everytime we touch..

Baby I just got to let you know
What Im feeling inside I cant deny
Now there aint no doubt about it
This is real and I wanna shout it
Its a miracle inside of me..


japp.. så har ännu en dag gått.. en dag närmare 11 juli iaf.. :)

så.. va har man gjort idag?? joo, man har varit i skolan.. vad gjorde man där?? satt och vänta!! seeegare!!
men men.. jag va där o lämna in lite arbeten i vilket fall som helst.. det var bra de.. hmm..
sedan så skulle ja o beccis på fotboll, men nix.. det blev att vara barnvakt.. åt beccis små sööööta charmtroll till bröder.. tvillingar på 4 år.. kalajs de.. läste saga o så för dom när man natta dom.. så sötisar e dom verkligen.. :)
sedan vart vi o drack kaffe o tjöta hos Carro.. o bestämde att imorrn ska vi ut med båtarna o scootern o grilla..myspys!!

det gäller att göra så mycket som möjligt på dagarna, för kvällarna blir inte roliga.. suck.. varje kväll när jag ska sova så blir ja klarvaken och bara läängtar.. o det känns som att jag måste göra något hela tiden, för då blir allt så mycket lättare.. då får man inte annat på tankarna..
men det är ju så, att varje gång man blir ensam, så kommer tankarna smygandes..
men ja överlever detta lätt.. telefon finns.. hoppas inte att de dröjer så länge tills nästa samtal kommer..

jajaa.. nu får man snart nana då.. så att man e pigg o allert imorgon.. kuuul de ska bli. :)  men först en film.. :P

nattinatt everyone..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Im not going..

samtalet från igår värmer fortfarande.. världens sötaste.. suck.. svårt att tänka på annat.. :)

idag har jag dock haft skojjigt.. egentligen, skulle jag vara hemma och plugga o tycka synd om mig själv.. men nix.. Beccis ringer o får med mig till att åka ut på sjön me jockes racerbåt..:P o så hade ju Carro o tommy inskaffat en vattenscooter.. shiit.. där pratar vi om snabba och häftiga grejjer!! :) nåjaa, ja becca, carro o 5 små gossar åkte ut på sjön.. jomen.. riktigt härligt.. vattnet var inte så varmt vilket man fick känna nåra ggr.. *hmmf* men alla överlevde som tur va.. haha.. ajaa.. becca o carro ägde ju på scootern iaf.. lille ja fick inte köra eftersom att ja e opererad.. men.. Carro lyckades få alla sjöblöta.. haha.. en stor våg över hela båten fick hon till.. *brr*
men som sagt, det var skitsköj.. o nu hoppas man på fint väder på lördag, för då blir de båttur med flera båtar och grillning på det.. lite kallt fortfarande att övernatta på öa, men.. lite grill o sånt e ju myspys..
nu har ja även kommit på att ja tycker att bubben ska sälja fyrhjulingen o köpa en vattenscooter iställe.. :)

ajaa.. nu ska jag försöka sätta igång med lite plugg, för sedan kommer Kyle xy, vilket va ett härligt program som jag inte får missa.. :) bra att de har kommit något bra att kolla på på torsdagar även.. :)

ajaaa.. väntar samtal, väntar på tv-program... så det är nog dags att börja plugga så jag e klar då..
jag e redig ja.. ;)

ska ju faktiskt försöka hoppa mig till skolan imorrn.. eller åtminstone halta dit.. ;)

have it!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Dream on..

yees.. så är man hemma ännu en dag.. fy fasiken va trött jag är på att vara hemma.. uuh.. släpp ut mig..
skulle ju egentligen pallrat mig till skolan, men efter många om och men så kom jag och mamma fram till att jag nog skulle vara hemma idag också.. pg.a att jag inte skulle klara av att sitta så längen o skriva, o sen gå till tåget.. nåååjaa.. jag får plugga järnet hemma, vilket jag faktiskt har gjort.. gjort klart det mesta nu.. ska dock finslipa projektarbetet.. ajaa.. det kommer det också.. Hmm..

Inte hört något från ponken på snart en vecka.. eller jo, ett mail.. men det värmde, så jag förlåter han.. :) *fniss*
så nu väntar jag på ett telefonsamtal, då jag antagligen kommer börja grina igen.. känslig som jag är.. :P

Har även fått mitt schema på sommarjobbet.. och jag klagar verkligen inte!! :P det var faktiskt det som fick mig att välja bergs tillslut.. hiih.. ledig på midsommar, ledig på beachvolleyn, o då ska vi lira som aldrig förr och ta dom allihopa! :P o så ledig på fredagen på kanalyran.. ledig fallens.. jaa.. men andra ord så har annemarie varit snäll mot mig.. :D det gillar vi..

nåjaa.. va händer idag.. joo, det blir först massa plugg, försöka plugga ska jag göra i vart fall, sen blir det fika me beccis min.. och sedan blire fotboll.. går ju inte missa Melleruds IF mot IF Brommapojkarna inte!! viktig och rolig match.. och på något sätt känns det som att Mellerud kommer ta hem det idag.. huhuh.. :)

sitter o lyssnar på aerosmith.. och jag klagar verkligen inte, dom är ju grymma.. :) sitter även och lyssnar på texterna, som vanligt.. och aerosmtih har bra texter.. det gillar vi.. :)

ajaa.. nu har det faktiskt gått 14 dagar sen bubben min åkte ivääg.. elle 14 med dagen idag då.. men denna dagen kommer gå snabbt känner jag.. :) så då kan man säga att det är iaf 56 dagar kvar.. men.. det är inte 100%, det kan faktiskt blir längre.. men.. det skiter jag i, jag räknar 70 dagar.. :) med andra ord så är det inte så långt var till studenten heller.. Jag längtar!! som alla andra som också ska ta studenten.. men som sagt, det är då livet börjar!

nu e de dags att plugga.. ciaaaaoo..


----------------------------

Fick nyss ett samtal av min lille sööööötnos!! snacka om att jag blev chockad.. men underbart glad.. uuh vad glad jag blev.. tänk att man kan bli så glad bara för ett samtal.. jag tycker verkligen om HAN.. verkligen jätte mycket..
guud.. nu mår jag jätte bra igen.. och jag kommer få samtal imorrn kväll igen.. synd att det är så förbaskat dyrt bara.. 14 kr i minuten.. så vårt samtal nu kosta över 400 kr.. inte så himlans kul.. men ja var värd det.. :)
fick även världens trååååkigaste besked.. han fick förlängt.. så.. När han landar i Sverige så är det den 11 Juli.. fy satan.. det känns som åååååår kvar tills dess.. men när väl studenten är tagen, så tror jag att det kommer gå fort.. sommaren har en tendens att gå fort.. och efter att jag slutat jobba för sommaren, runt 10 augusti, japp, då drar vi utomlands.. F o jag.. det kommer bli underbart!!
vi har även bestämt att vi ska sova i tält också.. så får väl se när det blir.. men 11 Juli så vet jag vart jag kommer att vara.. på Landvetter, i vänthallen.. ingen tvekan om saken.. :)

Jag har pojkvän.. känns lite konstigt.. känns bra liksom.. och det är inte vanligt att det känns så för min del.. men nu hoppas jag att även jag får chansen att bli lycklig.. och det har jag en känsla av att jag kommer att få vara.. jag vet att jag kommer att få vara lycklig.. heeelt underbart!! välrdens bästa är han också... :) jag är redan lycklig.. trots att han är så långt ifrån mig.. men.. han är ju ändå nära ändå.. han finns med mig vareviga dag.. i mina tankar.. och i mina drömmar finns han med på nätterna.. :)
klart som fasen att jag kommer vänta tills den 11 juli.. det kommer vara hårt, men det är det värt.. jag har mina vänner, och familjen så länge.. jag kommer allt att klara det.. ingen tvekan om den saken..
när han väl är hemma, ja då kommer vi tycka att tiden har flugit fram..

Jag längtar!!!

och det pirrar så skönt i kroppen såfort jag hör din röst, och hela jag skiner upp :)




( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Du & Jag..

Jag saknar dig!

orden som ständigt snurrar runt och fastnar på näthinnan tillsammans med bilden på dig och mig..

..Du och Jag..

..tillsammans..

..hand i hand..

image14

Min F 
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

look into your heart and you'll find love..

japp.. så satt man här igen.. men denna gången har jag faktiskt pluggat.. =) =).. på det minst viktiga just nu.. psykologi B fördjupningen.. men.. när den väl ska börjas på, så har jag kommit en rejäl bete på vägen, e faktiskt snart klar.. =) 
 foten mår lite bättre.. sover dock väldigt dåligt.. käkar medicin på kvällen innan ja ska sova.. så, det beror nog på den.. ajaa.. det är snart över.. bara 5 dagar kvar med medicinen.. o typ 1 ½ vecka kvar tills stygnen ska tas.. uuuh, jag är rädd för den dagen.. men jag ska vara stark.. :)

på ett sätt så flyger tiden fram, men när jag tänker efter, det var bara en vecka och två dagar sen bubben åkte..
Med risk för att låta smörig, men fasen, det känns som en evighet redan.. det känns som det gått 10 veckor, och att du snart kommer hem till mig igen.. men.. förhoppningsvis så kommer tiden börja gå fort snart.. nu har jag inte mycket kvar i skolan, det känns lite konstigt.. Man blir liksom fri, så.. man får göra preeecis som man vill.. det är lite overkligt att tänka så, liksom detta är det som man har längtat efter i alla dessa år, och nu är det så himlans nära.. inte många veckor kvar i skolan nu.. men det ska bli skönt att sluta faktiskt.. då kan jag göra som jag vill, åka utomlands o jobba ett år med honeypie kanske? eller med någon vän? flytta kommer jag också göra.. skaffa jobb? plugga? jaa.. usch.. nu när man tänker efter så är det ett stort kliv i ens liv.. men det är ett bra kliv också.. så jag ska inte klaga nu när det faktiskt inträffar.. :)

oj.. jag är nog ilte flum att tabletterna, för fingrarna bara flyger fram.. och det är inget intressant.. kanske bara tankar som jag gått och burit på när jag gått här hemma själv och tyckt synd om mig själv.. :) jaa, så är nog fallet tror jag..:)

ajaa.. nu är min lille sötnos mitt ute på stilla havet nånstans utanför hawaii.. på andra sidan jorden.. lååångt bort.. inte hört något på tre kvällar.. hoppas på ett samtal ikväll.. annars blir lille jag orolig.. well.. jag ska nog inte behöva oroa mig.. men man blir tryggare efter att man hört att allt är bra.. :) räcker att höra rösten..

jag har en hemlighet.. Jag ringer till Fredrics avstängda telefon ibland, (hänt 3 ggr nu) ;) bara för att höra telefonsvaret där man ska lämna ett meddelande.. =)  jag låter nog helt störd, och besatt.. men nix, så är inte fallet.. jag bara saknar den betryggande och mmmmumsiga rösten.. :) så ibland får man beté sig lite koko.. :)

kommer man in i saknaden och längtandet? blir det en sak i vardagen snart? eller kommer det ständigt ligga o gro hela tiden? hmm.. meeen.. jag läste någonstans att längtan är bra, såvida man längtar efter något bra då.. och det gör ju jag.. =) så jag har nog inget att bekymra mig för.. neejdå.. :)  

ajaa.. nu ska jag nog sluta skriva här.. för snart kommer jag hamna på dårhus.. men njeet.. jag är bara trött och påverkad av medicin just nu.. ;) vilket inte lät bra.. men ändå..

nog om det..

miss you F!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

im not dead..

men man kan ju nästan tro´t iaf.. fy fasiken vilken dag.. massa mediciner, slangar, tabletter.. uuuh.. men men.. nu är det över.. och jag ligger i soffan o tycker synd om mig själv.. puuuh.. vill ha min lille fredric här, som kan mysa med mig.. men men.. nu snurrar de så de e nog bäst att bege sig back to bed now..


saknar dig F!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Baby, its you..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Det finaste någon kan få..

det är min Fredric de.. :) hmm.. fint väder även idag.. synd att man behövt vara i skolan då.. ajaa.. ska iväg o kika på fotboll snart.. håfreström-åsebro.. de e kul.. :)  får ju använda tiden så gott de går.. väntar även på att sweetheart ska ringa ikvällingen också.. oo sötis har köpt en present till mig på hawaii också.. så söting.. :) jag längtar längtar längtar tills juni.. undra va man väntar mest på egentligen? studenten lr sötis?? :) hihih..

ajaa..nu ska ja kila ner o fixa lite innan man beger sig till fotbollen.. :)


ajaa.. jag saknar o längtar.. :)


Kiss the rain whenever you need me darling, im always here for you..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Just like you..

ooh.. idag e vi inne på 3e dagen faktiskt.. jag tycker att jag är duktig på att vänta faktiskt.. puuh.. bara 9 veckor o 4 dagar kvar.. men heeej, de går fort.. :P och så blev jag överlycklig när jag vakna då jag såg att jag fått ett sms!! tänk att man kan bli så glad bara av ett litet meddelande.. ett meddelande med starka o otroligt söta ord.. =)  o nu väntar jag på samtal även.. ska bli så skönt att höra rösten igen.. Rösten som har blivit min trygghet.. =) lite jobbigt då klockan e 12 på dagen här, så är den 00 på natten där o så tvärsom.. det är nog det jobbigaste.. men men.. det funkar nog det också.. ajaa.. jag längtar iaf.. har försökt räkna ut.. 2½månad, det är 10 veckor.. 10 veckor e 70 dagar.. o om 70 dagar så är det den 17e juni.. det vill säga, mitt sommarlov har börjat.. eller ja, mitt liv har börjat.. =) jag längtar oerhört mycket med andra ord.. =) min F.. =)

ajaa.. nu ska ja äääta.. sen ut o promenixa när solen har lugnat sig lite..;) plugga kankse också vore bra? jag tror detta.. har mycket grejjer på ´halsen nu som måste bli klart.. =/

har sökt till högskolan nu även.. dagisfröken..;) hahaa..

ajaa.. ciaaao.. så längen..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Du är på andra sidan jorden..

Men.. 1 dag har gått i allafall.. hmm.. men det gör ont i hjärtat.. =( jag saknar.. verkligen.. saknar verkligen jätte mycket.. men, jag har börjat räkna ner.. och hoppas på att dagarna flyger iväg.. och jag kan inte låta bli att blicka framåt.. åt framtiden.. hur kommer det bli nu när det faktiskt är sista gången du åker? åtminstone sista gången du åker utan mig.. =) när du kommer hem kan vi verkligen börja allt på allvar.. och jag längtar som en liten barnunge..

usch.. idag har jag deppat sönder typ.. fyy puttsan.. har inte haft något annat än F i tankarna.. suck..
men.. detta får väl ses som någon slags prövning.. eller något..


A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along

The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

i miss you honey..

idag är den dagen som jag inte trodde skulle komma så fort.. idag var sista gången ja såg min POJKVÄN, japp trott eller ej, men det är MIN Fredric nu.. =) på 2 ½ månad.. det var huuur galet mysigt som helst igår.. det går inte beskriva.. Och se din reaktion på det mys jag hade fixat upp utan att du visste om det.. det var värdefullt.. men det blev tårar imorse.. men 2 ½ ´månad.. det kommer gå fort.. eller? jag hinner ta studenten, opereras, börja nytt jobb, och sommaren hinner komma.. men.. Sommaren har vi redan börjat planera.. =) det blir många mysiga grillkvällar, festkvällar o så minisemester till Öland, och sedan massa kust.. o mot slutet av sommaren blir det utlandsresa.. kanske blir det jobb 1år utomlands.. den som lever får se.. =) visst, alla säger att man inte ska planera och så, men.. det kan jag göra.. =) VI kan göra det..  =) och nu ska jag börja räkna ner dagarna.. för.. 2 ½ månad ska gå fort.. oj ojoj.. allt kommer bli så perfekt.. =) o huset, det ska vi fixa också, det ska målas o snickras o grejjer.. =)

frågan är hur du kunde komma in i mitt liv så snabbt, få mitt hjärta att klappa och min själ att vakna.. jag antar att du är speciell bejb!


"jag kommer sakna dig mitt hjärta, min flicka.. men snart är du tillbaka i mina armar igen"


dessa ord gav mig hjärtklappning.. oooh vad jag tycker om dig bubben!!



and.. You shine brightest of them all,babe!

image8




dags att kila.. jobbet väntar..


( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

There you were...

jag är lyckligare än lyckligast!

MIN <3


Aldig någon annan.. bara du, du, du..
redan då, efter bara några andetag tillsammans..


fyy.. nu är det snart fredag.. fredag den 13e... och min sötnos åker ifrån mig.. =,(
2 ½ månad.. det kommer kännas som en evighet.. men.. antagligen är det sista gången..
vi har hela sommaren framför oss, och inte bara sommaren.. Mitt liv har ju börjat efter detta.. =)
Vår tid..


När hjärtat slår...
när händerna skakar..
när andetagen blir många..
när du är nära..
Då, då är jag lycklig



och jag säger dig.. jag kommer att släppa en tår när du åker.. men jag vet, att du kommer komma tillbaka..
Tillbaka till mig =)

nu kommer darling o hämtar mig.. ;)

 

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

cause I got you Babe..

image7
Jag o min sötis syssling.. :)

Fest har det varit =)

jotack.. bubben MIN förgyllde kvällen.. =)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

everybody is someone

I still believe in your eyes,
there is no choice, I belong to your life.
because I will live to love you someday
You will be my baby, and we will fly away..

I´ll fly with you..

image5
Sån här fin utsikt hade jag o Fredric när vi väntade på färjan som skulle ta oss från Danmark*

vår minisemester var verkligen underbar =) hur mysigt som helst hade vi.. trots att resan var lååång och man var riktigt trött så ska jag verkligen inte klaga.. underbart var det.. =)  

jag kan inte sätta fingret på ett speciellt tillfälle dessa veckor som varit.. varje dag har varit underbar.. verkligen.. och jag stormtrivs.. nu så kommer jag ju tyvärr få klara mig själv ett tag.. men.. jag väntar på något gottit.. =) och när väl tiden är kommen så kommer allt bli skitbra tror jag verkligen.. detta känns sååå bra..! jag är bannemej gladare än gladast!!

nåjaa.. förra helgen blev lyckad.. förfest o sen wärs.. =) man kunde ju vara snygg o klä ut sig som jag o becca.. hihihi.. hårdrockare.. =D Sandra va väl något halvdant, men ändå.. vi rocka ju på singstar i vart fall!;)

image6

såå.. imorrn ska man ha projektarbetet.. vem vet hur de blir.. den som lever får se.. har iaf fixat priser o sånt nu.. så.. får hoppas att det går bra med resten nu då.. ajaa.. skitsamma känns de som just nu..

nu ska jag ner o fixa lite mera känner jag.. =) have it your way..

and don´t forget.. I´ll fly with you..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )