between the lines..

hej hoppp, jag är en väääldans flitig bloggare.. inte sant.. Men jag har ett alltför roligt liv för att sitta o blogga.. ;) hahha.. nåjaaa.. men vad har hänt det senaste?? jag har börjat spela fotboll IGEN.. plus till mig.. röra sig e kul.. nån gym-människa är jag då rakt inte.. så då passar lag-aktiviteter bra.. :)
annars så har jag mest vart ute o lekt med fyrhjuling, vart duktig o grejjat i F trädgård.. o jobbat.. lite.. :) ska även vara duktig o jobba lite i helgen.. skönt me lite pengar.. O så är det match på lördag.. Roligt.. hehehe.. Jag får nog inte spela så mycket, om jag får spela något.. men de e såklart.. kondition som är lika med en 85-åring och fötter lika dåliga så gör det mig inte något.. ganska förståeligt.. är mest med för träningens skull.. Gjort 4 träningar nu redan.. duktiga mig.. ;) tiden går fort.. hujedamej.. April är snart slut ju.. shit.. tiden rusar iväg.. snart soooommar..
och jag längtar så otroligt mycket!! inte till jobbet, utan till att kunna åka ner till vita sannar, eller stugan (mitt paradis) och slänga sig i det klara o ljumma vattnet.. mmm.. LOOOVE IT!!

sitter även o klurar lite på midsommar.. skulle va kul att åka te grebbe igen.. men verkar inte som att någon är så mycket på det igen.. men får hoppas på de bästa.. kvar i mellerud vkill ja inte vara i år.. nu när jag är hel-ledig då.. :)

jajjaa.. ska ta o äta lite kvällsmål nu.. har precis kommit hem från träningen.. trött o gooe..

hade fint!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Engla 10 år..

Den lilla flickan Engla är hittad.. dock inte vid liv.. 42-åriga lastbils-chauffören erkände och visade vägen till Englas lilla livlösa kropp..

Jag får rysningar och man kan inte fatta att det är sant.. En 10åring.. en liten flicka med hela livet framför sig.. vad fick honom egentligen att kunna utföra en sådan hemsk sak? frågorna är många, och man kan egentligen bara tänka på hur hennes familj har det.. usch.. R.I.P Engla..

Sådana människor som denne 42-åring borde faktiskt inte få vara fria, har han redan utfört flera våldtäkts-försök så tycker jag att han borde vara inburad.. hallå, för ett övergrepp han gjort på en tjej fick han drygt 1 år.. va fasen.. det är för fjuttigt!!

ne usch..

nu ska jag försöka att sova i vilket fall som helst.. Ensammen.. Bubben min är påväg hem från stockholm, där han hämtat en ny leksak, en ny fyrhjuling vill säga.. så imorrn är jag nog ute o svishar på den.. ;) vi har förövrigt bestämt att det ska vara städdag imorrn, så hoppas att det inte blir för soligt, för då får vi skjuta fram städdagen.. ;) vilket vore jätte synd.. hahaha.. :)

nee.. nu blir det sängen..

nattinatt..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Himlen är oskyldigt blå..

himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små, att regndroppar faller som tårarna gör rår inte stjärnorna för..

den låten är såå fin.. Ted gärdestad har gjort några fina låtar faktiskt.. 

nåjaa..

jag längtar tillbaka till högstadiet.. det gör jag faktiskt.. allt var verkligen bra då, även fast man då tyckte att det var ett helvete.. men men.. vad mycket roligare allt var förr..  Allt galet man hittade på.. Festade varje helg,hemmafester.. tråkigt att det aldrig är hemmafester längre.. det var verkligen hur kul som helst.. Man tog livet med en nypa salt då..

nu känns det som att man måste vara så himlans vuxen, eller iaf bet'e sig vuxet.. Man måste tänka framåt på framtiden hela tiden.. det är aldrig så att man bara kan "vara".. förr flöt man liksom bara med.. nee, jag längtar tillbaka..

Nu går man bara o oroar sig för framtiden, och man måste jobba och hela tiden ta det tråkiga före det roliga typ.. det går inte att välja på samma sätt längre..

människor förändras, Vänner förändras, och försvinner.. såna som man trodde att man alltid skulle hålla ihop med, sådana som alltid fanns där.. men vissa flyttar långt bort, andra inte lika långt bort.. men oavsett hur nära de personerna bor, så är avståndet emellan längre.. det har växt ett avstånd emellan..

Vissa vänner vet man alltid vart man har.. men sen så finns det några få, som man inte får grepp om längre.. några som funnits där, men som glidit iväg.. och egentligen kan man bara stå o se på.. för att det inte är ditt beslut..
 Men känns konstigt att man kan välja bort sina vänner bara sådär.. men jag antar att man växer ifrån varandra..

ojoj.. jaa.. men så är det faktiskt..

tänk va jääääääkla kul vi hade när vi va 14-17 år.. :D

innebandyträning sen.. jovars..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Tillbaka i söder..

Jomen.. Haft en braaa weekend i Luleå må jag säga.. jooo.. det var skitsköj.. o så hann jag med en middag i sthlm med min kära andra broder, som man tyvärr inte träffar så ofta.. men det är så, när man bor en bit ifrån.. jajaja.. men käket var otroligt bra måste jag säga.. vi käka på ett ställe vid st. eriksplan, som hette Pepper.. typ grillställe, och aldrig har jag någonsin smakat så bra grillad kyckling!!! åt fajitas, och det går inte beskriva hur gött de va. rekomenderar stället skarpt! dyrt men värt de.. lätt!! det läskas i munnen fortfarande när jag tänker på de..;) hahah
nåjaa..

skulle iaf flyga 21.30 ifrån sthlm och Arlanda, vidare till Kallax i Luleå.. men vad händer? vi går på planet kl 21:00.. och när klockan blir 21:30 står vi fortfarande kvar.. o så blev klockan kvart i, o sen blev klockan 22.. o vi på planet började skruva lite på oss, och bli lite rastlösa och irriterade.. då Börjar kapten prata.. då vart framdäcket, det som stter vid nosen på planet, trasigt.. så dom skulle fixa det..
det jobbet gjordes på ungefär 10 minuter.. men sen fick vi inte flyga förrän dom rapporterat och skrivit i sin loggbok, varje liten detalj.. visst är det viktigt att dom inte slarvar, men va i hela friden, då hittar dom inte däckets "ordernummer".. det fanns inte med någonstans.. inga böcker, inget i datan.. och kapten förberedde oss på att vi kanske skulle få stanna i sthlm på hotell över natten.. NEEEEJ tänkte jag.. mitt tålamod höll på att ta slut efter en redan lång resa till stockholm.. jaaa..men tillslut, vid 23 tiden så kunde vi lyfta i vilket fall som helst.. och det var nog den snabbaste flygresan jag hade flugit någon gång.. hehehe.. gasade nog både en o två ggr.. :P

nåjaa.. sen väl i luleå så ade jag en jätte bra tid.. vi shoppade, åt gott, drack gott, kikade på någon jazz.-koncert, och sedan, det efterlängtade tentra-röjet.. joo man tackar.. det blev ett x antal glas med cider och vin, men det gillar viiii! :) o sen vart de kul med dans o skit på kåren.. jaa.. det var roligt.. :)

nåjaaa... jag sitter här o funderar på om jag skulle ta mig en sväng upp till rostock och kolla in när damlaget tränar fotboll där.. e lite smått sugen på att börja spela lite, mest bara för tränings-skull.. nämligen inte sugen på matcher.. o sen så är det kul med fotboll också.. och eftersom jag inte kan vara värst stenseriös med fotboll pg.a mina fötter så räcker det nog med bara träningen iaf.. så det får det nog bli isåfall.. :)

jaja.. annars så blir det nog en ganska lugn vecka.. ska försöka komma åt lite jobb också i veckan.. behöver skaffa lite klirr i bingen! så att säga.. :)

sitter o drömmer mig bort utomlands.. och jag är nog ine ensam om att göra det.. :D

nee.. nu får det vara nog.. nu ska jag kila.. have it!! :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Grattis till Mig :P

Idag fyller jag 20 år, hurra hurra hurra... :D kunde inte bli bättre egentligen.. sitter o pillar med nya datan.. supersnygg.. Laptop från Dell.. vit.. as-snygg.. :D skitnöjd iaf.. jaa.. o så fick jag en ny stereo, mycket välbehövligt.. :P så nu är jag redo att flytta hemifrån.. hihih...

har även hunnit me systembolaget också.. hahaha.. + till mig..;)

nu ska jag fortsätta med det jag grejjar med.. :)

hade fiiint!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )