save me..

Ja, då var man tillbaka igen.. I Karlstad.. vill fortfarande INTE vara här.. :( vill inte vill inte vill inte! Vill vara hemma.. :(
låter kanske som värsta tönten, men vilken omställning det blir från att ha bott hemma med båda föräldrarna i 20 år, o sen helt plötsligt flytta till eget place, långt bort.. visserligen kunde det ju varit längre avstånd, men jag tycker detta räcker gott o vääääääl! Nu i efterhand skulle jag nog vilja kunna pendla, kunna åka hem när jag vill, det kan ja ju nästan nu också.. men det blir väldigt väldigt jobbigt o dyrt.. :( Visst ksulle jag vilja bo i mitt eget, som jag gör nu, men inte hääär!

:( I want to go home..
 
Men jag får klara av denna veckan dv.s till fredag.. för på fredag slutar jag klockan 11, o då är det någon som skyndar sig hem!

ledig tisdag.. den dagen ska jag försöka plugga, så mycket som möjligt, sen så ska jag även vara med Anna.. hälsa på henne ute i skoghall, in till stan o shoppa, o sen bara vara.. fika lite o så..

söndag idag ja.. fortfarande söndag.. bläää.. söndag natt, måndag natt, tisdag natt, onsdag natt, torsdag natt..

fredag natt :)

sen veckan därpå så är det bara måndag o onsdag som gäller.. så då åker jag heeeeeem!! wiiie!!

V 36:
måndag: 12:15-18:00
tisdag: LEDIG -träning
onsdag: 08:30-12:00, 13:15-15:00
torsdag:09:15-12:00 -träning
fredag: 08:30-11:00

V 37:
måndag: 08:30-10:00 , 10:15-11:00, 12:15-16:00
tisdag: LEDIG
onsdag: 09:15-12:00
torsdag-måndag: ledig :)

V 38:
måndag: LEDIG
tisdag:08:15-11:00 Deltentamen!
onsdag: 08:30-11:00, 11:15-12:00, 13:15-15:00
torsdag: 08:30-17:00 = Temadag
Fredag: LEDIG

V 39:
FULLT SCHEMA! :S

V 40:
måndag: 10:15-12:00, 13:15-15:00 , 15:15-17:00
tisdag: LEDIG
onsdag: VFU ( praktik)
VFU från 1/10-10/10 :D

så ser det ut iaf ett litet tag framöver.. som ni ser så är veckorna ändå väldigt olika.. o sen är det ju ibland SK, ibland föreläsningar, ibland film, o så...

jajaaa.. blir nog kanske en del träning nu dessa veckor.. med malin.. måste ha saker att göra hela tiden.. annars blir jag galen här!! men har iofs 4 böcker att läsa ut, på mindre än två veckor.. mer än 4 böcker förresten.. va fasen.. jag som inte ens kan streckläsa en intressant bok, jag ska lyckas streckläsa några som är absolut verkligen superotroligt ointressanta! hahah.. aa så kan det vara.. nu ska jag faktiskt ta mig en dusch. sen lägga mig o plugga liteeee.. läsa lite.. blä..

ajaaa.. hörs vettja!!

puss o kram
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Alone..

aaooe.. känner mig som världens mest ensamma människa nu! trodde det skulle vara skönt att flytta hemifrån! få mitt eget place.. visst är det gött att ha sitt eget, det säger jag inte emot.. men grymt ensamt när man levt hemma hela livet.. Man saknar stöket o tjatat från mamma o pappa.. de e så grymt tyst o trist att vara ensam, och man bara surrar runt.. hopp.. när ska jag äta? vad ska jag göra nu? kanske städa lite? nee, men man vet inte vad man ska göra.. man går runt som man är lite i trans.. sjukt.. usch!! o imorrn börjar skolan, o nerverna börjar komma..

nåjaa.. jaaa, jag har hemlängtan.. redan.. jag erkänner! är inte människan som gillar att bo själv.. absolut inte.. men men, jag får försöka att överleva.. en sak som är ganska väldigt klart är att på fredag tar jag tåget hem o spenderar min helg hemma, eller i bäckefors :D

 sen är det praktik vecka 40-41.. skönt.. de blir på hemmaplan, antingen Melleruds kommun, Bengtsfors kommun eller dals eds kommun.. hehe.. närmast hem.. sparar lite pengar då, o så får man vara hemma lite också :)

jaja.. nu ska jag väl försöka sova.. ska vara i skolan kvat över 9 till morran.. känns konstigt. att gå till skolan igen! men men.. jag vänjer mig nog.. ändå ganska skönt schema! kommer väl ha mycket att göra, men mycket hemarbete, o då kan man ju faktiskt åka hem ibland också :) wiiie.. jag längtar hem ;)

nattinatt nu.. första natten ensam! bläää..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

What a beautiful morning!

Jaooopp.. Idag var jag uppe med tuppen.. halv 7 gick jag upp.. kanske e jag dum ftersom jag skulle kunna ha sovmorgon till halv 9, men nu såhär när klockan börjar närma sig halv 9 så ångrar jag det inte! gick som sagt upp, solen började stiga upp den också, vilket var underbart.. på med byxer, tröja o träningsskor.. o IPODén.. de viktigaste typ.. o så en banan.. sen var det bara att traska iväg.. tog en god o lång tur runt golfbanan.. ensam.. o de va heeelt lugnt, en bil körde förbi mig under hela promenaden.. Man såg verkligen allt i ett annat perspektiv.. tänk om det var inne i stan man gick, då skulle bilar tuta o köra.. men nee, på landet ska man nog bo faktiskt :)  det var underbart lugnt, o väldigt frisk luft.. så med solen i ansiktet så traskade jag på.. sen så stod de plötsligt en liten pytteräv framför mig.. jaaa men så söt.. skabb hade den dock.. stackarn :( men den va söt ändå.. för den va liiiiten... den stanna o kollade på mig bara.. sen skulle jag testa hur nära jag kunde gå, o vipps så var jag högst 1 meter ifrån.. tufft! vart är kameran när man behöver den? o inte nog med det, jag hade sällskap med räven en bra bit också.. han väntade på mig o kollade så jag var med hela tiden.. helt sjukt..

så tidiga morgonpromenader ska jag försöka mig på oftare.. såå härligt.. vilken start på dagen liksom!! :)

sen när jag kom hem satte jag mig i lugn o ro o åt två ägg o ett knäckebröd, o läste tidningen. underbart liv :)

klockan 9 kommer annicka hit, då ska vi vara hurtiga o cykla ner till simhallen o simma, o sen belöna oss med lite solning efter åt.. me like!! :) sen blire systajmet o fixa lite gött att dricka tills ikväll.. mumma!


så nu ska jag börja packa ner badkläder mm..


färga håret sen också.. spännande!! hoppas på att annicka kanske kan vara så snäll o hjälpa mig, om hon har tid vill säga :)


by by so looong!! :)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Closer..

Kan inte hjälpa det, men jag älskar fortfarande Neyo´s closer.. o sen Usher´s moving mountains.. :) Usher e heet :P

Jaja.. och torsdagen har gått.. tiden rusar iväg trots att dagen har vart oerhört lång.. får inte ihop det riktigt.. men när klockan var halv 3 så trodde jag aldrig att det skulle bli kväll.. men nu är den här.. genom att fördriva min tid med att köra mamma till jobbet, handla, lämna cykeln hos elofson, bakat o grejjat klart i garderoberna så är klockan äntligen kvällen :)

igår var det en skön dag.. Var ute på en powerwalk med annicka..skönt..!

jaja.. Imorrn blir det att sätta sig på cykeln vid halv 9 o cykla ner till rådahallen, där det blir simning o solning.. o sen så har jag köpt hårfärg.. mörkbrunt.. Så nu blir jag brunett igen!! :D wiiie.. sen så ska jag be sandra att lägga i eventuellt några mörkgröna, och svarta slingor i så småningom.. kan nog bli fräscht :D  wiiie.. o sen så blir det en förhoppningsvis väldigt bra kväll i bäckefors då arvingarna spelar! FATTA! Arvingarna.. mina idoler ;) som jag o Anna har legat i bäddsoffan o sjungt till dessa gudar ;) hahah.. GODA TIDER DET! tänk vad galet kul man hade förr!!!!


På lördag blir jag karlstad-bo.. börjar jag bli lite nervös nu?


Idag har jag bakat ja! Kladdkaka o chockladmuffins.. wiiie.. Provade att göra kladdkakan i våran jäkla avancerade micro, o efter många hmmmm så blev den skitbra :D förhoppningsvis.. har inte smakat ännu dock.. men tror den blev bra iaf.. ser bra ut ;)
Ciaaaao
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Feel this..

Mycket har hänt.. på 2 månader.. Det jag trodde skulle hålla livet ut, det fick sitt slut.. Fanns nog inget att göra åt.. Det var något som jag var tvungen till.. Jag skulle inte kunna leva så pressat mer.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Kommer alltid finnas där, kommer aldrig glömma.. det var verkligen speciellt.. och jag kan inte mer säga än att tårarna rann så fruktansvärt.. but i have to let it go.. Du är i mina tankar!


Nu är flytten nära också.. flyttar på lördag, och tankarna snurrar.. det är inte förräns nu som man börjar förstå det.. det känns konstigt.. på alla sätt.. konstigt att flytta ifrån allt o alla..

till helgen så blir det arvingarna i bäckefors ;) sedan karlstad på lördagen, flytta upp kläderna mm, o på kvällen blir det bio om det hinns med.. nya Arn-filmen.. myyys :D o sen så blir det en ensam söndagkväll o fortsättning på veckan.. förmodligen så blir det ju att umgås med resten av folket däruppe.. Anna, o så kanske nån träningstur med Malin o så..

jajaa.. ska sitta o kolla på film nu.. börja någon knas på 3an.. får kika på den..

hade fint!


( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Helgen över..

Haft en mycket bra helg i Karlstad.. Fått mycket gjort, vilket känns bra! gardinerna sitter uppe, både i köket o vardagsrummet.. wiiie.. dom passade superbra där.. tur att jag ändrade mig :) o så fick jag ju 3 vita orkideér som passar superduper i fönstret!!! :) kunde nästan inte bli bättre.. wiie! :) älskar verkligen orkideér!! så fina!

o imorrn så blir det nog en tur till Karlstad igen, med mor min :) det blir bra detta! då får de införskaffas en bokhylla.. får köpa möbler så att rummet blir lite möblerat iaf ;) Så får bli Ikea igeeen.. jaaråå..

Har även fått några extra jobb-dagar i veckan.. skönt.. egentligen inte.. men det behövs.. ju mer jobb, desto mer pengar liksom.. så.. jobbar onsdag 16-20,30, fredag 07,30-13,30 o söndag 13,30-21.. lite extrapengar blir det ju.. även fast jag helst av allt skulle slippa att jobba.. men men..




fönstren i vardagsrummet :) hyllan till höger ska dock bort :)


mitt lilla kök.. ganska stort för att vara i en 1a ändå :)

lägenheten går iaf att bo i nu :) mer saker kommer ju efterhand.. det viktigaste är dock på plats!


nu ska jag röja lite i garderoben.. det behövs.. :)

hade bra idag!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Long time ago

nu var det längesen jag skrev.. Men jag har änna kommit ifrån det hära med bloggandet.. Ingen tid, ingen lust.. Jobbar heltid nu, och det SUGER.. aldrig mer!! ;) Man blir så knäckt när klockan blir 2 o alla går hem typ förutom jag, som måste vara kvar tills 4.. Nåja, det låter ju inte alls farligt.. men jobbar man på ett ställe där det krävs mycket service, så är dom två timmarna otroligt långa.. Man springer sig svettig hela dagarna! tyvärr har vi gått en personal mindre i stort sett varje dag, vilket är vääädligt jobbigt.. Det jobbet som en person gör, det märks så väl om det saknas.. så det har varit en jobbig andra period.. men nu är det snart slut, och då ska jag ha semester i två veckor! :) sen flyttar jag upp till min kära lägenhet i karlstad.. Känns väldigt skönt att jag kommit igång lite däruppe, med inredning o så.. men jäklans vad dyrt, pengarna flyger iväg.. puuh.. Mycket mycket mer saker jag vill köpa, men som mamma sa, saker som inte är absolut nödvändiga kan man ju faktiskt införskaffa lite med tiden.. jaja.. det blir nog bra detta.. Har iaf badat mycket, jobbat MYCKET, spelat minigolf o volleyboll o haft det allmänt skönt.. :) :)


Idag ska man klippa sig igen då.. håret är förjäkligt nu alltså.. får se hur de blir med frisyren.. blir nog kortare o uppklippt igen.. den frisyren som är bäst för mitt tunna hår :) så det blir nog bra.. ska även försöka sova en sväng nu.. inte blitt mycket sovet faktiskt..lagt sig sent, o upp tidigt.. o jobbat hela dagarna.. det tar på en vill jag lova! så nu blir det en liten tupplur innan jag ska ta mig till sandra som ska frisera mig :)


Flyttar förmodligen upp till K-stad på riktigt den 23-24e nån gång.. För 22e så blir det Arvingarna i bäckefors, dans.. ;) haha!! grymt kul ;)

ska by the way upp till karlstad på fredag kväll också, o vara där över helgen.. shoppa, o fixa o dona.. blir nog fint det!! :)

nu blir de att nana lite..

ciaao

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )