Ciaoooo..

Hallååå där.. Är i italien nuuu!! jag har hamnat i himmelriket verkligen.. mooooooow.. hiihih.. Resan gick bra, så jäkla seg bara.. sen när jag landat i Nice så var inte ponken dääär.. :( neee, för mellan italien o Frankrike så hade lastbilschaffisarna strejk.. o då snackar jag inte om EN lastbilschaffis. utan MASSOR.. sjuuukt många.. har aldrig i hela mitt liv sett så många lastbilar på vägarna.. så vi fick ta omvägar för att dom blokerade vägarna.. så.. Hotellet är suuuuupermysigt verkligen, typ ett gammalt slott, så allt är fruktansvärt fint o mysigt.. antikt typ.. o inte nog med det så ligger det lääääängst upp på ett berg så man har utsikt över hela genova.. :) väääldigt fint.. men vägen upp dit är väl bred som en cykelväg i sverige typ.. haha.. lite läskigt, o man åker typ som cirklar uppför berget för att komma upp, lääääskigt.. men men.. vad gör man inte.. ;) förövrigt så är italienarna galna härnere.. dom kör bil, krockar, och kör vidare, dom kör tre-filigt på enfils-väg, vesporna och motorcyklarna kör emellan bilarna i köer.. aa dom tutar och gasar o skirker typ.. hetsigt temperament helt enkelt... :) men Shoppingen är otrooooolig verkligen!! trodde man skulle komma te asdyyyyyyra affärer, men det är verkligen helt i min stil..Skiiitcoola affärer och billigt!!! och en skoaffär med typ 1000 par stövlar minst.. stövlar helt i min stil för den delen också.. o sen inte nog med det, så vart det la lika mycket herrskor, pumps, tofflor.. jaaa allt man kan tänka sig.. tur jag tog med en extra väska.. ;) sen idag ska vi ut till en outlet med massa kända märken och massssor av skor.. en sko-outlet.. jaa,, verkligen himmelriket för min del. nu hade jag lite tid över, för fredric jobbar liiite på dagarna.. men det är skönt också..
Imorgon ska vi på utflykt till typ Vendedig, pisa eller milano.. inte bestämt ännu.. beror lite på vädret o så.. så får se vart vi hamnar.. ett minus här i italien är maten.. hhaha.. trott eller ej.. åt 3rätters på hotellet första kvällen.. först fick man typ nån tonfisk som var skivad i smala strimlor på salladsbädd.. sen så fick man någon grön pasta med nån konstig kletig grön sås, den va inte sååååå god faktiskt..:) sen så fick man en biff med typ rödvinssås, o något som skulle vara potatis typ.. det var mer en sörja som såg ut som gul mannagrynsgröt, och smakade ingenting.. det var mindre gott kanske.. hahaa.. :) Jag är inte såndär finsmakare har jag kommit på.. det är bättre med ttyp pizza för min del..;) men man måste ju prova på annat nån gång också.. ikväll ska vi tydligen försöka hitta en väldigt mysig restaurang vid vattnet.. det är vinter här, så alla italienare går med stooora jackor o stövlar o grejjer.. är typ 15-20 grader varmt bara, vilket dom tycker är skitkallt.. hahha.. ;) här går jag o myser.. ;)
italienarna är inte särskilt bra på engelska heller, så man får försöka gissa sig fram vad dom menar.. :)

nåjaaa, jag kommer nog komma hem med ny garderob och nya grejjer til skohyllan.. gööööööött!!! :) underbart här verkligen.. har nog redan sagt det.. men så är det verkligen.. njuuuuter verkgligen.. jag o fredric har det verklihgen suuuupermysigt :)  me liiiiiiike...

nåjaaa, nu ska vi nog iväg o käka lunch, kanske gå på en liten söt marknad, o sen vidare till outlet.. wiiiihoooo!!

ciaaaaaoooo so long!!!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Italien, here i come!! :P

Jovars.. Italien nästa.. inatt, eller snarare tidigt på morgonen imorrn eller om några timmar närmare bestämt ska jag sätta mig på bussen, som tar mig till vänersborg, där jag ska sätta mig på tåget som tar mig till göteborg, där jag återigen ska sätta mig på en flygbuss som tar mig till landvetter, där jag ska sätta mig på ett flygplan som tar mig till Nice i frankrike, o därmed när jag landat där så står en bil med min darling i och väntar på mig, o tar mig med till Genova i Italien.. wihooo vilken rolig dag.. eller inte.. :P jajjaa.. ja gör det ju för något bra liksom.. pinar mig igenom alla resor.. puuuh.. men tillslut så är jag ju framme.. Får se det som en ny erfarenhet, en upplevelse.. :)

nåjaaa, nu ska jag inte sitta här o tjöta.. för måste sova, upp inatt klockan 3 e ju inte så sköööönt.. men de e ju bara ett måste.. in i duschen nu iaf.. så slipper jag de inatt.. :)

hade fiiiint!

de ska jag ha!!! :)

nattinatt!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

1 december, och regn..

deprimerande.. jag är nog inte den enda som tycker att det är deprimerande med regn.. fy puttsan.. på andra ställen är det ju fasimej gudomligt med lite regn.. Vi kan gott dela med oss.. vill ha snö istället.. :) snö, blå himmel och strålande sol.. en perfekt vinterdag vill jag ha! :)  då blir jag glad.. :)

annars då.. party ikväll.. vädergudarna är som sagt inte med oss, tur att man är inomhus, och näääära till wärs.. haha.. fan vad jag älskar wärs.. INTE.. men men.. vad gör man inte för Carro.. :P

ska försöka städa lite, så att de nya gardinerna kommer upp, ser lite tråkigt ut nu när mina fönster är gardinlösa.. :P men det är sånt som händer helt enkelt.. ska även fixa till lite grejjor för ikväll.. ska fjäska med mor så jag kan låna nån vinflaska av hehnne så längen.. har inte haft ork att firra något själv.. o sen kan jag ju inte göra det själv heller.. det är så när man är pluttiga 19.. ;) hahaha..  

iofs har jag massor till drinkar, men neeetack.. kör nog lugnt och stadigt på vin idag.. hihi

image35
mumsimums..

nu får jag kila.. mycket som ska göras idag.. ciaoooooo.. :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )