Closer..

trött efter fotbollsträningen.. Ätit ägg, o dom som känner mig vet att jag inte tål ägg, så det blir nästan katastrof.. ;) hahah..men ibland måste man få unna det ändå.. Man får ta konsekvenserna efter.. Men ikväll ska jag bara vara hemma, så det gör inte så mycket.. :P men ont kommer det göra.. hela natten typ.. men ibland så.. va så gryyymt sugen påt..

intressant då..

nu väntas en hel helgs jobb.. kul.. eller inte.. men tiden går ju.. o snart är det redan måndag.. o då kommer ÄLSKLING hem.. :) det är ju upp o ner i ett förhållande ibland.. men just nu så är jag högt upp bland alla rosa moln :) så glad o kär nu.. :) O fredric har blivit frisk nu.. helt o hållet.. och därmed blivit en helt ny person.. eller samma person som jag träffade för 1½år sen :) sjukdomen tog på oss båda två.. men kämpa och inte ge upp var det som var det viktigaste under sjukdoms-tiden.. och sedär.. nu står vi här.. Som nykära igen :)

Så nu vill jag inget hellre än att ligga i F´s famn.. där jag trivs bäst :D

ajaa.. nu ska ja kika lite på tv.. :) o fortsätta polera mina naglar.. när man inte får ha nagellack o sådant på jobbet så får man ju göra dom snygga på nåt annat sätt helt enkelt..

3 hela veckor med älskling o Bror o emma.. :) underbart!!

Liseberg, stockholm here we come :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Breakaway..

ja då har man gått på schemat på jobbet, det som jag ska behöva följa hela sommaren.. puuuh.. jag har en jäklans seg sommar framför mig.. men blev riktigt glad då jag lyckades fixa så jag faktiskt är ledig en heeel vecka i juli.. :D så då blir det en tripp till sthlm med hjärtat.. bror min åker till trinidad-tobago i en månad drygt, så då fick jag låna lägenheten.. o vad passar inte bättre att göra när man har en hel vecka ledig? så då ska jag ta o flytta till sthlm en vecka, Vasa-stan t.om.. perfekt läge, nära till allt.. superfin lägenhet.. kan inte bli bättre.. :D

jaa.. o sen kommer ju broder på besök snart.. Joel o emma kommer från Luleå ner hit o hälsar på.. Längtar.. så då blir det Liseberg, kanalyra o beachvolley ihopa med dom :) så kul att man kan spendera lite tid med dom, saknar verkligen..
så det ser jag otroligt mycket fram emot!!!

Annars så har det väl varit som vanligt typ.. :)

var på en feet fest i götet på midsommar.. va la ganska trevligt.. huvudsaken var att vara med Fredric.. nu innan han skulle till jobbet igen.. midsommardagen spenderades hemma hos mor o far med lite grillat o så.. gottigott.. :)
men va fasiken, tror ni inte jag glömde kameran innan vi skulle till festen? så den låg kvar på sängen hemma. .triiist... o så sa fredric att han hade sin mobil med sig, så vi kunde fota med den.. JAA, det lät bra tyckte jag.. men va händer sen? joo batteriet dör innan vi ens hunnit komma till festen..ahhha.. lyckat elle vaad.. :)


joo förresten.. midsommar blev suuuuperdupermysig ändå :) slutade med att ja o bejb checkade in på Elite Plaza.. hallå eller?? :) finaste hotellet i göteborg.. hahhaha.. ;) så det blev en helt underbar midsommar iallafall :) myspyyys..

kul att det spöööööregnar ute nu.. o så ska man iväg o träna fotboll... aaaa..

jaja.. nu ska jag försöka blunda nåra minuter innan träningen.. :)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

I will be..

I will be all that you want..

Hämta F imorrn då :)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Heja Gult o Blått!!

japps.. idag hejar vi på våra färger.. gult o blått.. o så ska man vara vit? nee,  det går ju inte ihop riktigt om man säger så.. :P white-party ikväll då.. hos erika o amanda.. Nyktert.. japp.. det blire.. match imorrn, japp.. undra vad jag ska ha för kläder på mig egentligen.. återstår o se.. orkade inte handla något nytt denna gången.. i stan igår hittade jag massor som jag verkligen ville ha, men kände att jag fick hålla lite i pengarna.. trist.. Allt var färg-glatt också.. annars då?

jag har kommit på att det är jääädra dyrt att ha bil nu.. fasen.. full tank e ju 750 späääänn!!! inte något som man har råd med jämt vill säga.. mor o fars bil går på etanol, så där kostar bränslet dryga 8 kr/litern.. medans bensinen kostar typ 14kr/litern.. heeeeeelt sjukt.. så nu när jag har F´s bil varannan vecka så har jag insett att det är skitdyrt, vilket man ändå inte hade något grepp om när man inte hade bil utan bara körde pappas.. :)  surt om jag får säga det själv..

ska nog försöka se om jag har nåt snyggt vitt här hemma.. har mest basplagg som e vita.. de flesta festplagg är svarta.. jaa, men så är det.. o bara vitt rakt igenom.. svårt också..


Heeeeja sverige ikväll!!! får ha sverige-kläder på sig fram till kl: 20 ikväll då.. sen vitt.. hehehe.. :)


ajaaa.. får kila nu en sväng o kika..

hadeeee!!!

puss
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

I give, you take..

Hittar massa bra musik.. :)
 
precis hemkommen från fotbollen.. va 8 pers på träningen, varav 2 av dom var målvakter.. tråkigt när det är så få.. Men så har det nog nästan varit jämt när det gäller tjejsport.. periodvis så är man många, o ibland bara nåra få.. Fast visst, jag kanske inte heller har varit nån stjärna på att träna faktiskt.. men nu ska ja försöka att vara där varje träning.. äntligen börjar skorna funka också.. så jag slipper gå med skitömma fötter i en vecka efter en träning.. :) Ja, va säger man..

Torsdag går mot sitt slut, o imorgon så äre jobb som gäller igen.. 07:00-13:30.. sen ska jag ner till sko-rean i stan.. skooo-älskare som jag är.. :) men några till skadar inte.. inte mig iaf..;) ahaha.. pappa e la inte så glad att hela tvättstugan är full med skor.. så några par får stå ut i förrådet..:) hihi.. o där ute har jag gott om plats också.. ;) så nu hoppas jag att jag hittar dom klockrena skorna som jag verkligen letar efter.. kanske ett par fina till midsommar skulle sitta fint.. jag ser liksom framför mig hur dom ska se ut också... :) de blir nog bra de..

match på söndag.. kulkul.. hemmamatch.. vet inte vilka vi möter, har inte koll på sådant.. men jaa,det blir en överraskning.. :) vann ju sist match iaf.. med 2-1..så nu är vi i DM-final, mot rölanda.. hehe.. jag fick göra ett mål också, grymt skoj :)

annars så blir det en sväng på kalas, whiteparty.. hos erika o amanda.. blir bara en kik.. e inte peppad för fest, o sen nu när det är match dan efter, då blire inte kalas inte.. nyktert ska de vara.. :)

Annars så går jag på sommarvikariatet på jobbet på måndag.. skönt med ett bestämt schema.. slippa bli väckt på mornarna.. inte roligt att vara timanställd! men som sagt, nu kommer det bli mycket lättare igen.. har fått ett ritkigt bra schema faktiskt.. jobbar första perioden 75% O 100% andra perioden.. så tjänar pengar då :) bra med klirr i flytt-kassan.. ;) ledig dom helgerna som jag vill osv.. goodiegoodie..

o så ska jag ta mig en sväng ner till götet på måndag också.. hämta bubbeen från jobbet.. så då ska vi kolla efter kläder till midsommar.. :D mysigt o kul... inte bestämt mig ännu hur min midsommar kommer se ut.. men som det känns nu med tanke på pengar, tid o allt, så blire nog götet me loovely.. har bubben min hemma i en vecka igen.. sköööönt.. sen åker han iväg en vecka till på sjön, men seeeen.. 3 veckor ledigt.. gott att ha honom i närheten :) jag jobbar ju för det mesta.. de e också en bra grej.. jobbet gör så att tiden går fortare också..Jobbigt att jag har planterat en massa blommor hos F, o dom vattnar inte sig själva när ingen är där, så jag får åka upp o vattna.. de blir lite segt.. o så har jag gått o väntat på att de ska regna, men gör det de? neeee.. bannimej inte.. men sen när jag väl åkte upp igår för att vattna så började det spöregna när jag typ var framme i bränna.. roooligt.. åkte upp en sväng efter träningen idag också.. o mina buskar har börjat visa tecken på blommor.. Jättefina röda blommor, brinnande kärlek heter busken,  eller studentlilja.. :) jaa, dom kommer bli fina.. solrosorna, ringblommorna, tagetes, aster och krassen växer som dom ska.. roligt de..

ska plantera lite gräslök, persilja o dill i en sööt låda.. lite sen e jag.. men jag måste ju ta mig tid o göra det ordentligt.. :)

sen blire rensning i lannet.. de lär ta tid.. puuh.. så ska jag försöka skynda mig o så lite där också.. jag har fått gröna fingrar.. ;) har även beställt en bok- hur man binder buketter och gör blomster-arrangemang.. mycket intressant!! :D
Har alltid haft ett gott öga för växter o så, tycker det är kul.. hmm, skulle kanske gått florist.. men det är sånt man kommer på nu efter.. fasen, de e ett svårt val att göra, då när man går i 9an.. därför ´valde jag SP.. för jag hade inte en aning om vilken speciell inriktining jag ville gå.. o se hur de går för mig nu... behöva läsa 3,5 år till.. ;) hehe..

nee.. nu ska jag sluta skriva.. dags att nana.. :) 

nattinatt...
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

I realized..

längesen jag skrev här.. Men, jag har inte haft något större att skriva.. livet har stått stilla ett tag, och jag har bara låtit det flyta med strömmen.. Egentligen har jsg inget större att skriva nu heller.. eller egentligen är det massvis som vill ut, men jag kan inte formulera mig, få ut orden rätt..vet inte vart jag ska börja.. we live and we learn.. de e inte bra iaf.. Jag vill bara ut.. men ut från vad? Jag vill något mer, och på något sätt så längtar jag så fruktansvärt iväg.. iväg härifrån.. flytta.. känns som hösten är långt bort.. Jag slits itu.. Jag vill ha Fredrics famn att krypa ner i, o bara vara.. o andra sidan vill jag vara stark o stå på mina egna ben..

neee faan.. jag vet inte.. va händer med livet.. jag flyttar, börjar plugga.. Karlstad? Örebro? Halmstad? vart tar jag vägen?
usch, att inte veta vart jag vill stör mig otroligt.. o att få reda på om man kommit in på skolorna så sent stör mig något otroligt.. Jag är faktiskt riktigt sugen på Örebro.. men det är ett "stort?" kliv att flytta dit, utan att känna någon överhuvudtaget.. långt hemifrån.. ensam... men vadå? egentligen.. så är det ju ändå nära.. kunde ju vart längre bort.. har även kollat lite på umeå o luleå.. men hur skulle de bli då? jag skulle ha bror min i närheten, o de skulle vara guld värt, men ändå så är det väldigt långt bort.. Vad skulle jag göra? behöva lämna min F? är jag villig att göra det? neej inte villig!! men jag måste tänka på mig själv i första hand.. skulle jag få för mig att flytta till luleå, jaa, då skulle det kanske vara svårt att ha förhållande på så långt avstånd.. K-stad ska ju inte vbara några problem.. nee.. jag vet inte vad jag ska skriva.. de blir ju bara kladd alltihopa..

nu är jag för trött för att skriva.. så dags att nana.. jobb imorrn möra också.. gott gott..

F, I miss you!!!!!!!!!!

pusspusss o natti
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )