Så kom närmre mig, låt mig värma dig..

och så blev det fredag tillslut.. mm.. det är bra.. helg gillar vi.. detta är min helg också.. min födelsedagshelg.. o kattas helg också förstås.. och pappas.. ;) men.. så det är gottigottitt.. imorrn blire fest först hos mig och sedan vidare till wärs där det är vårmarknadsdisco.. då brukar de vara gött med folk!! :) då ska vi vara där o rocka som mest.. haha.. de e rocktema.. så man får allt fundera på hur man ska se ut imorrn.. men det fixar sig.. :P

jajaa.. har försökt tillbringa så mycket tid som möjligt med min sötnos.. inte långt kvar nu till han far.. men som vi sagt.. vi kommer vänta på varandra!! :) jag kommer finnas kvar här hemma..

hur lycklig blev inte jag när du sa det!! det pirrade till i hela kroppen och jag trodde jag skulle spricka.. och då menar jag helt ärligt.. =)


är detta det man kallar lycka? , jomen, vi får väl se.. =)


detta kommer bli super.. det känner jag på mig!!! ålder.. vad e det.. en siffra.. det skiter jag i.. :) det är ju närmre 10 än 11 som sagt..;)

hmm.. fick besked idag.. ska opereras onsdag 18e april.. klockan 08.00.. när jag läste lappen så knöt det sig i magen.. är det verkligen detta jag vill? jag får stå ut med en outhärdlig smärta.. men det kanske är värt det? hmm.. den som lever får se..

förövrigt vill jag bara ge min Katta en massa grattispussar o kramar på födelsedagen!!!! :) du är min flicka!! :)

over and out!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

You´re the air around me..

By the hand you take me through the night
We flow across the sky and taste the light
It´s you and I, We leave the world behind..


Here we are, a pair of hearts
Feeling complete inside

Right here the whole eternity
Is smiling all the way for you and me
It´s you and I...

du betyder så mycket sunshine..


idag vill jag önska min kära mamma grattis på födelsedagen =)
ska tillbringa hela kvällen me mammsingen.. laga mat och så gottigott.. =)




( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Wonderful world..

yeeeah.. idag ere ju soligt o såklart va man tvungen att tillbringa héeela dagen i skolan.. såå segt.. jag drömde mig verkligen bort.. tänk om jag legat hemma på altanen o smaskat på en glass iställe.. suck.. :) ajaa.. dagen tog slut tillslut och jag satte mig på en bastubuss, jaa det var typ 150 grader i bussen.. o där satt jag ensam o filosoferade samtidigt som jag tittade ut på alla träd som svishade förbi.. :) mm.. jag njuter när jag tänker på att snart är jag fri.. fri att göra preeecis som jag vill.. och tro mig, det ska jag bannimej göra.. :)

jajaa... har vart ute på en powerwalk me sandrew.. ner till vita sannar och tillbaka.. och vilken chock man fick.. det var verkligen ingen strand kvar. shit.. vattnet hade stigit så himla högt så vi blev änna lite bekymrade för volleybollen.. :P men.. som sandra sa, vi får dricka mycket vatten.. ;)

jajaa.. så kan de va.. va uppe på konsum o köpte godis efter.. haha.. 2 kg.. de kosta 29kr/kg.. uuuuh.. ja kommer rulla fram.. men billigt e gottit.. får bjussa folket vettja.. :)

nu sitter jag o väntar på fredric som ska komma o hämta mig.. sen ska vi göra årets premiärgrill.. :) passa på nu innnan han åker..=( så de blir korv o bröd på altanen.. myspyys.. får nog bju på lite godis även.. =) hihiih..

ajaa.. nu får jag göra nåt vettigt har jag kommit fram till.. :) göra mig klar kanske.. bra idé.. så slipper jag bli som brorsan.. haha.. den får man vänta på.. :)

ciaaaoo..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

I like you tooo..

aaaow... =) helgen blev inte alls som jag hade bestämt juuu.. i fredags så blev det luugnt me lovis o beccis, o sen lite film me sötnooos.. sen på lördagen blev det upp tidigt på morgonen för att resa till uddevalla o spela DM.. det gick skit som vanligt.. helt otroligt jobbig hall, man kunde nästan tro att de va en skridskohall.. fy bubblan.. jobbigt som fasen.. ajaaa.. men de gick som de gick..

efter det så va jag huuur trött o seg som jag bara kunde bli.. o jag lovade becca att komma vid halv 8, men klockan blev halv 10 iställe..:P sen så tog vi fram drickan efter många om o men.. ja carro o becca, kul förfest.. :) lärorik.. haha.. sen bar de av te wärs, trodde verkligen inte att de skulle vara så mycket folk som de va, men e va faktiskt skoj.. blev bjudna på massa shoots.. skitbra.. :P ajaa.. sen efterfesten va kalajs den me, även fast jag höll mig till vatten där.. hihih..

idag är en sån där dag som e sååå seg.. ska upp o hämta kinamat med papps nu.. :) mums* sen blire myspys me ponken.. mmm :)

see you later!!

ciaaaaaao

(jag tycker om dig med, jag ska vänta i 2 ½ månader.. men på dig skulle jag kunna vänta en evighet)


Ingenting kan stoppa oss inatt, för gryningen är våran och sömnen har inte hittat hit än..
jag är din närhelst du vill nu, för mina tankar befinner sig i en dimma bestående av dig och din doft..
Och har jag nämnt att världen försvinner när dina händer möter min hud, älskling?


=)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

oh happy day..

jarrrråå.. torsdag idag.. världens segaste dag..första o sista lektionen.. jippie typ.. ska ner o kika efter en videokamera så att vi kan fixa vår svenskauppgift.. får komma igång med de nu..

idag är det soooligt.. har varit det hela veckan.. o hoppas det är det till helgen också.. för på söndag blire mys me allihopa o korvgrillning.. om det är fint väder vill säga.. :)

idag får jag träffa min söte böbb.. :) längesen nu.. nästan.. iaf 2 dar.. kommer bli aningen värre så småningom.. men jag tror allt det kommer funka bra ändå så.. finns ju telefon dator o massa..  vad man kommer längta iaf.. en sak som är klar.. men.. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. o känslan att träffas igen när man längtat så.. underbart! :) det kan ju bara sara berätta.. hihi.. hon klarade 6 månader hon.. inte dåligt.. hon e min förebild just nu.. ;) haha.. fast.. nu är det inte många dagar kvar egentligen.. usch, va tiden går fort.. på ett sätt vill jag att den ska gå fort, så jag slipper sätta min fot i denna skolan igen, men ändå så är det snart dags att bli lämnad för ett tag.. 23 dagar närmare bestämt.. hmm.. :( 

ajaa.. student snart.. ser fram emot att ta den.. väldigt mycket! va skönt när det är över.. en heeeeel sommar, som jag har planerat ska bli jäääätte jätte bra.. mm.. verkligen.. har tre olika sommarjobb att välja mellan också.. fasen va göttans.. hemtjänsten, bergs eller vita sannar.. visst.. 3 väldigt olika jobb.. men.. vilket ska man välja? visserligen är det väldigt kul på vita sannar, men lönen suger och arbetstiderna.. däremot om man jobbar inom vården så e de gött med pengar, och ganska bra arbetstider.. hmm.. ajaa.. får se längre fram vad jag känner för.. verkar som hemtjänsten.. ska jobba där i 3 dar på lovet.. lr ja, gå vid sidan om.. men jag får pengar för det.. det är bra det.. känner att det är ont om det just nu.. :P 
 
hajaaa.. ska man med te turkiet?? hmm.. ångest.. svårt att välja.. planerar ju lite resor med mina vänner också.. ehmm.. ajaa.. de löser sig..

hmm.. ikväll blire simning med sweet.. o så laga lite mat skulle jag kunna tänka mig.. sötnos e så söt..

jadååå.. nu ska jag kila iväg..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

vååårkänslor..

ooo jaa.. så gott.. skriver om det varje gång.. men jag älskar nog våren faktiskt.. :) idag vart en värdelöööös dag.. jävla kul att åka te åmål o sen inte ha någon lektion.. men men..skitsam..

japp.. nu har man firrat dejt till balen även..;) hahahah


jaja.. ska upp o spela wii nu.. kuuuul!!;)

puss heeej
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

shines on me..

mmm.. känner mer och mer att våren är på g.. =) bortsett från att det snöa igår.. men de e en parentes. :P hihih..
helgen är redan slut, vilket är trist eftersom det gick så fooort.. i fredags vart man med beccis gumman o va lite chaffis åt lelle sötis..sen åkte jag o becca runt i bilen hela kvällen i brist på annat sköj.. sen stängde äntligen Lara´s o jag fick med mig två fulla grabbs hem i bilen.. fick köra i rask fart till åsen.. o väl när man var där så stupa man i sängen direkt typ.. sen blev det lördag, och fest för min del.. förfest hos Sandra med singstar o sedan lite hos mig, o sen upp t ill wärs.. killarna som dansa.. nåjaa. .va dom snygga?? hmm.. inte en aning.. orka spana in dom.. haha.. men mina kompisar lärde la känna dom en del.. :P jaja.. men..kvällen blev bra sen när det blev lite pussar o kramar o så istället..=) glad jag blev när sötnosen kom.. mmm.. så.. sen va Katta min världens sötaste o skjutsade hem oss till åsen igen på natten.. gottitt.. dumma var vi och inte sov hemma hos mig.. men men.. =) de blir bättre så..

hmm.. börjar jag bli frisk nu?? hmm vore dumt o säga.. blir nog aldrig frisk faktiskt.. puuh.. men.. ska man gå till gymmet ikväll kanske? känner att det var gryymt längesen man träna nu.. men det har sina orsaker.. e man sjuk o ont i halswen så ska man inte träna säger min personliga coach Lova.. :P ajaaa.. nu har man tagit sig till skolan o sitter o väntar på att nästa lektion ska börja.. matlagning.. i början vart de sköj, men nu är det ganska långtråkigt faktiskt.. men jaa, bättre de än att sitta o ha engelska lr något sådant.. ajaaa.. =)

nu är det inte låååångt kvar tills du åker.. =( men.. två månader går snabbt.. jag hinner lägga ner all min tid på skolan nu det sista.. så har vi hela sommaren tillsammans istället!!
'
har förövrigt fått 3 sommarjobb typ.. vilket ska man välja tro.. bergs, hemtjänsten elle vita sannar.. ehmm.. tror nästan hemtjänsten.. sitta o fika o laga frukost o grejjer till små söta tanter o gubbar.. ett jobb som passar mig kanske??=) 

har frågat mig själv vad som händer efter sommmaren.. jobb? plugg? hmm.. lite olika tankar om det.. har även pratat med morsan om detta.. vill jag åka iväg utomlands o jobba så får jag det, och jaa.. den som lever får se..=)

nu ska jag gå o plugga lite i vart fall.. :P
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

when i hear you say my name..

VÅR!
kan det bli bättre? =)
jag njuter.. solen kommer och ger mig ny energi! =)
och just precis nu i detta skede så leker mitt liv.. och jag mår bättre än nånsin.. hihi..
det enda som är jobbigt just nu är skolan med prov och inlämningar som måste fixas.. men jag ska nog klara av det.. det är ju inte långt kvar nu!! och vad som väntar efter studenten får man se.. har mina tankar.. :P

mmm.. jag njuter.. =)

en puss på kinden, det betyder så himla mycket!
och jag är glad =)

projektarbetet går även det framåt.. gött för mig.. det kommer jag nog fixa.. =)
vårt lag ska ju äga hade jag tänkt, iaf maskeraden.. haha..
ganska många lag som ska vara med verkar det som.. sen även kanske det kommer en kändis och ska vara med!!! coolt isåfall.. får ligga i så han verkligen kommer.. då blir flickorna glada.. hiih.. =) känner på mig att det kommer bli bra detta.. =)

tänk vad våren gör med humöret.. konstigt att lite sol gör att så att humöret hamnar på topp.. kanske inte enbart solen som gör det..=)

ajaaa.. nu ska jag fortsätta försöka plugga liiiite igen.. jäkla internationella ekonomin.. men men..

Even though that I've just met you
And we've only said hello
I can tell that you are special
Don't ask me how I know
It may sounds strange, but to me it seems
You were always here
Living in my dreams*


( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

when the rain begins to fall..

va ett tagsen jag skrev här känns det som.. men tiden räcker inte till... :)
ajaa.. är fortfarande sjuk.. det är knaasigt.. har fått en enormt bauuuta stor svullen körtel.. hostar som aset..
jag blir nog aldrig frisk.. puuh..
ajaa.. lovet har funkat bra iallafall..=) har åkt fyrhjuling med bob och lekt i snön.. haha.. ibland får man släppa ut barnet i sig.. men vi hade grymt skoj i vart fall.. becca var en riktig höjdare på att köra fyrhjuling, o sara var galen..:P
hände ju att man flög av nåra gånger, vilket var ganska farligt när man har en sara på bob efter sig som lyckas att köra rakt över mina ben.. haha.. men det var det värt..:P
lovet har även inneburit massa filmkvällar o mys.. helt perfekt.. bortsett från min sjuka.. blää..
på lördag så blire sista seriematchen även.. vinna eller försvinna typ.. måste vinna, eller åtminstone spela oavgjort, annars är vi ute ur division 2 och får snällt spela i 3an igen.. så.. vinner vi, eller oavgjort så blir det kval som gäller..
2 DM e bestämda också.. 11 mars o 25 mars tror jag närmare bestämt.. ajaa.. så det är ganska mycket på schemat just  nu.. men det är ju kul..
15 mars blire även Lipz, häärligt.. då ska våran söta Em tävla i rocktävling vilket vi måste åka o kolla på o stödja henne.. tror starkt på henne faktiskt.. det kommer nog gå bra.. :)

njaaa.. nu ska jag ta ett bad, och förbereda mig inför kvällens matlagning.. =)


image2

Så här snygga kan man vara en vinterkväll.. ;) men attans va kul!!


image3

och här är 3 glada tjejer och en åskådare som vi inte har en aning om vem han e..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )