bebis får man leta efter!! HAHA!!

http://www.snabbstart.com/film/cc5ed6b8c6
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Oslo, Richie Kotzen, klippning..:)

Wow.. Händelserik helg.. men roooolig!!! i fredags så, jaa var jag först på delegeringsmöte, alltså möte så att jag ska kunna få ge medicin på jobbet nu igen.. måste förnya det varje år.. så det var fixat i fredags, sen drog jag iväg till sandra.. vad hände där? Jag klippte av mig håret för tusan!!! koooors.. trodde verkligen jag skulle svimma där ett tag.. men blev riktigt nöjd med resultatet.. :) har inga bra kort ännu, men håll ut, det kommer.. :) 

jaaaa.. o så kom brorsan hem.. Han och Nicklas tjatade med mig till Oslo på lördagsmorgonen.. och jag ångrar det inte ett dugg!!! dom hade biljetter till Richie Kotzen, okeej vem är det tänker ni säkert.. men han är verkligen HELT otrolig!! helt ooooooootrolig verkligen!!  Alltså, man fick en jäkla kick av att se honom, stående två meter ifrån.. Och hans röst.. mmmmm!! han rekommenderar jag skarpt!! så efter det så for vi iväg till ett uteställe som heter Living room, där vi stod uppskrivna på gästlistan..  eftersom det var 23 så hade vi tur att vi stod med på listan.. Lovis följde med, min söte vän, och vi dansade loss som få därinne.. Så kul har jag verkligen inte haft på huuuuuur länge som helst.. jätte mysigt place..tack axel för att du firra in oss.. : D
därefter fick vi dock stå i en taxikö i 1,5 timmar.. i regn o blåst.. snacka om att man har bliviit suuper förkyld.. huuamej.. men det var det värt faktiskt nu när jag tänker tillbaka.. haft en otroligt bra och rolig helg.. jäkligt glad att dom tjatade med mig.. :D såååå nöjd!!!! resan hem var väl inte den roligaste.. hahaha.. bakfull, och lång resa, och sen när vi kom till vägen mellan halden och ed så var pizzan nära, om man säger så.. ;) hahaha.. fy vilken resa.. men sen blev det bättre.. käkade pizza i ed, där dom hade champinKoner på pizzorna. hahahahaha.. de va megakul..;)  ingen fattar.. men ändå.. övertrött, och sleten som man var..

jaaa, och idag, så jag har beställt en daaaator!! en laptop.. hur coolt är inte det? iställe för att jag går o nallar lite då o då på pengarna som jag hade så kunde jag lika gärna lägga det på något som jag verkligen kommer behöva och verkligen vill ha, så då kom jag fram till att jag skulle beställa en laptop.. Så min snälle bror "byggde" en dator på Dells hemsida.. och jag blev Kanonröd.. den är vit, "alpine white" typ sån där poolishblank, eftersom jag kom fram till att jag kan ha den liksom utan att beöhva tänka på färger, hade först tänkt en röd, men vitt är lite lättare när man tänker på vart man ska ha den o så, att den passar in i inredningen helt enkelt.. ;) haha.. o svart ville jag inte ha, för de tycker jag e tråkigt.. så då blev denna fina vita blanka bra.. :P

så jag avslutar det hela med att Richie Kotzen verkligen ääääger!!! Jag älskar honom verkligen nu.. :D
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Help me!

Hmm.. jaaa, då till mitt i-landsproblem.. Jag är sjukt trött på mitt hår, (det borde jag verkligen vara) och är då sjukt sugen på att göra något drastiskt.. men vaaaaad?? ge mig förslag.. :) sandra tycker att jag ska klippa mig kort.. eller inte kortkort, utan mer typ till axlarna-kort.. :P haha.. o så uppklippt och taggigt.. jooovisst, men då måste jag klippa av håret på längden.. vill jag det?? sedan till färgen.. e gött sugen på att färga håret lite mörkare, och ha röda nyanser.. men blev även lite sugen på att ha typ kopparfärgade partier runt om i håret.. :) svåååårt..
 
kortet nedan är nog för 2 år sen skulle ja tro.. så fast lite kortare och mer taggigt? vad tror du?

Hmm.. image44

help me :)


Tror jag har bestämt mig..;) hihiih.. såhär typ.. :


nervös redan nu.. har itne bestämt mig ännu.. meeeen ändå.. e nervös ändå.. :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Cause I am hanging on every word you say

ooooh.. öronkärlek.. Lifehouse.. Aldrig kommer jag tröttna.. : D Är förövrigt suupernöjd med min nya blogg.. :D
tack Ida.. Katta är supersöt nu o skickar musik till mig.. oooh.. she knows the best!!! :D

Lovely ringde ifrån Italy nu.. Dom hade värsta ovädret med åska o blixtar.. uuuhi.. de åskade faktiskt en gång under tiden jag var där också.. trodde jag inbillade mig vid dom två första mullren, sen förstod ja, visst åskar det.. uuh.. inte roligt.. nåååjaaa.. snart så kommer bubbe heeem.. : D 14 mars klockan 11:00 ska jag stå på landvetter i vänthallen.. hjärtat.. :) Sen så ska vi gå o myspysa på Ikea och massa andra affärer.. om jag får bestämma.. *fniss*
får hitta lite kläder nu som jag kan ha när jag ska te Luleå, o så på Sandra o Carros kalajs.. Jomen..
För jag har ju inte några kläder redan liksom.. ;)  *mohahaha*
 Längtar tills jag får min egna lya, så jag får tillgång till fler garderober, så att alla kläder slipper hamna på golvet för att jag ska prova och leta fram en enda tröja som ligger längst in typ.. :P

nåjaaa.. Nog om det.. jag vill hitta något riktigt klockrent.. synd jag inte var i Italien nu.. det var ganska ok shopping där faktiskt.. det som var det bästa med att shoppa där var att man slapp oroa sig för att någon annan ska ha exakt samma outfit som mig.. :)

jajaja.. nog om det.. nu blir det naning.. eller iaf tv:n.. Farligt med tv i sovrummet.. ;)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

mina gudar!!

Dishwalla, lifehouse, shinedown, richie kotzen, takida, är några absoluta favoriter.. Finns det något bättre än Dishwalla? det är verkligen frågan. dom är verkligen bäst!!!! deras texter, musik och sång.. kan bara förklaras med tre ord, HELT JÄVLA UNDERBART!  sån musik man inte kan tröttna på.. även Hinder med låten "lips of an angel" är en sådan låt som man kan lyssna på om och om igen :)


image40

Katta.. om du läser detta.. Jag saknar dig..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Songs..

Har suttit och kollat igenom lite gammal musik här på datan.. ganska gamla låtar om man säger så.. :) hahaha..
men man fick även en överblick av vad vissa låtar verkligen betyder för en..  Starka låtar som man kopplar till något eller någon.. Ett bra sådant exempel är Im here without you med 3 doors down.. Den var min absoluta favoritlåt under en tid, en tid då jag var lyckligast i världen.. en tid då jag var... 15 år och superkär.. Mitt första superseriösa förhållande.. Men den tiden skulle ju också få ett slut, och med det slutet följde även låten.. Varje gång jag hörde låten någonstans så fick jag stänga av.. Den var alldeles för stark, och känslorna var fortfarande ohanterliga..
Efter ett par år så hörde jag låten på radion och iddes inte stänga av den.. Och även då, så kändes det.. Men lite lättare.. Första kärleken kommer man liksom alltid komma ihåg, det är sådant som man kollar tillbaka på när man blivit äldre.. det är sådana minnen som man oftast mår bra av att kolla tillbaka på efter några år..

ojoj, nu blev det djupt igen.. :) hahah..

Jaja.. tillbringade min superroliga (inte) lördag framför en hyrfilm med min mor.. Men som sagt, det var jag som mådde bäst imorse. när jag inte var ute o härjade liksom.. :) nåjaaa.. drömde massa knepigt..

---------> braa o fint!

http://www.youtube.com/watch?v=3J8q4cBSkTQ


O gud va gött det känns nu när jag beställt resa till Luleå.. allt känns mycket ljusare, eller, vad man nu ska säga.. :) Jag ser fram emot det fruktansvärt mycket verkligen.. ska bli superkul.. o denna gång så är det är jag som får gå in på systemet och köpa öl till brorsan.. ;) hahaha.. på tal om broder.. Kära broder kommer hem på torsdag för en snabbvisit.. det ska bli trevligt.. är ju inte så ofta liksom.. :) och man saknar faktiskt bröderna enormt, även fast man var såna ovänner när man var små.. men när jag tänker efter så var det bra att ha bröder hemma även fast man bråkade.. För dom fanns alltid där och ställde upp för en.. Dom såg till en, tog hand om en, och försvarade alltid lillasyrran.. jaaa... det saknar jag..

jojoooo.. nu ska jag kolla tv tänkte jag.. :) cykla lite också.. på våran supermoderna träningscykel.. fast.. iofs inget fel på den, den funkar perfekt.. :)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Melodifestivalen..

Jaa.. jag röstade faktiskt på Linda Bengtzing.. sköööönt att hon gick vidare.. :D men att charlotte gick vidare var ingen hitt faktiskt.. hon kunde istället åkt ut.. tyckte inte det var någon bra energi i den låten.. nee fyy.. Men heja Linda, tycker hon är en skööön människa också.. så det gillar vi.. lite fart i låten också, medryckande.. jootack.. :)

image39

Har nu beställt biljetter till Luleå, till min kära broder.. det ska bli kuuul!!! :) åker  torsdagen 3e april, tätt efter min 20års dag.. jag ska också bli gammal och få gå på systemet som jag vill.. ;) haha..så där ska jag iaf tillbringa min torsdag-måndag.. hääärligt.. så de blir paaarty.. Emma har lovat att fixa fest på lördagen.. och på fredagen ska vi på något som dom bokat.. after work-grejs.. ska bli skitsköj faktiskt.. sist jag var där fyllde jag 18.. fyy, har inte varit där på 2 år alltså.. fy mig! men men.. jag gick ju faktiskt i skola, och sen när väl sommarn kom så jobbade jag mycket.. så det blev inte mycket tid över.. Men ska iaf försöka hinna med en tripp dit igen denna sommaren.. kanske på Luleå-kalaset.. För det är väl så det heter? :)

hehe.. ajaaa.. match igår.. vinst med 7-5.. götttt.. match imorrn? känns lite som att jag börjar bli lite magsjuk.. uuuhii.. magen är inte som den ska, och jag känner mig fruktansvärt illamående.. så.. får la se va som händer o sker.. nåjaaa.. nu ska jag tillbaka till tv:n igen.. om det nu kan vara något bra  en lördagkväll. .är inte så ofta som man sitter inne o kollar på tv på lördagskvällar, men ikväll gör jag det faktiskt.. :P

hade fint!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )