heeeeelg!!!

Gött.. och helg betyder?? SHOPPA:. ;) hahaha.. fasiken va gött.. och så vila upp sig då också.. mmmm.. ¨här i Italien så verkar det inte vara så noga med att handla på rean, för det finns gött mycket kvar på rean i affärerna.. o de e sånt som dom inte rear ut i Sverige typ.. hiih... det är kulkul.. =) annars då.. vädret fint idag också.. sooool och blå himmel.. fasiken va mycket bättre man mår av sol.. de må ja säga.. Hade det inte varit sol så hade jag inte stått ut me jobbet.. hahha.. men nu sitter man typ ute på Flybridge och dricker kaffe i solen.. muymma.. japp japp...

Det som är det värsta.. det är att jag kommer missa att åka till Oslo.. till Lova.. när hon fyller 20.. men detta är ju ett jobb.. ett viktigt jobb.. och tybärr kan jag inte komma ifrån tidigare... o att åka härifrån till oslo och sen tillbaka går typ på 3000 kr.. o så tar det ju ett tag att resa också.. flyga liksom.. o jag e ju inte sååååå sugen på att flyga..

Påtal om att flyga.. jag flög ju hit på lördagen då det var storm.. fy satiken.. det var precis så att planen fick lyfta liksom.. och jag brukar ha ont av starten i vanliga fall.. men fyy nu var det hemskt.. när vi lyft från marken så flög man runt som en vante i luften ungefär.. fram o tebaka och skakade.. det var hemskt.. men.. jag står ju här, så jag överlevde flygresan.. nu slutar jag om en halvtimme.. egentligen så har jag faktiskt tagit mitt slut på arbetsdagen redan.. jag jobbar så duktigt så jag tyckte jag förtjänade det.. hahahha.. ;) nåjaa.. inte nog med det, fick löneförhöjning för att jag sköter mig så bra och sliter med mitt  jobb..skitnöjd är jag nu.. =)

Kaptenen e australiensk, men bor i Frankrike.. riktigt trevlig prick.. sen har vi hon jag jobbar med.. Lotta.. man får inte sitta stilla iaf.. sliter som ett djur gör man.. så man kan ju lätt säga att jag förtjänade löneförhöjningen.. ;)

nåjaaa... nu ska vi packa oss iväg för dagen, och för veckan.. tillbaka till lägenheten och duscha.. mumma!!!

have it all!!

Pusss heeej

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Holaa..

Är just nu i italien.. Genova, eller Genua, vilket man föredrar.. har snart varit här i en vecka.. och det är helt ok fakikst.. bor i en nice lägenhet nu när båten fixas, annars så finns det mycket jobb som man gör.. Men jag lever.. hehehe.. shoppar gör jag också.. en del.. ;) snart helg också.. vädret är skitfint här också.. runt 15-16frader och strålande sol.. ungefär som en vårdag i slutet av mars-början av april.. typ.. underbart.. Italienarna.. dom är som dom är.. Inget illa menat, men man får typ uppfatta det som man vill.. Lite skillnad på saker och ting härnere om man säger så.. har varit i Monaco, japp, där det stooora kasinot ligger.. och där var vi på en skitcool restaurang, Stars and bars.. det är verkligen värt att nämnas.. det är ungefär som Hard rock.. fast inte riktig¨t.. utan detta är typ bara amerikanskt.. men vääääldigt populärt.. O inte nog med det så satt jag under ronaldos fotbollströja från någon stor match.. det var inte illa det.. ;) nåjaaa.. Annars då? dagarna går som de ska.. Uh, har ätit så mycket restaurangmat nu.. puuuh.. äter ju lunch varje dag ute på restaurang och oftast på middagarna också sen på kvällen.. skoja inte om att man är TRÖTT på sånt.. men men.. vi har lagat mat två ggr iaf.. ;) haha.. köttfärs-sås och spaghetti och köttbullar med sås och potatis.. SVENSKA KÖTTBULLAR.. ;) o så har vi ätit lingonsylt och sådant.. finns ju IKEA här.. med en avdelning med lite svensk mat.. det känns bra.. och så har vi svensk tv här på båten.. så jag är lite uppgraderad om vad som händer.. + att jag inte missar mina favoritprogram.. ;) haha.. nee.. de e nte så viktigt faktiskt.. men men.. kommer hem 16e februari.. :) längtar nog efter sverige faktiskt.. det är ett bra land..=)

Den som säger att Italien är pizzans land kan ju fara någonstans.. pizzan här är urdålig.. väldigt intressant information.. hhahaha.. ;)

nee.. nu ska jag gå iväg.. vi ska nog åka tillbaka till lägenheten nu skulle jag tro...

have it nice.. !! =)

Pusss HEEEEEj
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Finally..

sitter o lyssnar på fergie.. brukar inte gilla henne vanligtvis..men helt ok just nu.. jajaa.. annars då.. joo.. packat klart.. blev masssssooor. jooo.. o så fick jag höra något heeeelt galet.. joooo, det är maaaassa stora reor i Italien just nu.. så jag fick snabbt och smidigt ta bort halva min packning, samt hoppas på att Fredric har god plats i sin resväska åt mig.. : *fniss* JAAAA liksom.. REA!! o så kommer lönen snart också.. så fick jag liten tack-peng av farmor för att jag hjälpte henne när hon fick massa vatten i källarn.. den pengen satt ju inte helt fel nu heller.. wiiho..

sitter o kollar på let´s dance nu.. jag klarar mig utan det programmet faktiskt.. på tal om program.. 29e så börjar faktiskt gossip girl.. jag längtar verkligen :D har nämligen läst flera böcker om dom.. så det ska bli kul att se det på tv också.. :) får hoppas att 5an funkar på båten nu bara.. hihihi.. :)

fasiken sicken osis man ska ha också.. ska ju tydligen bli storm imorgon.. o kul om jag ska flyga liksom.. antingen så flyger vi och det blir massa äckligt luftgropar som kittlar sådär äckligt i magen, eller så blir flyget försenat.. hoppas verkliiiiigen att jag itne behvöer sitta på flygplatsen i flera timmar extra..

joooovars.. Ipoden krånglar som fasen också.. så sur på de... får inte in någon musik på de, o de va virusvarningar o massa skit.. ooooooh.. maaaaas.. så har ipoden med några låtar, o så mp3n med de nya låtarna, dom som fick plats vill säga.. inte så många.. :P men men.. sånt är det..


o italien ska vi vara nyttiga.. jag o Fredric.. ut på promenix o joggingtur varje dag? jooovisst.. de tycker jag det.. :) har med mig träningskläder som tog jäkligt stor plats.. hmm..

jajaja.. nu ska jag göra klart det sista.. ta en dusch mm.. så slipper jag göra det till möööran.. ;) hahaha


mor o far e sååå gulliga o kör mig ner till landvetter imorrn morgon.. <3

see yaa later.. :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

bye soon..

jovars.. nu är flygresan beställd och färdig.. lyfter 11:45 från Götelabooorg på lördag.. :) Inte lika nervös denna gången.. inte ännu iaf.. nu blir det ju så att jag kommer att vara borta längre än sist, men va fasiken.. de fixar sig :)

Annars då..

Jo för fasen.. spelade match igår.. i Göteborg.. seeeeeeegt värre.. men kuuul värre.. fick ju ställa upp som chaffis o köra.. mötte IBK göteborg.. o fan, vi vann med 5-1.. lyckades även klämma in 3 mål denna gången.. sist gång vart det 4mål mot domma.. men men.. 3 duger det också.. ;) jojo.. trevlig bilresa också.. :)  

jajaa.. o nu sitter jag här och har skrivit en packningslista, så att jag verkligen får med mig allt.. fy satan.. två resväskor o ett handbagage.. :D hahaha.. jag är inte klok, jag vet.. men så är det när man ska ha med sig allt nödvändigt, nåjaa, allt som jag tycker är nödvändigt.. ;) haha.. jaaaa.. hälften är nog egentligen nödvändigt.. det andra bara måste med.. platt-tång, locktång, hårblås, flera par skor.. mm.. ;) o kläder, vad ska man välja att ta med sig tro? vad ska man lämna hemma? har ju tvättmaskin o allt sånt, så egentligen så behöver man inte ha med sig så mycket, men då kommer man till det svåra att bestämma just vilket man ska ta med, och vilket man ska lämna hemma, så då är det lika bra att ta med sig allt.. ;) hahaa.. nåjjaaaaa...

var även på jobbintervju idag igen.. på en affär som ska startas upp i april typ.. där järnhandeln, signera, och måleriet ska slås samman.. ett jobb som jag egentligen inte hade sökt till, men det blev skitbra ändå.. dök upp lite sådär förberedd.. men det kändes jättebra ändå.. så nu beror det mest på vad för sorts folk dom vill ha, o åldrar o så.. så det blir spännande o se.. har även blivit erbjuden fortsatt sommarvikariat på bergs.. så.. jag sitter ju inte i sjön precis.. :D


joojoo.. kan nog bli en helg i Nice (frankrike) också.. eftersom jag landar i Nice, och vi flyger hem ifrån Nice också.. så då får man undersöka landet Frankrike också.. detta är en riktigt rolig upplevelse och erfarenhet faktiskt.. o så myspys med bubben också.. slippa Sverige och mellerud för ett litet tag.. behövs verkligen!!! behöver komma bort känner jag.. för jag kvävs snart här.. kvävs av allt.. fyyy!!!

nåjaaaaa.. nu får jag fortsätta packa.. o se vad som behöver inhandlas o så imorgon.. lika bra att vara klar o ute i god tid.. man ska aldrig vara tidsoptimist när det gäller sånt hära.. o så om jag har riktigt tur, så är mammsen o pappsen så snälla o kör mig ner till göteborg på lördag morgon :D får fjäska riktigt mycket.. hahaha.. :)

nåjaaaa.. tillbaka till packningen.. ciaaaoo!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Gotta go...

jovars.. 2008 är här.. och jag har inte varit en riktigt så aktiv bloggare nu.. ;) haha.. men men.. har haft massa annat för mig.. :) men år 2007 var helt ok faktiskt.. mycket hände- både roliga och tråkiga saker.. många skratt bjöds det på, men även många tårar.. ny kärlek, student, operation, jobb, Cypern, Italien.. detta är väl något av de större grejjerna som hänt året som gått.. för att fatta mig kort då.. :) Sen har det varit fyllt med en massa andra superbra saker också! jooo jaaa.. detta året då.. började väl med fest i Karlstad på nyår.. SUPERKUL! firade nyår med min broder som jag inte träffar alltför ofta.. så det var väldigt trevligt o bra.. hemmafest hos kjörling och hans flickvän Linda.. eller hemma hos Linda rättare sagt.. men trevligt var det iaf.. träffade mycket roligt nytt folk där.. :)

jahaaa.. och nu då? vad gör jag nu? jag fördriver min tid med att hmm.. Ja, har väl jobbat litegranna då o då.. annars då? jooo, jag tränar innebandy, o spelar lite matcher sisådär.. o så har antagligen jag fått ett nytt jobb!! :)
Italien here i come again!!! :) jooo, ska ner o jobba i nån/några månader på yatchen.. :D så som det ser ut så kommer jag åka ner redan på lördag! oj oj oj.. snabba vändningar här.. så det blir väl att börja tvätta och grejja o så idag.. för att fördriva denna tråkiga och regniga dag.. jovars...

ahaa.. får lägga in lite ny musik på ipod:en tror jag närmare bestämt.. :D
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )