sick..

Japp.. har lyckats bli sjuk igen.. fy attsingen..  :( jajaaa.. de e nog inte så allvarligt..så förhoppningsvis blir jag nog frisk snart igen hoppas jag.. ajaaa.. så kan det vara.. så va händer nu förtiden?? jag är ute i jobbsvängarna o söker jobb.. det går sådär.. :P va på buddys på intervju, men det var tydligen nästan bara helgpersonal dom behövde.. så det jag tjänar går till resorna ner ungefär.. så det vette faen om jag är så sugen på.. men men.. ska söka till lite fler ställen även.. 

åker till Cypern på måndag.. 3e september.. uuuuuunderbart!!!! Jag, hjärtat, Broder Joel och hans flickvän Emma.. snacka om att vi kommer ha det så underbart roligt.. cypern cypern cypern.. I love it!!! :) hiih.. nåjaaa.. så kan det vara.. 

ska försöka göra fiskbullar även.. de e ju inte så svårt.. men det svåraste är ändå att göra såsen.. haha.. hur mmånga gånger gjorde jag inte det på matlagningen i skolan?? haha.. nåjaa.. Jag får väl göra ett försök.. nu kommer snart älsklingen hem också..

jofaaan. ska ju gå kurs snart så jag får följa med hjärtat ut på sjön o jobba.. redan flera yachter som har ringt.. :D

yees.. wish me luck.. nu sätter jag fart mot fiskbullarna.. ciaaaao so long!! 

Jovars.. tjejer.. kräftskivan va ju härlig i helgen.. :) hihi.. mina söta tjejer.. 
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Im bad..

Yees, jag är inte bäst på att skriva här längre... Kors!! det var längesen vill jag lova.. men va fasen.. man har inte tid helt enkelt.. jobbar o sliter vill ja lova.. skulle gjort min sista dag idag.. men icke, dom ville inte släppa mig, så nu är jag ?stolt? timanställd på Bergs.. haha.. nååjaaa.. Jag trivs, om man bortser från vissa delar.. :) hihi.. sen så har man börjat måla fredrics hus, o grejjat där, myst runt me ponken o vännorna, myst i stugan.. o jag har blivit mamma även!! =D neeej, inte till en beeebis, utan till en liiiiten söööööt kattonge =D Jag o  Fredric döpte våran lilla älskling till Svea.. vårt lilla busfrö.. hihih.. jag är verkligen jätte glad.. hihi..

nåjaa.. va händer mer? jag har kommit in på högskolan i borås.. där ser man.. men det blir nog inge plugg nu.. inte förrän våren isåfall.. :D man ska ju inte stressa...

ska även åka till cypern i september.. mummmmmmmmmmmmmmmms!!! =D



mitt liv flyter på precis som de ska..

hade fint.. puss
image30
Min Lilla bebis Svea :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )