Ännu en dag..

Har gått mot sitt slut.. Klockan är 23:13.. just precis nu.. Och jag vill egentligen bara krypa ner i min säng tillsammans med min F.. somna på hans bröst som alltid.. Men är ju ganska svårt just nu.. Så jag får krypa ner ensam, med alla mina fyra kuddar.. Förhoppningsvis kommer jag inte behöva sova ensam så lång tid iaf denna gången.. möjligtvis 10 dagar.. 10 nätter.. men man ska aldrig hoppas på något.. utan jag tar varje dag som den kommer.. alltid bäst så..

förövrigt så har jag precis kollat klart på min tv-tisdag..Började med 2900 hapiness, bara sett det två ggr, men börjar komma in i det ändå.. :) sedan kom allas vår kära gossip girl.. sen vart det i huvudet på gynning på 5an, och systrar i jeans på 3an.. såg på filmen på 3an, som dock var liiiiiite för gulligull för min del.. :)

men på tal om gossip girl.. vilka jävla tjejer egentligen.. det är ju egentligen så i verklighet också.. tjejer är grymma och förjävliga mot varandra om det är något som inte riktigt passar.. Vem har inte vart med om tjejers elaka ord, Kalla tystnad, onda blickar, och utfrusningen? Tjejer kan sjunka så otroligt lågt.. mer mental mobbing, jämfört med killar som oftast visar det på fysiskt sätt..

Jag vet inte varför jag skriver om detta, men har väl själv vart med om sådana saker, visst inte såna grova grejjer som dom visar på gossip girl kanske.. men ufrysningen, elaka orden, och tystnaden..Hade en väldigt jobbig tid när jag var yngre, veckor då jag kom hem varje dag och grät efter skolan..  Därför så var jag oftast med killarna i klassen under min lågstadie-mellanstadietid.. Och jag lekte alltid med bror och hans kompisar här på kvarteret när jag var liten, det var inte ofta som jag umgicks med tjejer.   Kanske därför jag litar mest på killar när det gäller saker och ting.. Alla borde ha en kille som bästa vän.. Det är dom som verkligen är dom bästa.. Det är dom som alltid står kvar vid din sida.. Där du vet att dina ord är säkra..



 

image38

nåjaaa.. Vet inte varför jag blev så dramatisk helt plötsligt, men man blir det ibland.. fruktansvärt att personer mår så dåligt av vad andra tycker, att det går så långt att dom tar sitt liv.. Man kan ju bara tänka sig hur dom kan känna, personer som är riktigt utsatta.. varje dag.. ha samma helvete jämt.. någonstans och någongång måste ju det klivas över gränsen? uhh.. tycker att alla ska stå på sig!  Tycker även att det är bra att organisationen Friends utvecklas och finns på i stort sett varje skola.. var själv faktiskt kamratstödjare (som det då hette) på högstadiet.. och inte skäms jag för det.. :) 

nåjaa.. nu tror jag att jag ska sova faktiskt.. ;) svamlar ganska rejält nu märker jag.. :)

 imorrn är det jobb igen..

Nattinatt..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

you´re gone..

Det blåser idag, det är kallt Jag är ensam
Och kylan spricker där du andats
och jag har alltid försökt
få mitt hjärta att slå parallellt med ditt
för att kunna behålla din puls när du går..

image8

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

jaoopp..

Då har man inhandlat sig en ny mobbe.. jovars.. Det blev en inte alltför komplicerad samsung.. tror jag.. än så länge har jag förstått det mesta med den, trots det att använderhandboken var på 3 sidor typ.. :P men jaopp, e man teknisk så är man.. Ibland iallafall.. :) En samsung SGH-L760.. hade aldrig sett den innan.. men den ska tydligen vara braaa sa snubben..

Sitter förövrigt o längtar tillbaka till Cypern.. ooh.. man plågar sig själv genom att sitta och kolla på korten därifrån..
jaa, men nu har jag större planer.. eller har jag? vart blir nästa resemål? jooooaaoo.. de får vi se.. :P

annars då? blev väckt vid halv 7 imorse.. i vanlig ordning så ringde telefonen.. Det är livet att vara timanställd.. underbart.. eller inte.. då ville dom att jag skulle in o jobba, men med min huvudvärk imorse så fick jag snällt tacka nej, och krypa ner i sängen till Gosis igen.. Sen blev jag väckt klockan 9 igen.. samma visa.. telefonen.. Jobbet.. då fick jag frågan om jobb klockan 4 istället.. det lät genast mycket bättre.. så det fick jag ta.. ska egentligen inte klaga, för jag har ju jobb, hyfsat ofta faktiskt.. e ju många som inte har något jobb alls.. Och inget jobb, Inga pengar.. vanligtvis iaf.. :) Om man inte har nån snorrik pappa såklart.. :P

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Sweet home..

jarråå.. då vart man hemma...Skönt måste jag säga.. känslan att få lägga sig o sova i sin egen säng, duscha i rent och friskt vatten, och andas fräääsch luft.. det är oersättligt.. Sverige är ett fruktansvärt bra land alltså.. Om jag skulle flytta utomlands någon gång, så skulle det nog bli till Norge som längst.. hahahah.. ;) jaja.. Annars då?

jobbade lite igår, promenixade me mor min.. Idag har jag stoora planer på att åka ner till stan och firra ny mobil, eftersom min strejkade precis innan jag skulle åka till Italien.. flax man har.. så nu får det bli en billig och okomplicerad grej tror jag.. för dom håller bäst! mobiler nuförtiden är ju till för att gå sönder, så man måste köpa oftare.. fy puttsan säger jag.. nåjaaa.. får se om man får så roligt o behöver åka till Uddevalla ensam.. kuljul.. eller om någon är rolig o vill följa med.. men alla är så upptagna med jobb o skola o så nuförtiden.. får nog försöka styra upp detta..

Till helgen kommer Lovis hem.. det ska bli roligt.. :D :D då ska jag festa.. gryyymt sugen på ett bra party.. längesen..

Vad ska jag annars göra nu i veckan?? jooo, det vet jag inte riktigt.. får la se vad som dyker upp..

väldigt tankespridd nu.. vet inte varför.. men det är mycket som snurrar runt runt runt i huvudet.. och jag vet inte riktigt vad jag ska hmm.. tänka på.. ungefär.. nee, men det är komplicerat.. det är iaf väldigt mycket nu som snurrar o snurrar..

Jag o mina problem.. ungefär..

nåjaaa.. läste på aftonbladet om en 15 årig tjej i Mora som mördats.. FY! då gick det typ kalla kårar genom hela kroppen.. 15 år! Stackars flickan som inte fått börja leva sitt liv på riktigt.. och inte kommer få uppleva det.. Vem tar en liten fllickas liv? Vem kan med att göra det?  Hoppas verkligen dom får tag i mördaren fort!!!

jaaajaa.. nu ska jag se till att få saker gjort.. städa kanske.. alla kläder o grejjer ligger överallt runt i mitt rum.. :)

puss haaaaaj..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Tisdag idag..

och en dag med jobb är slut.. puuh.. längtar verkligen hem nuu.. men inte så långt kvar.. bara onsdag, torsdag.. o sen åker jag heeeeem.. ska bli så underbart skööönt verkligen.. slippa en jäkla jobbig person.. och nej, inte Fredric.. :) fy fasen.. här märker man verkligen att det finns människor till allt.. uschamej.. har nog faktiskt aldrig mött en jobbigare person.. man får verkligen räkna till 10 ett antal ggr/ dag.. uuuh.. så det tar jävligt mycket på en.. tur det bara var en månad.. jajajaja.. så kan de vara.. heja sverige iaf.. ;) 

annars då? har lämnat lite intresse-anmälningar på lägenheter  i karlstad.. lika bra.. även fast jag kanske inte kommer in.. den som lever får se.. nåjaaa.. 

snart fyller man 20 också.. eller jaa, en månad kvar.. men ändå.. får börja planera.. hahaha.. O Emma, Brors flickvän, skrev och fråga om jag ville komma dit upp o fira min födelsedag.. skulle va skitkul faktiskt.. så de satsar jag nog på.. tur att jag tjänat lite pengar härnere iaf.. fliygbiljetten kostar ju drygt mycket asså.. uuuuhii.. dyrare att åka till Luleå än till Nice i Frankrike.. lite roligt.. 

jajaja.. nu ska ja o freddan ta en promenix runt hamnen.. sen ska vi, eller jag, Kolla på Gossip girl.. wiiihoo.. :) så jäkla bra.. iaf nu när man kan hänga med så bra eftersom man läst några av böckerna.. :)

hade fint.. skriver igen när jag kommer hem.. :) 

ciaaaooao 

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

It´s been a while since..

jooo. jag lever allt.. det gör jag.. :) men knappt.. hehehe.. nerråå.. men snaaaaart ska jag hem..!!  det kanske märks att jag saknar sverige? min familj? mina vänner? jotack!!! jag längtar hem!! men men.. snart hem.. 15e februari är det beställt flygbiljetter till.. underbart! sedan blir de dop på lördagen.. Lilla Luva ska döpas.. sötis!!

hur är det annars? joo.. helgen så spenderade vi lördagen i Nice.. det var.. hmmm.. franskt.. :) franskt mode är inget för mig precis.. så.. en hårklippning blev det iaf.. lite svårt att prata med frisörskan som inte pratade ett ord engelska, och jag pratade inte ett ord franska.. det var svårt.. men vi klarade det ändå.. gester funkar alltid.. ;)

jooo.. så nu sitter jag på båten.. ska kolla på gossip girl ikväll.. går icke att missa.. har läst böckerna nämligen.. så då e de ju alltid kul att se de på tv.. :)

annars då? har haft influensa i ett par dagar med hög feber.. men jag blev frisk sen som tur var.. inte kul att ligga nere i en pytteliten hytt.. iofs sov jag hela tiden nästan.. men ändå.. :) svettades som en griiis. hehe.. nåjaa..

saknar allt o alla.. o min lille sötis Lova fyllde ju 20 år igår.. stor tjej nu.. som ska få gå på systemet åt mig fram tills jag fyller själv.. :) hiihih.. jajaaa...

nu ska jag iväg en sväng.. i den LILLA trafiken..

o ikväll...- svensk tv..!! underbart!!!

Dom tycker även att jag ska åka hem o ta en snabbkurs som kock o sen komma o jobba i sommar hos dom.. dom tycker jag lagar bra mat.. hahahah.. ;) men sure.. jag e lite kock här.. lagar lunch och middag.. det funkar bra.. ett bra utrustat kök om man säger så.. :) Bortsett från att italienarna inte har samma sorts mat här.. så man får gissa sig fram till vad som är vad.. inte en italienare kan ju engelska här.. skit på dom.. skitjobbigt att handla i mataffärer.. stooooort problem.. men men.. man kommer hem med get-mjölk iställe för vanlig mjölk t.ex..  :) hahah

men nu ska jag dra mig.. have it.. !! ciaaaaoo

/ eran Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )