Im alive :)

Japp.. det var inte igår jag skrev här inte.. men man har helt enkelt inte tid längre.. Har jobbat o jobbat o jobbat.. o myst me min Fredric.. :) har även spenderat ett antal dagar på sjukan med F.. stackarn.. Men jag hoppas de blir bra snart.. annars så är det bra bra bra.. helt enkelt.. :D Har antagligen blivit kattägare även!!! :D o jag blir så himlans glad!! :D Söööta snälla gosiga fredric som låter mig få en kattunge.. hihi.. Sen planeras det en utlandsresa så småningom även.. cypern eller tunisien som de ser ut nu :) ajaa.. så kan det vara.. hih.. Sitter o slöar o äter blåbär.. mumma.. är ensam hemma nu,, har vart de i en vecka o ska vara de tills nästa torsdag.. så nu får man jobba o slita, puuuh.. så ska ner o sätta igång en tvättmaskin så att jag har rena kläder när jag ska jobba imorrn,.. har fått fortsatt jobb där även efter sommaren om jag vill, vilket är skönt att tjäna lite pengar.. innan det blir utlandsjobb så måste jag fixa med lite av varje.. t.ex så måste jag gå en kurs först.. o sådära.. så får la se va som händer o sker.. :)
men nu så kilar ja ner o fixar me grejjerna som ska göras.. :)

tjng tjing
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Its been a while..

shit.. va ett tagsen man skrev här.. Men mycket har hänt sen sist.. och jag har haft fullt upp med andra ord.. :D
torsdag den 12e juli kom den också.. och är även förbi.. :D Gud.. Nervös var jag när mamma skjutsade upp mig till Bränna.. hihi.. :) Där stod min sötnos.. Va hände?? när han tog mig i sin famn så stannade tiden.. Underbart :D Sen dess har jag spenderat den mesta tiden me lovely.. Man får ju ta igen all tid man missat.. Och vi har hunnit med ganska mycket redan.. en sån liten sak som att åka till vänersborg och handla mat (storhandla mat) ihop gjorde att det flög i magen på mig.. :) jovars.. att somna in med trygga armar runt mig varje natt, att känna doften av trygghet, och få en puss på kinden.. jag kan inte begära mera!! Varje gång när han är i närheten så blir jag glad och kan inte sluta kramas!! Jag vill inte släppa taget.. är nog lite rädd för att bli lämnad ensam igen tror jag..men det ska jag inte bli!! :)

så vad har vi gjort?? vi har hunnit med att gosa, kollat film, badat bastu me rohm mm, ätit körsbär, kramats, handlat, ett besök på akuten i U-valla, myst runt, pussats, badat, suttit tätt intill varandra och kikat på åskan som dundrade.. mm mm mm.. :D Jag kan inte säga mer än att allt känns perfekt.. :D


I ljus och mörker är jag där och aldrig lämnar jag dig
Jag följer varje steg du tar, hos Dig stannar jag kvar
som en hand i stormen, Som en våg, som fötts för att bära dig.
Och aldrig lämnar jag dig..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Attjoo!!

Det kan man lugnt säga.. frisk e jag då inte.. jobba imorrn? får hoppas de, usch man får dåligt samvete när man vet hur mycket pengar man missar när man inte jobbar.. Men men.. är man sjuk så är man, o då ska man ju inte springa runt o smitta, utan man ska ligga hemma i sängen o käka glass o kurera sig själv.. :) sagt o gjort, det har jag gjort i 3 dar nu.. surt att man missar så mycket jobb nu för pengarna kommer ju inte då.. :( Missar 3dagars lön.. vilket är typ mer än 2000.. :S ajaa.. de svider, men får ta det iallafall.. *attjooo* nu nös jag igen.. Men men.. får väl roa mig med att städa rummet o lite sånt.. för imorrn kommer HJÄRTAT ÄNTLIGEN HEM!!! guuudars..

jajaaa.. nu ska jag göra något igen.. :) lägga mig framför en film tror jag.. :)

ciaoo so long


jovars.. nu e klockan snart halv 10.. o vid denna tiden imorgon så är jag inte hemma.. då är jag i Bränna.. hos Lovely.. guuudars.. har små fjärilar i magen.. :) Jag har gjort ett par överraskningar också.. hihi..
va händer mer imorrn? jooodå man ska o jobba klockan 07:00 till 14:00.. sen så ska jag o Lova ta en sväng till kafé fjärdingen o förhoppningsvis plocka lite jordgubbar om det finns några kvar vill säga.. sen blir det hem o göra sig iordning, fixa o dona inför kvällen.. :) Nu är det what about brian.. ganska kul.. sen e de final i pussycat doll.. o ja har en stark aning om att Melissa vinner.. det har jag inget emot.. ajaaaa.. sen blir det sängen.. hostar o snorar dock ihjäl mig.. så blir inte så mö sömn tyvärr.. sen kommer jag vara så nervös också.. men men.. :)

nu blire tvn igen.. nattinattnatt..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Jag förstår inte..

Nyp mig i armen.. please.. idag är det faktiskt tisdag.. Skulle jobbat idag, men fick sjukanmäla mig.. suck.. har feber o ont som attans i halsen.. så fick inte jobba pg.a att ja kunde smitta dom äldre.. så.. jag har legat i sängen hela dagen.. tyckt synd om mig själv. får inte jobba imorgon heller.. tråkigt, förlorar gött mö pengar i vart fall. :( nåjaaa.. bättre att bli frisk..

men snälla nån, nyp mig i armen.. idag är det verkligen tisdag.. imorrn kommer onsdag.. och efter onsdag kommer dagen med STORT D.. torsdag med andra ord.. torsdag den 12e juli.. den dagen som jag har längtat så otroligt mycket till.. jag kan knappt fatta att det faktiskt är så snart.. Den otroligt långa tiden och väntan är alltså slut? ojoj.. det är mycket att smälta nu.. Är riktigt nervös.. men, det ska jag väl inte vara eller? kommer det vara som det var innan Fredric åkte? vem vet.. torsdagen bestämmer.. :D ska iallfall försöka jobba på torsdag- 07:00 till 14:00.. om jag inte är dålig då.. Sen bubben landar på flygplatsen 10:20.. o blir upphämtad av sin syster.. och sen på kvällen så åker jag upp till det gula huset i bränna.. till Fredrics hus!!!!! jag är lyckligast!! det kommer bli så mysigt :) Allt ser precis ut som det gjorde när vi lämnade huset.. wihoo.. :)

Den som väntar på något gott................ :D

 Och jag längtar efter dig så enormt mycket nu att jag tror att jag kvävs, och kors vad du kommer bli ihjälkramad :)



( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Big girls don't cry..

SÅ sant som det är sagt.. stora flickor gråter inte.. men det är fel.. Alla gråter ibland, förutom dom dära med stenhjärta som riddare kato.. mmm.. så är det.. så sant, så sant.. :) e lite trött nu.. har tränat volleyboll, kunde jag se ett liiiiitet liiiiitet liiiiitet framsteg tro? neej, jag såg nog fel.. haha.. Vi kommer absolut vara sämst, men hej, det är ju på skoj.. :P yeees.. 

Har en konstig känsla i magen.. lite bubblande typ.. :) det börjar närma sig.. 5 dar kvar tills bubbens hemfärd.. fast.. vi ses ju inte förrän på torsdag.. =( pg,a att han landar på morran då o jag jobbar till 2.. o då kommer han till jobbet och hämtar upp mig direkt!!!!! :D

japp japp.. imorrn är det beachvolleyboll som gälller.. o la la, kommmer inte gå bra.. :P men.. typ 30tal lag som anmält sig, så får se, vi blir nog jumbolaget.. ;) haha..


Om det gick skulle jag kunna springa till solen och vända
och inte ens vara anfådd när jag var tillbaka,
om mitt bränsle var lyckan jag känner ihop med dig


vet du om att jag har sparat alla våra minnen
i en glasburk innanför mina revben
att jag samlar på dina andetag
och att du är allt jag någonsin kan drömma om?

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Snart är väntan över..

Snart kommer mitt liv att förändras.. Ganska stor förändring.. Jag har fått en person att dela mitt liv med.. Det är på riktigt.. på allvar.. Jag har börjat min resa mot vuxenlivet och allt som har med det att göra.. Hur ser mitt liv ut om 2 år? vem vet.. Det kommer bli ett helt nytt liv.. Och med min ponke vid sidan så kommer det bli absolut underbart..
En sån stark känsla som jag har att allt kommer bli perfekt har jag aldrig haft förr.. När man blir äldre så blir allt genast mycket allvarligare.. Så nu är det dags att börja ta livet lite allvarligt.. jag menar då väldigt lite, för än så länge är jag ung och lever mitt liv.. :) Men jag har mitt eget liv, men även en annans person.. Det är lite blandade tankar.. mest av allt så är jag väldigt förväntansfull och otroligt kär.. :) Och nu är det 6 dagar kvar.. 6 otroligt få mesiga korta långa regniga dagar kvar tills jag är hos hjärtat igen.. jag kommer fortfarande ihåg den 13 april, då vi skildes åt för en en tid framöver.. 3 månader närmare bestämt.. 92 dagar.. Jag var så ledsen.. :( men nu är jag desto gladare.. :D 92 dagar är nästan 100 dagar, som big brother typ.. Men vi klarar det!! Jag kan redan säga nu att vi har klarat det.. :) Jag är nervös..!!! :D 86 dagar har gått.. Nu kommer vi inte vara ifrån varandra så länge nån gång mer.. Så jobb utomlands verkar vänta på oss.. det ska bli så spännande.. :D
nee.. nu blir det att nana lite.. ska upp 7 imorrn igen o jobba.. zzzzzzz..


Som ett stilla sommarregn
Gör frusen mark till sommaräng
Så väckte du min kropp och själ
Gav liv åt min längtan och min förväntan

Vart du än går och var du är
Så ska jag alltid finnas där
Och lysa upp den väg du går
Och vart det än bär så går jag där bredvid dig..


121,5 timmar kvar!!!!!!!!!  ;)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Bad day..

Idag har inte varit min härligaste dag inte.. fy puttsan.. idag är jag griiinig.. Och det beror på många saker.. e dundersur idag.. lättretlig..  

började redan halv 3 inatt.. då min farmor ringer, och ger mig en hjärtattack typ..inte varje dag ens farmor ringer mitt i natten.. Men efter att jag vaknat till lite så hajade jag till vad det handlade om.. Det kraftiga regnet hade trängt in i farmors källare, och fyllt upp på golvet.. det var vatten över anklarna (knölarna på foten) och vi satte på oss gummistövlar och började ösa bäst vi kunde.. Jag fick uppdraget att ringa SOS av min pappa.. först förstod jag inte varför, men sedan fick jag klart för mig att vi behövde få tag på brandkåren som hade pumpar som kunde pumpa ut vattnet ur källaren.. sagt och gjort.. jag ringde och fick prata.. killen på sos frågade hur mycket vatten det hade kommit in.. HMMMMM.. jag stod som ett frågetecken och jag tror att han kunde se mig genom luren ungefär.. så tillslut efter många hmmm så fick ja fram att de va upp på smalbenen.. så han fixade dit brandkåren.. 6 härliga göbbar kom till vår räddning, elle farmors källares räddning.. Och jag sprang fram och tillbaka med saker som hon hade därnere, och det var inte lite grejjer vi pratar om.. var hemma 5 imorse.. mycket härligt.. la mig, o försökte somna.. det gick inte.. segt.. Tänkte att då kunde jag lika gärna vara vaken fram till 9 då min lille lovely skulle ringa.. Så ja la mig o kolla på tv. .till min förtjusning så vart det OC på tv.. o det somnade jag gott till tillslut.. när uret slog 9 så fick jag telefonsamtal.. bubben.. stackarn, jag måste låtit som en zombie och han bestämde sig för att ringa mig senare.. men eftersom han är ute på sjön ungefär då när jag är vaken så är det enda gången vi kan prata i telefonen då vid 9.. men jag somnade snabbt om, och vaknade vid 11.. skulle klippa mig kvart över 12 så jag fick upp o duscha o äta o så.. sen så ringde lovely igen, och det var lite bättre att prata då.. nåjaaa..
sen åkte jag upp o skulle klippa mig.. Hon beskrev hur hon tyckte jag skulle ha, och jag orkade inte dividera så jag lät henne göra det.. jag blev inte nöjd med luggen, men som alltid när ja har klippt mig så är det alltid fel.. så jag hoppas att de växer ganska fort så ja kan göra som jag vill typ..

Efter klippningen så fick jag hem till farmor igen och hjälpa folket med diverse saker.. det blev en tur till tippen med saker som blivit förstörda.. stackars söta farmor.. efter tippen så blev det fika och sedan fixade vi lite till.. sen kunde äntligen jag o pappa åka hem.. La mig o tänkte att nu skulle ja äntligen få sova, men icke.. skulle ta fram en grej som skulle vara till en sak som Fredric ska få när han kommer hem.. :) sen så ringde telefonen.. och eftersom jag var på mitt inte godaste humör så vart det liiiteliiiite som fick mig ur balans..

Jag blir nog grinig när jag inte får sova som jag behöver.. puuh.. har vart en väldigt intensiv vecka detta..+ förra helgen.. men men.. ska bli så otroligt skönt när Fredric kommer hem, för då ska jag få vara med honom och det längtar jag otroligt mycket till för jag behöver nog lite space som det känns nu.. behöver lite lugn o ro o komma bort.. Och vad passar inte bättre än en stor o härlig Fredric?? :D

Jag längtar ihjäl mig.. vill verkligen inte vara ensam längre.. kom heeeeem!! 7 dagar kvar tills han lämnar hongkong.. så jag står nog ut dessa 7 dagar som kvarstår.. har en del att jobba innan han hinner komma hem.. :) Sen är jag ledig den helgen som kommer, och då ska jag nog inte gå utanför det gula husets dörr i bränna..

Jag skiter ganska blankt i allt annat faktiskt.. Vad folk säger elle vad folk gör och inte gör..

Har suttit o kollat på min faders kort som han  tagit.. talang har han.. :P blev väldigt imponerad av hans verk faktiskt..  :) e ju inte så att jag kollar på allt han har gjort, förrän idag faktiskt.. riktigt snygga grejjer.. :)



snart honey.. :)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Under my umbrella..

Allsång på skansen nu.. hehe.. :) i Stockholm regnar det då inte.. men här gör de det.. seegt.. regnat heeeela dagen.. Men jag o mammsi har varit i trollhättan o handlat :) :) fick med mig både det ena och det andra hem.. :P
hann även med ett besök hos min kära moster Agneta, som hade kommit hem från Grekland, där hon och hennes man hade spenderat 14 härligt varma dagar.. puuuh, hon va BRUN.. :) det hade ju vart värmerekord då dom vart nere.. inte dåligt me 46 grader i skuggan.. ;)

Nåjaa... Per Gessle sjunger om sommartider, det skulle inte vara fel att sjunga om det.. För sommartider behövs..

På lördag så är det beachvolleyboll på vita sannar.. :D FY FASEN VA SKÖÖÖJ!! vi kommer nog dock vara sämst, men.. de e ju nöjet som räknas.. :P  så de blir en fartfylld fest.. hoppas bara på bättre väder så ska de nog lösa sig.. :D

nu ska ja fixa lite.. började städa min garderob igår.. det är ungefär 24 timmars jobb..;)

så.. nu får ja röra på fläsket.. :)

tjing tjing så länge..

Right here waiting

Snart blir det förökning.. Inte bara jag och Fredric.. Utan ett akvarium med massa fiskar också.. ;)

Bara 8 dagar kvar.. o snart är det 7.. :D
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Im tired..

Nu var helgen slut.. ska jag säga äntligen?? usch.. är så trött efter allt jobb.. Eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån Kanalyran så vart jag ute ändå o härja.. o skönt vart det inte att gå upp i gryningen när man i stort sett hade kommit i säng o fått en liten stunds blund.. Men det är ju pengar man tjänar så jag fick snällt dra mig upp.. Såg ut som en zombie precis hela helgen.. Och idag var det värst.. usch.. men skönt att vara ledig nu i 2 dagar.. :) Jobba två dagar förmiddagspass o sen ledig helgen.. välförtjänt efter denna helgen.. :P

Nåjaaaa.. 9 :onde dagen går mot sitt slut.. vad kan jag säga? Jag får nog nypa mig i armen.. för har fortfarande inte förstått att det faktiskt är nästa vecka! guuudars.. Hur kommer allt bli? Har blivit nervös nu.. :D

Joooofan, inte nog me de.. sötpööten ringde igår o berätta att han o jag ska åka till Frankrike.. på intervju!!! halllååå elle? :) haha.. hur coolt som helst.. typ jobbintervju.. då kanske det vi pratat om blir verkligt.. :) Jobba på en Yatcht.. :D Så när jag är klar med mitt sommarjobb så blir det planer för frankrike o så.. :D

nåjaaa, först o främst ska vi spendera pengar på ett akvarium, för det har jag bestämt, ;) haha.. O Freddan gick allt med på det.. så det blir ett projekt att fixa när han kommer hem också.. Annars ska vi nog mest njuta av varandras närvaro.. :D :D gå o bada i sundserud varje kväll.. hihih.. :) jaaa, små saker kan bli så bra när man är tillsammans :)

nu ska jag nog åka en sväng o bada kanske.. :D
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )