I´ts friday!

its friday gott folk!!! =) oooh vad jag har längtat.. Har typ gått hela dagen och bara väntat.. ;) hahaha.. jag är riktigt riktigt dum ibland!!  men det bjuder jag på!!! var iaf med Beccis hela gårdagen.. jisses vad bra det hela kommer bli!! Imorgon vid 4 ska jag till becca o göra klart det absolut sista, makeup mm.. sen så blire även förkalajs där!! mycket trevligt!! =) jag längtar faktiskt.. ska bli underbart roligt =) hehee.. synd bara att jag o love inte e på samma ställe.. men vem vet vad natten kan bjuda på =) hhih.. annars blir det att jag sover hos Beccis, för jag tror inte jag orkar gå hem i de kläderna jag ska ha på mig.. kan bli aningen KALLT tror jag.. =) i o med att det faktiskt är -grader nu.. shiiit.. men jag tycker verkligen det är mysigt med -grader på något sätt.. fram med den stooora jackan o burra in sig i mössor o halsdukar.. me like.. =)

jajaaa.. nu sitter jag och väntar på bussen.. som går om ca 45 minuter.. wihoo.. så om typ 1 timme o 15 minuter så är jag i Bäckefors.. hahah =) härligt!! så ikväll blire MYS,idol o godis =P som jag har saknat och längtat.. wihoo.. =) jag är så glad att allt ordnat sig.. verkligen..

ajaaa.. så kan det vara.. ska ta o äta lite nu tror jag.. gööörhungrig!



här är halsbandet jag köpte förresten =)

o så bjuder jag på en bild sen i helgen.. väldigt dålig men =)



Ha en bra fredag, för det ska jag ha =)


pusspuss vänner!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Ge mig fredag nu..

Imorgon har jag lovat becca att köra henne till stan.. trollhättan.. där vi ska shoppa det sista inför halloween, sen blir det hem och fixa o dona med grejjerna :P säger inte mer än så.. men det kommer bli gryyymt bra iaf!! =) Jag ser faktiskt fram emot det! trott eller ej ;) brukar inte göra det när det handlar om wärs.. men nu kan det vara lite kul faktiskt.. bara för att.. för att jag och becca kommer vara oerhört snygga ;) haha.. nåjaaa..

förövrigt så var det oppositionen idag.. den gick väl bra tyckte jag.. fick ju höra att mitt arbete var elegant av en kille.. hahaha.. men jag tyckte det var jättesnällt.. och Anders (läraren) tyckte att det var värt en fika iaf.. hahaha.. ;)
annars  så var det bara några småfel som jag skulle rätta till..tar inte mer än en halvtimma att rätta till.. så det är bra =)

jag vill ha fredag snart.. ge mig!! =) hoppas morgondagen går fort.. men det tror jag allt.. kan även bli så att det blir en tur ner till simhallen för en simtur imorgon kväll.. får se vad jag orkar.. för just nu är jag totalt slut.. puuuh!!

=)



--you make me smile--
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Home...

Nu är jag tillbaka i Mellerud igen då.. jag och alla mina kläder.. det är bra.. ha alla kläder på samma ställe..  dock inte lika kul att de ligger i soppåsar, o ORKA plocka upp dom ;) hahah.. men men.. det kommer så småningom.. måste försöka lista ut vart jag ska ha alla kläder bara.. hmm.. sko-problemet är ju löst iaf.. ut i förrådet ska dom.. omedelbart t.om har dom sagt här hemma ;) hhaa.. jajaa.. dom åker nog dit ut.. någon dag.. =) 

nu känner jag för att åka till bäckefors och pussas... kan bli.. kaanske.. får se om jag orkar =)  hihi.. ANnars får jag stå ut tills på freeeedag.. hemska tanken.. ;) hahaha.. jajaaaa...

nu ska jag göra nåt kul.. har ingen ork att skriva nu =)


puss heeej
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

guess youre the one..

helluuuu.. Snart läggdags.. Scrubs.. det går inte att missa.. en liten vana nu att kolla på det innan jag somnar.. och dubbelavsnitt är ju aldrig fel.. guud vad jag gillar de!! =) annars så.. Jag sitter just nu i min lägenhet i Karlstad.. som är min i 3 månader till, förmodligen kommer den stå tom ganska snart.. har redan packat ner alla kläder o smink mm.. undra om jag ens får med mig alla kläder hem.. hmm.. kommer nog bli ganska fulllllllllt i bilen iaf!! nåjaa.. sen får det bli släpkärra någon helg framöver.. vill så jääättejääätte gärna ha hem min säng, som är heeelt underbar.. slippa ligga o trängas i en 90-säng.. det är inte OK =) hehe.. men det är lugnt, snart har vi ju 120, o det är ju liite mera iaf.. det funkar så länge man bor hemma.. men sen nästa gång så blir det en dubbelsäng, och hoppas att jag har K att dela resten med ;)

hihih.. nåjaa.. har sprungit runt i stan med mammsen, Bervik närmare bestämt.. skulle iinte handla egentligen.. men jaaa.. alla som känner mig vet mitt beroende.. så det blev en superduper söt svart manchesterkjol och så blev det ett smycke som är format som ett K.. K som i.. =) och jag fick nöja mig med det, nu när jag har tre hyror att betala, och inget jobb än så länge.. visserligen så har jag väl jobb på bergs.. ska bara få tummen ur o gå dit och "anmäla" mig igen.. hahha.. vilken Loser jag kommer känna mig som.. inte att jobba där, utan att jag kommer tillbaka, jag som skulle läsa i 3,5 år, och inte komma tillbaka.. hmm.. jaja.. men men.. sen så har jag hittat utbildningen jag vill gå också!! helt perfekt.. sen kan man ju bygga på den också.. jajaa.. 39500 kr e inte heller JÄTTEfarligt.. Hittade ju en annan makeup-utbildning, men den kostade typ 90 000kr.. de e att överdriva lite.. =) men men.. så nu är jag supersugen, så jag och pappa ska kolla upp hur det ser ut med att ta lån och så.. för just nu har jag inte 40 000 att pröjsa ut.. tyvärr.. men men.. =)

http://www.svenskastylistskolan.se/stylistutbildning.php här är en länk till utbildningen och skolan..

Det är verkligen jag det.. alla sakerna som jag faktiskt har funderat på att göra i mitt liv.. jaoppp.. =) i olika tider av mitt liv =)  Och nu så känns det faktiskt väldigt väldigt intressant.. =)

nåjaa.. imorgon så är det opponering på våra fördjupningsarbeten.. har suttit nu ikväll och läst.. hmm.. man blir då riktigt trött på det iaf!! jajaaa..

Jooo, jag har handlat saker till halloween även.. och jag är RIKTIGT nöjd med inköpen och tror becca kommer bli det också =) helt perfekt tror jag det kommer bli!! hhehe..

jajaa.. nu ska jag ta o lägga mig och sova tänkte jag.. nattinatt people!!


Jag är så lycklig! och jag längtar sjuuukt mycket tills på fredag <3
!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Almost goodnight..

Har haft mitt kvällssamtal med honeyyy, vilket jag saknat dessa två helvetesveckor...men nu är de äntligen tillbaka.. ;) hiih.. det är bra att prata med honom precis innan man ska somna.. jag har verkligen saknat det!! usch.. jag vill nästan hoppa av lycka just nu.. Det är nog inte förräns nu som jag faktiskt börjat inse att det är VI.. det är BRA nu =) Jag behöver inte ha några klumpar i magen längre.. Dom är borta!! så gott som iaf!! jaa, jag är in loooove =P

jovars.. och imorgon vid 13 tiden åker jag o mamma till Karlstad.. söt är hon och åker med o hjälper mig att packa, o så är bilen med också, ett stooort +.. nu kan jag faktiskt få med mig alla mina kläder o skor hem =) pappa blev bekymmrad och undrade vart i helskotta jag ska få plats med alla mina skor.. givet.. en hylla ute i förrådet står till förfogande till mig! =) perfekt det!! kan jag ha dom uppstaplade och bara välja och vraka ;) hiih.. jaa.. inte för att jag hoppas att min vistelse hemma ska bli alltför långvarig, men det blir ju över vintern nu iaf.. Känns skönt!!

nåjaa.. sviker ju sandra o johanna imorgon, ,men jag lovar att gottgöra er =) promise!!

Annars så blir det hem på onsdag efter opponeringen, och sedan kommer torsdagen och den ska jag spendera med Becca, vi ska fixa vår halloween-dräkt.. wohoo.. =) och sen är det redan fredag.. tiden går så fort.. och någonstans hoppas jag att jag kan klämma in lite gooos med honeyyy =) men det ska funka med träningar o så.. men Fredagen kan bli en bra dag förhoppningsvis.. =) sen är det ju fest på lördagen.. japp, beccis, lovar att inte svika dig denna lördagen iaf, lovar att gå med till wärs.. ;) hahha.. jajaaa.. sen komemr ju alltid söndagen, och vad passar inte bäst då om inte att ligga framför tvn med godis och bubbbelubben =) jaopp.. det satsar jag på!!

nu är det bedtime.. ska laga mat innan mamma slutar jobbet.. hon slutar 12.. så de får bli typ upp och laga middag direkt =)

nåjaa.. hade så bra, o nattinatt!! =)

pusspuss
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

you make me..

Idag är det måndag, och tydligen träning.. brukar inte vara det på måndagar annars, men jag klagar inte, då jag kommer missa träningen imorgon eftersom jag ska åka upp till Karlstad då.. Hoppas verkligen att mammsen åker upp till mig på Onsdag.. vill ha med mig så mycket jag kan hem igen.. Man blir väldigt begränsad när man har sina saker på två ställen..

Annars  så är jag fortfarande helt snurrig i huvudet.. Allt har hänt så fort, så måste verkligen bearbeta allt som hänt.. konstigt egentligen.. jag känner inte att jag kan vara glad och lycklig fullt ut ännu.. jag vågar nog inte det ännu.. Man blir lite reserverad.. men hoppas att det snart släpper, vilket det antagligen kommer göra.. För jag tror verkligen på detta, och jag tror att det är bra nu.. Efter helgen så borde jag vara världens lyckligaste människa, vilket jag är på ett sätt, men jag vågar inte..  Ifall att..  

vi visste nog egentligen båda två att detta skulle hända, för det kändes verkligen rätt i lördags.. och det var nästan lite fånigt vad vi båda utstrålade =) nåjaa.. huvudsaken är att det har blivit bra igen.. för det har det ju! Nu äntligen kan jag få vara HON igen.. och jag känner på mig att detta kommer bli jättebra!! alla har upp-och-ner ibland, men det gäller bara att våga ta dom och kämpa för vad man vill..

Love Conquers All
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Jag är hos dig igen..

Precis kommit hem från Bäckefors.. Och allt känns verkligen jättebra!! Typ nykär ;) Trodde faktiskt inte att det skulle bli såhär.. Eller rättare sagt så vågade jag inte tro på det.. men nu känns allt perfekt igen =) Och ja.. fjärilar..

Har spenderat min dag framför tvn och gosat heeela dagen.. MMMM.. Arsenal spelade.. mot Westham.. Dom vann och jag var såå bra, för jag sa till Kenny att när adebayor kommer in, då lovar jag att han kommer göra mål.. det trodde inte Kenny.. men va hände? joo, efter att han vart inne typ 5 min så satte han bollen i målet.. jag har bra magkänsla =) haha

nåjaa.. och nu ska jag lägga mig i sängen o kolla på mamma mia, såg aldrig klart den i fredags, var så trött.. =)


Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.



Imorgon ska jag nog sätta mig och kolla efter lite jobb, och gå till Bergs o säga att jag kan tänka mig att komma o jobba där igen.. om dom behöver folk =) sen så ska jag nog bara slappa.. träning blir det 19:00.. sköönt =)

på tisdag åker jag upp till Karlstad igen.. då blir det förmodligen en kväll med tjejerna, sen på onsdagen ska vi ha lektion, opponera varandras fördjupningar, o sedan hoppas jag att mamma kommit upp, för då kan jag packa med mig typ det viktigaste som jag behöver med mig hem, nu när jag faktiskt flyttar hem igen.. sen får pappa följa med och ha med en släpkärra för att få hem de andra sakerna.. e ju som sagt en heeel del.. men förmodligen så får jag låna farmors källare att ha saker i =) goodie goodie.. de enda som känns tråkigt det är att lämna tjejerna som jag börjat få kontakt med.. t.ex sandra, Johanna, o sen elin o erika som jag börjat prata lite med o så.. helsköna tjejer!  men om jag får så kommer jag gärna o hälsar på =) hihi


nåjaa.. nu blir det nog att borsta tänderna.. o sen krypa ner i den inte så sköna sängen.. jag saknar MIN säng.. =(  men snaaart är vi tillsammans igen ;)

haha. nu är jag riktigt trött alltså =)

nattinatt!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

So glaaaaad!!

jaaao.. sitter i bäckefors nu.. hos K <3 o allt är verkligen skitbra.. =) nu njuter jag av mitt liv igen.. ihihi..

kvällen blev hos Beccis med vin o sabina o sandra.. sen så fick jag för mig att jag skulle ta bussen upp till bäckefors, men det fanns ingen buss ju.. seegt.. så det blev att jag istället fick fjäska med Ulf, som kom o hämtade mig i Mellerúd.. såå snällt!! jajaa... sitter o gosar med Busan o datan medans Kenny kollar på fotboll..

Så blir det karlstad på tisdag eller onsdag, o då kan de bli vin,mat o singstarkväll med några flickor.. :) kan bli mycket skoj!!! =)

jajaaa.. =)

hade så bra!!


puss heej
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Lördag 25 oktober..

jodå.. matchen vann vi igår, med 4-3.. efter många om och men.. gjorde ingen bra match egentligen, men fick ändå extra plus, vilket förvånade mig.. men alla ser ju det ur olika synvinklar.. jag gjorde inte min bästa match, men det räckte ju tydligen! jaopp!! =)

Idag har jag varit i Uddevalla på Torp med K =) fick vara smakråd.. Och mycket riktigt så hittade jag flera fina saker åt honom.. wihioo.. kul att hjälpa killar med smakråd.. =) riktigt supersnyggt var det!! =) me like!!

o nu har jag precis kommit hem, o ikväll kan det bli wärs.. har iaf köpt färska räkor o smaska på ikväll.. Kenny skulle ut med polarna o festa.. och jag kan ju egentligen inte vara sämre ;) så det kan nog bli det med Becca ikväll =)

Jajaa.. det blir nog bra.. För min egen del blev det nya stövlar, SKRÄLL, o så en ny platt-tång.. jajjemänsan!!

Nu blire att göra något.. :)

ciaaoo
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

And the sun even shines on me..

Idag är det fredag.. och ikväll smäller det.. Match!! gud, vaknade självmant kvart över 7 imorse, iofs för att mamma stökade runt och gjorde sig iordning, men ändå, brukar inte vara så lättväckt.. o pigg som en mört var jag när jag körde henne och pappa till jobbet.. sen hem o kikade på tv.. hustrumisshandel handlade det om.. uuh.. smärtsamt att kolla på!

jajaa.. så nu längtar jag som fasen på att klockan ska bli typ 6, för då beger vi oss till Billingsfors.. samling typ kvart i 7.. och nervositeten är fruktansvärd!! hahaha.. =)


and im glad.. really.. börjar det äntligen ordna upp sig.. ja vem vet.. det återstår att se :)  nu ska jag städa liiiite =) o göra spaghetti o köttfärssås.. mums!! hör att pappsen redan börjat, så får ut o hjälpa till =)


ha det så bra!!



äldre bild som jag bjussar på ;)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Imponerad.

Jag är mycket imponerad över mig själv.. Jag, har gjort klart mitt fördjupningsarbete och skickat det till läraren dagen INNAN det ska vara färdigt.. helt otroligt.. första gången det har hänt vill jag lova!!! =) men gött är det.. har fixat allt med sidnumreringen, det som var ett stort problem, men det löste sig med lite smarthjälp från brorsan =) japp.. så nu håller jag tummarna att arbetet håller måttet..

Har varit nere o simmat o solat.. skönt.. var inte så mycket folk därnere, så det var faktiskt skönt att åka ner själv faktiskt.. man simmar mycket bättre då.. och trott eller ej, jag pratade med mig själv, fast i huvudet då.. hahah. .så nu har jag och jag haft en bra konversation.. det är bra.. man behöver göra så ibland.. jag låter helt knas, och ibland så är jag knas.. men jaa.. svårt att förklara.. som man säger: man behöver vara själv ibland, man behöver ha tråkigt för att kunna uppskatta det roliga mer..

har även typ snyftat igenom typ 8 gossip girl-avsnitt idag, i brist på annat.. snyftat var väl att ta i, men jag har gått o blivit kär i Nate, för han är faktiskt mänsklig, det trodde man inte!! o nu ska jag se mamma mia-filmen också.. har ju inte orkat pallra mig till en biosalong, så det får bli här hemma i sängen med datorn på magen.. undra om det är farligt att ha datan på magen förlänge.. hmm.. :) nåjaaa...

börjar kännas lite lättare med allting.. även fast jag fortfarande är heelt ovetandes.. jag vet inte.. kanske börjar jag vänja mig, och försöker att slå bort tankarna när dom kommer.. jajaa..

o imorgon är det match! wihoo.. som jag längtat!! men innan det så blir det sola.. o sen blir det ju såklart spaghetti o köttfärssås innan matchen.. en standard.. kan bli gröt till frulle också.. brukar funka bra.. dock så är pappas o min gröt inte lika bra som Kennys.. men jaa.. ibland får min egen duga, men det får inte bli någon vana!! O imorgon ska all min fokus ligga på matchen, allt annat läggs på hyllan så länge.. ska verkligen tvinga mig själv till det!! well well.. ser fram emot imorgon iaf =) Kom o kolla!!! 

ajaa.. nu ska jag sova.. ska köra mammsen till jobbet imorgon vid kvart över 7.. inte lika kul!!! så.. nattinatt..


you know you love me..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Take me, or let me go..

..nobody said it was easy..

..oh take me back to the start..



I was just guessing at numbers and figures
Pulling the puzzles apart
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart
And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles, chasing tails
Coming back as we are..


min dag idag har inte bestått av något typ.. Jag har stekt massvis med pannkakor, eftersom jag gjorde lite för mycket smet.. men aa.. de blir pannkakor till kvällsmat också.. gott.. ska nog åka ner o simma sen.. rensa skallen.. gött!
kan bli en liten tur i solariet.. om jag orkar!! fördjupningsarbetet är iaf klart nu!! allting.. så på onsdag blir det att åka till karlstad för att fixa med opponitionen.. skönt.. sen är det färdigt.. all done.. kursen klar.. ska lägga brevet på brevlådan nu by the way.. brevet om lägenheten.. har inte orkat gjort det..

det är inte bra.. jag mår inte bra..

..please, take me or let me go..


match imorgon... GÖÖÖTT.. som jag längtat!!! hemmamatch kl 20:00.. då ska vi spela skiten ur Sjöstad.. lita på det! ska göra mitt yttersta.. på plan mår jag bäst!! =) hoppas på mycket stöd också, mycket publik.. men de brukar de vara.. =)

ajaa.. ska fixa lite saker nu...

skriver nog en sväng sen kanske..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Tisdag..

och ännu en dag fylld med plugg..men äntligen känner jag mig nästan färdig.. bara några småsaker som ska justeras.. skönt..det sista jag gör nu =) hmm.. dags att söka jobb känner jag!! jotack.. till att börja med så.. jaa.. annars så.. jaa..
är ganska tom.. som vanligt.. vet inte vad jag sk skriva idag.. men de blir nog bra.. har varit ensam hemma hela dagen, o man blir riktigt trött på sig själv.. wohoo.. jag vill inte vara här nu egentligen.. jag vet vart jag skulle vilja vara just nu..men det skulle inte  vara bra.. nååjaa..

har fått pappren på lägenheten, så det är bara att skriva på o lägga i brevlådan.. sen så får jag se när flyttlasset går!

just nu vill jag bara att allt ska vara bra..


..Make it good..

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

 
Tack Evve för den fina bloggdesignen :) finfin!! =)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

måndag 21 oktober..

Och jag är fortfarnde lite ställd över vad som hände igår.. men jag smälter det lite bit för bit..

har idag pratat med stiftelsen Karlstad hus som äger min lägenhet, och dom ska skicka papper så jag kan säga upp lägenheten.. det är mitt eget beslut, och jag har gått o tänkt på det länge.. och såhär blir det nu.. jag tar mitt pick o pack och slår läger hemma i mellerud igen.. till att börja med, vet inte om det blir lägenhet, eller om det blir hemma hos mor o far så länge.. beror lite på jobb o så.. sen vad jag ska göra framöver.. jag behöver tänka, så jag kan få en klar bild över hur jag vill att mitt liv ska se ut.. kändes som jag bara hoppade in i detta med att börja läsa, och just den linjen.. jajaaa.. 

så nu blir det såhär i vart fall.. tråkigt att lämna sandra o johanna då men.. jag lovar att komma o hälsa på =) har ju vart kul faktiskt.. trodde inte att det kunde vara så kul att plugga eller gå i skola..men sedär.. det förvånade mig faktiskt =) 

nåjaa.. Annars så blir det träning idag.. innebandy.. jag längtar som vanligt!! min drog!!!  =)  annars blir det nog att sitta o småtitta på när Arsenal spelar.. nu har jag ju blivit indragen i skiten, så då kan man ju inte svika dom.. eller walcott iaf ;) 
haah.. 

precis tagit en liten paus från pluggningen, inte alls lika effektiv idag, men det kan bero på att jag saknar en bok som jag skulle behöva.. men den kommer på fredag någon gång.. så då är det ju iofs försent.. men får lösa de på något annat sätt.. 

nu blir det att fixa lite mat även.. gottigott.. blir en slags kycklingwok med lite olika grönsaker o så i.. myyycket gott!! hemmagjord förresten, inge fusk med halvfabrikat.. :)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

just like i remember..

en sten har lossnat från mitt bröst.. finns ett par kvar.. men vilken lättnad när den föll.. men än känner jag dom två andra ligga och skava.. jag kan iallafall pusta ut, nu vet jag vad som snurrar och jag känner mig lite mer delaktig.. och det tackar jag för.. jag vill veta alla dina tankar.. jag vill dela dom.. jag vill finnas där.. jag vill vara HON.. jag vill göra allt för dig..

nu känns det äntligen som jag faktiskt kan få lite sömn inatt.. första kvällen då jag inte känner den dära fruktansvärda ångesten.. och det beror på att jag äntligen fått lite lite rätsida om vad som faktiskt pågår..

jag förväntar mig inget.. jag vill inte ha några förväntningar, för har man det blir man oftast besviken, och jag har varit med om det för många ggr.. så nu blir det att ta tiden som den kommer.. I will wait.. everything for you.. 

vilken känsla sen.. en känsla som inte går att beskriva med ord.. den är så oerhörd!! så underbar.. går inte att jämföra med något.. verkligen inte..Jag hoppas att alla någon gång får känna den känslan..

dags att borsta tänderna... jag är helt tom i huvudet igen.. eller egentligen snurrar allt runt runt runt.. så fort.. spelar tillbaka bandet om o om igen.. men ingen idé att grubbla mer på det.. bättre att försöka sova så jag är pigg och kan sätta igång och plugga imorgon igen.. dags att börja finslipa och skriva på datan..Min dator e helt knäpp dock, så det blir lätt att spara varje grej jag gör på ett minne!! för om datan skulle krascha så skulle jag nog dö!! har för mycket saker på den!!

jaja.. nattinatt.. srkiver mer imorgon..

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

natt..

stryp mig långsamt.. F*N vad jag hatar när natten kommer!!! går från att vara dötrött till att bli hur pigg som helst när det är dags för sömn.. och det är då alla j*vla tankar snurrar som värst,.. I hate it! måste ju sova bra inatt!! och då blir det ännu svårare!!! ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen?!? just nu skulle jag bara vilja ta o åka någonstans.. helst av allt hem till.. men nej.. det gör inte saken bättre.. men hur länge ska jag orka med detta egentligen.. utan att pressa.. någonstans brister det ju alltid... jag kan itne hålla mig ifrån, hur mycket jag än försöker.. varje tanke går till.. jaa..

nu vill jag bara sooooova!!! börjar allvarligt bli riktigt knäckt på detta!!!

nu ska jag försöka kolla på tv så jag så småningom somnar till den..

nattinatt på er!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

lördagskväll..

Idag har jag gjort minsta möjliga.. egentligen inte.. jag har varit en sväng hos beccis, och tjötat, sen hem.. o sen iväg till min kära farmor en sväng på kvällsfika.. o hon var så pratglad.. men det känns bra sen när man har varit där!! annars så..
sitter just nu o kollar på eva o adam.. Hahaha! riktigt kul.. ;) känns som jag äntligen på något sätt kan se det roliga i saker o ting igen.. annars är det inte så mycket annat roligt som kan göra livet lättare..

Ska snart o hämta Annicka, så får vi upp o handla lite gott, typ frukt o sånt, o så sätta oss framför tvn och se någon film.. blir väääldigt lugnt idag eftersom det är match på g imorrn.. och då gäller det att vara pigg.. hmm.. gröten.. jag får försöka en lika god gröt som..... men han är riktigt duktig på de iaf.. det gick ju superbra sist gång jag åt den gröten iaf..

jag börjar bli laddad inför matchen redan.. och jag ska verkligen prestera mitt allra bästa..trots omständigheterna!!!

får få bort hjärnspökena för den stunden.. hjärnspökena som gör att jag absolut inte får någon sömn på nätterna.. bara vrider o vänder på mig hela tiden.. riktigt jobbigt!! så snälla, ge mig en natt med riktigt riktigt god o djup sömn!, jag behöver det verkligen!!! please!

nu ska jag göra mig lite mer iordning innan de blir dags att hämta ankan!!!

byebye!


I still miss you...

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

fredagsnatt..

och här sitter jag.. klockan är snart 12, och jag har precis kommit hem från Beccis.. sexparty.. missade tyvärr halva.. men jaa, jag fick ju information om sakerna av tjejerna.. =) haha.. inte för att jag har storhandlat men.. det blev en massageolja.. för kroppen då såklart=) mest för att den luktade nåt otroligt gott.. exotisk.. typ melon.. mmmm.. riktigt gott.. dock inte ätbar.. den hade nog vart god om man skulle tro på doften =) ajaaa.. får väl se när den kommer till användning.. kan ju liksom vara vem som helst som masserar en då.. nåjaa.. men åå så gott den luktade!! jaja.. sen försökte vi (8) tjejer att koppla in ett playstation samtidigt som vi ville ha ljud genom förstärkaren och ut i högtalarna.. det gick inget vidare.. så vet inte, hade inte hunnit bli något singstar innan jag åkte hem iaf.. var så himla trött.. vart igång sen tidigt imorse, och kom i säng sent inatt också.. och sen träning på det.. det har vart en riktigt hektiskt dag vill jag säga.. hann knappt hem efter skolan innan jag skulle upp o träna, o knappt hem därifrån innan jag skulle vara hos Beccis.. sen är jag heelt slutkörd i huvudet.. tankarna yr bara runt runt runt.. och jag får inte riktigt någon klarhet.. vilket är otroligt jobbigt.. för man är typ helt borta.. vet inte hur många gånger jag försvann i tankarna hos Beccis förut.. men jaa.. så kan det vara.. kommer väl antagligen snart reda ut dom också.. men det är hårt o tufft.. mår inte särskilt bra av det.. nu kan jag åtminstone handskas med det.. nu är inte allt helt förjävligt längre.. jag säger inte att det är bra, men lite bättre iaf.. dagarna känns liiiiite lättare.. men jag är ju fortfarande orolig.. jag vet ju vad jag vill, och önskar.. men jag vet inget mer än det.. och det är det som är det mest kämpigt.. ovetandet.. man går nästan runt som en zombie.. har inte koll på tankarna..
blev dock inget arena igår, vi fick för oss att vi var för gamla.. om man kollar på folket i bussen, ja då var vi verkligen för gamla.. så jag o Lova tog en taxi hem till min lägenhet igen, och Lova tvärsomnade i soffan medans jag diskade och plockade och duschade.. =)

träningen idag gick väl bättre.. var väl så stressad så jag inte hann med att faktiskt tänka så mycket.. vilket är bra.. högt tempo och vi höll igång hela tiden.. min räddning på denna veckan.. sen match på söndagen.. vill inte att detta ska blockera mitt spel nu.. jag vill spela som jag aldrig spelat förr, för nu är jag verkligen på g igen.. nu har min låga börjat brinna för innebandyn igen.. Men det märks på spelet såfort man inte mår bra.. min tränare märker det oerhört snabbt faktiskt.. kommer ihåg sist gång, jag gick nog i 9an eller gymnasiet, och hade en väldigt svår period.. min tränare märkte det, och frågade faktiskt på dom personliga samtalen om det var något som var jobbigt och tyngde mig.. kändes bra att han hade sett det, så han visste varför jag spelade som jag gjorde.. eller att jag inte spelade som jag brukade.. med lågan.. men jaa.. förhoppningsvis ska det väl vara lite bättre tills på söndag.. vill det iaf.. få lite klarhet.. antingen till det bra, eller så jag kan falla, och sen resa mig efter ett tag.. jag föll väldigt hårt och skrapade faktiskt händerna i asfalten då i måndags.. och jag vill inte falla ännu hårdare nu.. men jag kan inte påverka detta och jag ska inte heller försöka påverka det.. men jaa, just nu är jag i min egen lilla bubbla, väldigt väldigt försiktig i mina tankar och känslor.. vill inte släppa fram dom helt...

har haft drömmar nu igen.. och om det är så att drömmar är det som kommer hända i framtiden.. jaa då vet jag inte riktigt vad jag ska säga. jag hoppas.. jag hoppas på att drömmarna förutsäger ibland vad som kommer att ske, så man får en chans att vara lite förberedd.. både på positiva och negativa saker.. jag pratar på enormt mycket nu, men jag rensar helt enkelt hjärnan, och det kommer kännas oerhört mycket bättre när jag väl skrivit klart.. man känner sig lite lättare då på något sätt.. jag skriver inte detta för någon, jag skriver det för mig själv.. för att jag faktsikt ska få en inblick i hur jag   tacklar mina problem..På något sätt blir jag starkare av att skriva ur mig.. men som sagt, för min egen skull, och ni som har som nöje att läsa mina egentligen patetiska inlägg denna veckan som snart är slut, jaa.. visst, jag skriver ju det här.. och då får ju vem som helst läsa också.. om nån orkar läsa detta inlägget.. för det kommer nog bli väldigt långt.. känns det som iaf.. och för det mesta känns det som att jag bara pladdrar på faktiskt.. fundera på om jag skulle ta bilen ut en sväng.. bara åka.. kanske stanna till på något ställe där jag kan få chansen att faktiskt känna efter.. våga förstå att det faktiskt är sant.. och försöka komma innanför bubblan så man få bort den nån gång.. få mig att förstå..

jag vet inte vad jag skriver nu.. men det är iaf väldigt skönt att bara skriva ut.. vad som helst egentligen.. det skulle bara kunna stå en massa ord här, som jag skulle läsa tyst för mig själv och veta innebörden av själv.. men det skulle bli  en massa ord bara.. och när jag kanske kollar tillbaka på inlägget senare i tiden, så skulle jag nog tro att jag var dum i huvudet när jag skrev det, och inte fatta något.. men många ord snurrar i huvudet, blandade med känslor och tankar..

känner att jag någonstans måste sluta skriva, och jag tror det måste bli här och nu..

så nu ska jag inte skriva något mer.. nu ska jag lägga mig framför tvn.. eller möjligtvis ta bilen ut och köra lite.. rulla tummarna och släppa ut mina tankar och funderingar..

nattinatt.. ni som läser..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

I´ts party..

Arena.. jaaaopp.. ikväll blir de studentröj på Arena. får göra det bästa av situationen.. Nu är ju lova här, så man får göra det bästa av situationen!!! o nu kom sandra också.. så jaa.. får bli lite röj.. I MISS YOU!!! 


ciaao 
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

klarvaken..

klockan närmar sig 01:00 och jag är klarvaken.. kan verkligen inte sova.. för mycket att tänka på.. imorgon åker jag till karlstad, för att på fredag måste jag göra ett muntligt seminare.. men Lova, hon är guld värd och följer med mig upp och sover över.. thank you!! i really need it!! hon får mig oftast på bättre humör.. sen på fredagen är det sexparty hos becca, får försöka att gå dit en sväng.. mitt humör e ju inte på topp, men det värsta är ju faktiskt när man är ensam.. då sätter tankarna igång.. och då är man som mest sårbar.. uuh...så kanske är bra att jag kommer ut lite..

sitter och drömmer mig bort.. tänk.. tänk om man vore här nu..




gud.. drömmer mig bort.. bilden är tagen på Fanning Island, en ö utanför hawaii, om jag inte minns helt fel.. en mycket god vän skickade den till mig för nåt år sen.. är det inte helt underbart? känns som paradiset.. och mitt mål är att nån gång kunna besöka ett sådant här ställe.. känns helt orört typ.. helt otroligt..
 
ska försöka sova nu.. blev ju ingen sömn inatt precis.. så kan hoppas på att denna natt kan bjuda på lite sömn iaf!

nu ska jag stänga av här.. tvn får stå på.. i hopp om att jag somnar till den..

jag skriver inte här för att jag vill ha medlidande, absolut inte, mer för att på något sätt bara få skriva av mig.. och några dagar senare läser jag det som jag skrivit och på såvis
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Falling..

hade världens äckligaste dröm.. vet faktiskt inte om jag tror på drömmar, att de vill säga något.. men nu börjar jag fundera!

jag stod på en klippa, jag var utomlands någonstans.. och helt plötsligt tappade jag fotfästet, och föll handlöst från en jättehöjd.. sen vaknade jag upp med ett jäkla ryck..

jag vill inte tyda vad denna drömmen betyder..

det är inte bara en grej som trycker mig nu.. hela mitt liv.. och snart lägger jag mig under mitt täcke och vägrar gå upp.. för så känns det verkligen just nu.. tänk vad skönt det skulle vara att fly nu..

Falla: Om du drömmer att du faller betyder det att du för en tid kommer att känna dig mycket deprimerad och tycka att allt går dig emot. Men du kommer att hämta dig och återfå din jämvikt så småningom, kanske med hjälp av medicinering. Drömmer du att du faller ner i en grop väntar en överraskande fara.

hmm.. jaa där ser man.. kikade lite på att tyda drömmar.. hmm. .låter ju inte alltför bra.. fast ändå.. det stod att jag återfår min jämvikt så småningom.. vilket ändå känns  ganska bra att läsa.. stämmer mycket bra med att jag känner mig grymt deprimerad..

jajaa.. det återstår att se!!

Nu vill jag att Lova kommer hem, så jag kan få något annat att tänka på.. hon brukar vara bra på sånt!


ska lägga mig i badkaret nu..


I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart...
When you refused to fight
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

think of me..

en förjävlig natt och morgon.. hur många ggr vaknade jag inte och funderade.. varför händer detta? varför? när ska jag få vara lycklig?!?

jag gillar inte att skriva såhär här i bloggen.. men någonstans måste jag få lätta mina känslor och tankar, för snart spricker jag!!

kommer åka hem till Mellerud idag igen.. orkar inte vara kvar häruppe själv.. behöver hem.. behöver träna innebandyn.. det som alltid har hållt mig uppe när jag är närmast botten..

hem till mina vänner, dom som alltid funnits där.. Till Lova.. som kommer hem.. otroligt glad.. kunde inte passa bättre!

här kan jag inte vara kvar.. då klättar jag på väggarna och blir galen med alla känslor och tankar som snurrar runt i huvudet just nu.. gå ovetandes..

..så vacker låt..

http://www.youtube.com/watch?v=v-mDvR7q9hI

har egentligen inget att skriva.. samtidigt som jag är helt full med funderingar, så känns jag helt tom..

I just wanna said that i Miss you!


-------------------------------------------
klockan är nu 16:23 och jag har kommit hem till Mellerud.. painful trip.. tårarna brände, men lyckades hålla mig enda tills jag kom innanför dörren här hemma.. känns ändå skönt på något sätt att vara här hemma.. mår skit.. känner inte för något just nu.. en banan, ett glas yoghurt och en clementin har min dag bestått av.. ingen matlust heller.. känns som klumpen i magen hindrar mig.. ska iaf ta mig upp till Billingen sen och träna innebandy.. brukar alltid vara bra för mig, så hoppas även idag att det ska hjälpa mig lite.. få lite annat att tänka på..

kollar på telefonen hela tiden.. farligt.. vill ju inte missa något..  missa vad egentligen? vad har jag att missa på telefonen? jag är helt tom..

ut.. jag måste uuut..  

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Måndag och FAN!

och idag mår jag lite bättre.. det börjar släppa.. och efter att använt sandra som bollplank idag så känns det bättre! och jag är inte orolig längre.. faktiskt..

nu har jag precis kommit hem från skolan.. ganska värdelös dag.. vi skulle diskutera om VFU vi har vart ute på med våran studiegrupp.. vi satt i 20 minuter.. och pratade nog mer om annat än det vi egentligen skulle diskutera.. så.. jaa.. sen så satt vi o jäste i cafeterian fram till 11, och tillbaka på en kort återträff.. och nu är jag hemma igen.. klockan e halv 12, och vad ska jag använda denna dagen till? hmm.. blir pytt i panna till mat iaf.. en sak som är säker.. ;) grymt sugen på det, vet dock inte varför men.. gött är det iaf!!

annars så var det supergött att komma till lägenheten igår när jag öppnade dörren och det var helt nystädat.. =) mammsen hade ju städat då hon sov över här, medans jag var i skolan.. så det kändes riktigt gött faktiskt.. wihoo.. så då är man i skolan denna veckan, sen så är man "ledig" en vecka, antagligen 2.. så det är riktigt nice!!

min vecka nu är helt ok också.. hehee..

idag hade jag bara 1 lektion på morgonen. funderar på att gå ut och springa kanske.. får se om jag orkar, e ju fortfarande förkyld.. det släpper aldrig.. e helt tät i halsen.. konstigt det låter kankske.. men så är det.. sen kommer sandra som övernattnings-gäst.. så det blir väl lite tv o så ikvällingen.. men hon är duktig och ska träna innan.. sen ska vi anmäla oss till vårens kurser också.. skriver det här, så kanske sandra läser här och kan påminna om detta ikväll ;)

Tisdag: då är jag ledig, och har inte en aaaning om vad jag ska hitta på faktiskt.. nåt får det bli iaf! plugga.. känns faktiskt som jag har mer ro att plugga här än hemma i mellerud.. så det blir skitgött att kanske bli klar med seminariet.. vi får se=)

sen är det onsdag.. och då blir det en lektion 09:15-12:00.. SK.. efter det så blir det bakdag.. wihoo.. jag och sandra ska baka bröd, och kanske bullar.. om vi är bra nog på att baka bröd, det kanske blir skit, och då tror jag inte det är en hit att försöka sig på bullar.. haha.. men sandra har ju en degspade iaf ;)

torsdag.. den dagen är jag ledig också.. så då får det väl bli att plugga på fördjupningsarbetet som faktiskt ska vara inne nästa vecka.. tiden går så grymt fort.. har snart gått 10 veckor häruppe i skolan.. sjukt!!

fredag.. då har vi muntligt seminarie kl 10:15-11:30 och sen far jag hem med tåget 13:48.. till kära mellerud.. och då blir det sexparty hos beccis ;) sen upp och spela match i filipstad på söndagen, och hem igen.. eftersom vi är lediga den veckan.. wihoooo!! =)

JOOOO FASEN! Lova kommer ju nästan helt säkert på torsdag.. jag som längtat så efter henne.. alldeles för längesen.. min allra bästa vän!!! =) men det är långt och dyrt att åka till Oslo..så man kan inte träffas så ofta.. =( men nu skulle hon till mellerud, så då tar hon en tripp hit upp och sover över.. och jag blir överlycklig!!! =) ska verkligen bli så roligt!!

ajaa.. så det blir en del plugg ändå i veckan.. skönt att vara ledig.. men va ska man göra när man är ledig egentligen? jaa, får ju baka och plugga för att fördriva tiden ;) nu ska jag surfa runt efter nåt gott recept på bröd.. =)

K, you are sooo sweet.. Miss you!!


nu är klockan 20:37 och det känns som världen ska gå under!! over and out.. jag mår piiiiisss!!!

men jag hoppas att det ska lösa sig!!!

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

SÖNDAGSÅNGEST!

och idag känns det ännu värre än det gjort dom andra gångerna.. men det har sin förklaring..
var på marknaden igår, var ju exakt samma saker som det alltid är, så blev lite strumpor o så blev det godis..
sen hem till Mellerud och göra sig iordning inför kvällen.. jag såg fram emot detn jätte mycket!! och hela kvällen var bra, fram tills ungefär halv 2.. jaa.. vad hände? vet inte vad avsikten var.. om det var ren svartsjuka, och ett behov att förstöra.. men i vilket fall som helst tyckte jag att det var riktigt förjävligt gjort!!

så tack vare det så sitter jag med en stor klump i magen, och känner verkligen inte för att åka långt bort till karlstad..

men.. jag hoppas verkligen inte att detta ska förändra något.. men kan inte låta bli att bli förbannad.. med all rätt efter allt jag hört nu!!

ajaa.. i vilket fall som helst så vet du vart jag står.. och jag hoppas att jag vet vart du står också!

nu ska jag packa inför en hel vecka i karlstad.. och fan.. vilken ångest jag har..


Miss you already my heart!

////Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

It´s friday..

och snart kommer hjärtat o joinar mig.. wihoo.. :) har fixat nachos.. typ tagit nachochips med tacosås, o så ost o köttfärs på..o så in i ugnen.. :P gööööttans!! så de blir idol o så! =) sen eds marknaden imorrn.. nee jag får kila iväg en snabbis till becca bara.. ska låna hennes locktång och fixa.. hihi.. inför imorgin.. kuuul det ska blii.. sandra, vi ska rööja.. ;)

jajaa.. men jag skriverkanske senare.. puss heeeej
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Grattis Farmor =)

Idag fyller söt-farmor år.. hela 75 år.. och det ska firas.. vi ska gå till thai o äta.. ;) blir inte så mycket mer.. men ändå.. det är ju något =) hihih..

Så grattis Farmor =)

Annars så har dagen vart bra.. vart på förskolan och lekt.. undra om jag eller barnen tycker det är roligast egentligen? ;) haha.. jaja.. söta e dom iaf.. idag har vi gjort höst-tavlor med torkade löv av olika slag.. sen så var vi ute och busade.. och jag lekte i sandlådan ;) haha..

jajaa.. imorrn är det fredag.. då får jag träffa K.. wiihoo =) längtar..

sen är det träning på lördag.. får hoppa över den när jag är krasslig som jag är.. ont i halsen och har haft feber.. så.. jaa.. men men.. det kommmer fler tillfällen.. bättre att bli frisk än gå runt o vara halvt..

jajaa.. O nästa vecka då kommer Lova hem.. jippie jippeee =) hoppas att hon kan komma upp o sova över hos mig då nån kväll, så hon får se hur jag har det också.. hihi.. sen sexparty hos becca på fredagen. kan bli trevligt =)

jepp.. men nu får jag upp i duschen.. har legat och stekt i solariet en liten stund.. så då är man gött äcklig efteråt =)
kan bli en tur till solariet imorrn också.. få lite färg inför helgen iaf.. så man inte är likblek när man ska vara snygg :P

jepp jepp.. kanske skriver en rad eller två senare ikväll.. vi får se =)

hade bra.. pusss ///Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

I don´t know..

Har legat och kollat på one tree hill season 6 hela dagen nästan... uuh... det är så bra.. och man fastnar verkligen.. väldigt väldigt spännande!!! men aaa orka med peytons tjöt hela tiden.. =) nåjaa.. nu ska jag inte berätta vad som hänt, men ni som kollar på det och inte kommit så långt, det är väldigt händelserikt i season 6!!! mycket.. har iofs bara sett 5 avsnitt än så länge.. men ändå =)

nåjaa.. har även fått liiite plugg gjort också.. ganska lite ändå för att ha haft en hel dag på sig.. men men..

börjar bli lite småfebrig idag också tror jag.. hade en liten släng igår kväll, och tror att det kommer igen.. mamma frågade om jag gråtit, för att jag var så glansig i ögonen.. så fick försöka övertyga henne om att jag inte hade gjort det.. hon har nog märkt av mitt beteende den senaste tiden..

men nu känns det bra igen.. har lättat lite.. och vad mycket bättre allt känns nu!! =)

I really like youuu!!! =)

hmm.. får se.. blir nog en lugn promenad med sandra sen.. när hon kommer hem.. e ju som sagt inte helt 100..

Imorgon fyller min söta farmor 75 år! och vi ska gå ut o äta tillsammans med henne och kusinerna,.. mysigt.. blir ju inte att man träffar farmor så ofta längre.. :( man får ta vara på tiden egentligen!!!

På fredag blir det mys med <3 iaf.. o sen så blir det att strosa runt på eds marknaden.. wihoo.. mysigt.. hoppas på bra väder.. sen så följer nog Sandra med mig hem, och vi gör oss iordning för att sen ta oss upp till ed på kvällen igen.. haha.. brukar inte vara en hit på hotellet, men va fasiken.. det var längesen nu.. och jag har ju lovat sandra en sak ;)

japp.. men nu ska jag nog försöka skriva lite mer på arbetet..

ciaaoo soo long!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Complicated..

jag är så jäkla komplicerad! jag är helt säker på det!!! Allting runtomkring mig.. jag gör det verkligen komplicerat för alla andra också!! och då ibland blir jag väldigt väldigt förbannad på mig själv.. oftast så vill jag verkligen allt o alla väl.. men jaa.. jag vet själv att det är så, och jag försöker verkligen bättra mig.. ibland är jag jättejobbig, men.. kan inte alla vara jobbiga ibland? det tror jag allt.. ibland är jag jättekänslig.. det tror jag också att alla är ibland.. ibland är jag på topphumör, och ibland på ett sämre humör.. det är ok.. Jag vill verkligen så mycket.. och ibland vill jag kanske lite för mycket.. och precis här och nu.. men..


..a twist in my story..


Fick frågan av en vän om varför jag så sällan är med dom nu förtiden.. mitt svar var egentlgen..
:jag vet inte.. just nu känns det som att jag bara velat komma bort från allting, inte från mina vänner.. men mycket annat runt omkring! jag är väldigt ledsen på sätt och vis att jag inte visat mina vänner det intresse som dom är värda! och jag ska verkligen bättra mig!


just nu är mitt liv ganska så.. upp och ner.. vart tar det vägen egentligen? 
vad är det rätta?
 vad vill jag egentligen med mitt liv?
 
Varför kan jag inte få raka svar.. är det för mycket begärt?


..Nobody said it was easy..

bara lite tankar och ord som jag kladdar ner för att få ut en liten liten del i mig som skaver..


Hade velat ligga i din famn nu.. mest av allt! be there for me, like the way iam there for you!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

sunday..

im so tired of everything.. minsta lilla.. allt stööör mig så oerhört just nu.. dont know why.. Har bara den känslan inom mig.. som jag skrivit tidigare.. den smyger sig på.. och jag mår piss av det.. irriterad, ångest och väldigt känslig.. tror faktiskt att det kan bero på p-piller.. ska nog sluta med dom, och börja med mini-piller iställlet.. inte för att jag vet om det är något bättre men.. man kan ju alltid hoppas.. får inte äta p-piller heller egentligen..man får inte göra det om man har migrän, och får synbortfall under migränanfallen.. men jaa.. så de får väl bli minisar.. o hoppas på det bästa..

fasen.. högre bidrag till kvinnor.. stör mig oerhört mycket ibland på att män får högre lön.. behöver dom köpa p-piller, tamponger, bindor mm?? haha.. neee.. o de e faktiskt dyrt i längden att köpa allt detta.. bara en liten tanke.. ;)

jajja.. har börjat fundera lite också.. läser jag verkligen rätt?? har börjat tveka.. är det verkligen deetta jag vill jobba med i framtiden?? eller vill jag något helt annat?? nu är jag helt inne att jobba med små barn, men sen när jag skaffat egna barn, är det fortfarande lika kul att ta hand om andras?? alla dagar ser likadana ut också!!! samma tider, samma saker.. hmmm.. får ta mig en riktig tankeställare!!

jaja.. min helg har iaf vart bara bra.. jobbade i fredags, sen åkte jag upp och tränade innebandy i Billingsfors.. efter det så kom K hem till mig, och vi åt räkor med mor och far... mysigt. sen blev det bara mys framför tvn.. upp sedan på lördag morgon, K gjorde gröt.. mumma.. eller iiiinte.. men den e säkert god om man gillar gröt.. ;) jaa.. men med det så åkte jag sedan upp till hallen.. nervös som få.. men matchen gick ju skitbra =) sen blev det hem till K.. äta köttfärssås o spaghetti, spela fifa 09, vilket ändå är helt ok, men jag begriper inte hur domaren kunde ge mig röda kort hela tiden.. =) jajaa.. sen blev det film.. MIRRORS.. den var läskig, vilket resulterade i att jag mest satt med kudden framför ansiktet.. =) har blivit grymt lättskrämd på senare tid.. jaja.. det är väl åldern.. ;) haha..

sen så fick det bli natten.. o så kom söndagen.. sovmorgon.. elle jag vaknade vid 10, men Kenny däremot ville inte vakna då men, tji där fick han =) fick iväg o se på fotboll.. bäckefors-frändefors.. sista matchen.. trodde jag skulle frysa ihjäl!!!! gaaahh.. men dom vann tillslut.. och jag for sedan hem med pappa o farmor.. väl hemma tappade jag upp ett VARMT bad för att försöka tina lite.. och oooh va gött.. somnade till nästan =) och nu.. nu är klockan 21, och jag sa att jag skulle plugga idag.. lite väl sent att sätta igång nu känner jag.. så..jaaa.. får väl hoppas att jag inte är alltför trött imorgon så jag kan plugga lite innan K förhoppningsvis kommer =)

annars blir veckan som kommer fylld med plugg, lite träning och praktik.. matchlediga till helgen.. kan kanske hända att jag kan tjata med mig K upp till Karlstad.. =) så det blir en myshelg bara vi tvåååå =) är ju iofs eds marknaden.. och den är ju faktiskt mysig att gå på också.. jaa.. får se vad helgen som kommer har att bjuda på!!

nu ska jag iaf ställa ifrån mig datan och visa lite intresse åt tvn.. om det nu finns något bra..

nattinatt folks!!

///Carro

vad är det förresten för jäkla kass film eller serie på 5an?? ööh.. ajaa.. får bli filmen på 3an.. =) fun with dick and Jane!


ciaaaooo!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Hemmapremiär!=)

wohooo.. Seriens hemmapremiär i Billingsfors och vinst med 6-2 mot seriens kanske bästa lag.. är oerhört nöjd faktiskt!! =) 1 mål o 1 assist.. skönt!! =) det var verkligen skitkul!! dock så fick jag rejält ont i vaden på högra benet.. har ju opererat min häl o hälsena på den foten, så de e fortfrande inte riktigt som det ska.. men men.. man fick ju försöka hålla matchen ut, eftersom vi har ganska dåligt med folk.. jaja.. en bra laginsats!! och vi e ju bra lagkamrater också.. alla är kompisar med alla.. känns det som iaf.. =) har inte märkt några negativa vibbar iaf!!

Åmål-Emelies kommentar till sofia:
Sofia: fan, jag glömde rena trosor.
Någon: jaa, men du får hoppa över att ha några då..
Sofia: men jag har ju tajts!!
Emelie: men du kan få låna mina använda!

Hahahah!! jaaa, vi e snälla och generösa i laget iaf ;) hahaha..

jaja.,. blir en lugn helg nu iaf.. hade planerat in hc, men är så jäkla seg efter matchen och så, så det blir nog pizza, godis och film ikväll.. K har laddat ner mirrors, så det får bli den.. en skräckfilm.. uuuuhii!!!


ajaa.. hade fint folks!!

///Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

and it´s friday!

och fredagen kom den också.. puuh.. trött.. även fast jag fick mig en liten sovmorgon, nåjaa, gick upp halv 8, men ändå =) sen vart det bara att åka till dom små barnen och leka =)

idag är det träning.. halv 8, skitsegt egentligen att den är så sent... hemma vid halv11, 11-tiden ikväll.. puuh.. men de e smällar man får ta!! match imorrn, så blir tidigt i säng!! Men inte ensam inatt.. wiiihoo.. K kommer efter träningen.. har även myst upp det med färska räkor från fiskbilen idag!! Mums=) så det får bli lite räkor ikväll efter träningen =)

mums.. men nu blir de hawaii-gryta.. typ köttfärs, annanas, paprika o så kryddor o creme fraiche.. smarrigt! en lite "rikare" variant av köttfärssåsen ;)

ajaa.. får väl kanske börja packa väskan lite smått, så de inte blir som det brukar.. jag står 5 minuter innan och inte hittar allt jag ska ha =)

ha en bra fredagskväll!

//Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

It´s alright..

onsdagen går mot sitt slut.. klockan är 19:00, och även jag är helt slut.. puuh.. Har precis varit ute och sprungit, i regnet ;)

dagen på förskolan har funkat bra.. var hos barnen som är 1-3 år istället.. =) så sööta dom är alltså!! Men man får verkligen vara på spänn hela tiden och hålla koll på vad dom gör! men jaa.. dom är såå söta iaf =) så idag har jag vart ute och lekt i sanden och inne o lekt med ?playdo? typ trolldeg, fast som inte stelnar.. sen har man ju hela tiden tagit hand om barnens behov =) jaja.. så imorgon ska jag dit igen ju =)

annars så väntar jag på att K ska komma =) äntligen.. jag längtar.. han skulle dyka upp vid 20tiden. o de e ju snart =) =)
så det blir en myskväll framför idol =) Wiiie!!!


Nu blir det 2½men =P


ciaaoo!!


///Carro

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )