Tiidigt..

Jaaa, idag vaknade jag upp  hemma hos älskling runt halv 6 tiden imorse.. då hade solat börjat titta fram, guuud vad nöjd man blev då!! :) men somnade om och sov till halv 7, sen skulle jag med bussen hem och gubben skulle te jobbet.. när jag kom hem så var det bara att äta lite frulle, o sen ta på sig träningskläder o ge sig ut och halta sig runt golfbanan.. uuuh.. det tog sin tid, men jääkligt nöjd nu efteråt, i o med att jag har fått så fruktansvärt ont så jag inte kan träna på gymmet =S så var det skönt att ändå vara "lite" nyttig.. sen när jag gått klart hade klockan blivit 9, och jag satte igång o tvätta bilen =) wohoo.. nu blir pappsen glad när han kommer hem, för då slapp han göra de.. satte mig även o rensa i rabatten, så de ser hyffsat bra ut nu innan dom nya blommorna ska i.. o krattat ut alla löv ur buskarna.. jaa... och klockan är herregud bara 12.. jaaa see va man kan hinna göra när man går upp i tid.. o bättre humör är jag också på!! så jag klagar inte.. =) har även hunnit sitta ute i solen i 30 min o slöat.. men nu fick jag in för att laga lite mat till mig o mammsen.. kyckling med ris.. Mums!!

Annars så har jag läst att vädret ska hålla i sig över helgen också, och att det ska bli ännu varmare än idag!!!? huur bra!!?! så det får bli fotboll på fredag, dals långed-Mellerud, då ska nog gubben spela, sen blir det nog en sväng till Eds-marknaden, o tääänk va gött väder de ska bli dåå!!!! =) o på söndag blir det nog att kolla på fotboll igen.. Mellerud-tenhult.. kanske gubben är med.. vi får ju se =) ska iaf bli gott med en vaaarm o skön helg igen.. vad muycket bättre man mår alltså av solen!!! =)

och jag är såååå lycklig just nu!!! =) på alla sätt som går!!!! =) förutom höften då, den förstör ju en del!! skit på det.. men i övrigt iaf!! =D

nu ska jag laga lite mat så jag kan ta mig ut i solen snart igen!! =)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Breathe slow..

-Breathe slow med alesha dixon-

bra låt.. =)

annars då? hmm.. händer lika lite som vanligt typ.. umgås mest med älskling och annicka.. fortfarande inget jobb.. men imorgon ska jag till arbetsförmedlingen för att träffa en handläggare, och sen så blir det något möte efter det.. japp jag är såååååå taggad.. INTE.. =) men men.. kanske blir en tur till stan också.. är egentligen råfattig fram tills löning nästa måndag, men när mammsen e med så kankse jag kan låna pengar utav henne till måndag =)

förresten så har mammsen köpt ny mobil, så jag får ta över hennes =) och det är en jättebra Sony-ericsson, knappt året gammal, och det passar perfekt, då min lilla skit-samsung börjar ge sig, och jag själv inte har råd att köpa ny.. så det blev en glad överraskning =)

annars så var jag iväg till sjukgymnasten idag.. och jaa, det gick väl braaa, hon vred och trycke o drog i mitt ben.. och kaaanske kan vi komma fram till en diagnos på min höft.. hon hade en teori om att det KAANSKE skulle kunna vara snapping hip.. ett tillstånd som är ganska svårt att förklara men.. sen ska jag ju träffa en ortoped den 19 maj, så jag hoppas tiden går fort.. men däremot så fick jag akupunktur idag utav henne.. och AJ AJ AJ!! jag trodde att akupunktur var skönt, men ICKE!! först när hon tryckte in första nålen tycke jag inte att det kändes mer än ett stick, men sen däremot när hon tryckte nålarna längre ner i muskeln så kändes det något oerhört.. så ont det gjorde då.. haha.. kändes som man fick kramp i heeela muskeln, fast ännu värre typ.. uuuuh..  så ser inte fram emot att få det ännu en gång nästa måndag =S men det är ju en bra sak, för att få bort värken.. uuuuh..

jajaaa.. annars så ser min vecka ganska så lugn ut.. inget jobb i sikte =S däremot så ska jag sätta igång med träningen stenhårt igen, har vart lite lat förra veckan.. men nu MÅSTE jag sätta igång igen.. usch.. ångest för allt gott man stoppat i sig nu =S  men de började inge bra idag då jag fick iväg till sjukgymnasten för hon fått återbud, gick ju inte träna så bra efter det besöket.. men men.. nya tag imorgon.. kvällen får de bli isåfall!! nåjaa.. annars så ska jag väl upp till <3 på onsdag, han har sin "körvecka" denna veckan, så han kör till jobbet varje dag, så då kan han inte sova hos mig =( men onsdag eller torsdag verkar det vara ledigt från träningar, så då får det bli.. sen kolla på match i långed när <3 spelar på fredag, eds-marknaden på lördag förmodligen, och sen kaaanske kolla på a-lagsmatchen på söndagen.. beror lite på där! så ser veckan ut iaf.. inge större som händer..

känner att jag inte har någon ork att skriva här längre, så blir inte så ofta det blir inlägg men men.. ibland så!!

nee, nu ska ja kika på tv igen.. bye bye!!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Helgen som varit..

helgen har varit näääst intill helt vit! no alcohol!! =) ganska nöjd med mig själv.. blev ett par glas vin till maten i lördags, men inget mer.. så jag har varit med min äääälskling i stort sett hela helgen =) och jag klagar INTE =)  och fint väder!! så fint väder, älskling, en bror hemma på besök också, kan det bli bättre?? Huuuuur gött har inte vädret varit då?!!! så sjukt skönt att inte vara bakfull, man får ut så mycket mer av dagarna!! jag ångrar inte att det blev alkoholfritt alltså.. jaa..

o nu är det dags för ny vecka.. nya möjligheter.. Jobb imorgon iaf! 7-14, det är det som jag vet just nu.. sen sjukgymnasten på torsdag, mycket träning, gymmet alltså!!!, och mycket goooos med min älskling!! =D

och sedan ska jag även kolla en sak imorgon.. ringa och prata med en person, angående min framtid =P men det ska jag inte berätta ännuuu vad det handlar om!! =D jag håller det för mig själv ett tag till.. =)

Var i stan med Brors flickvän Anna i fredags, och jag fick med mig 3 par skor, kläder o skinnarmband hem.. suuupernöjd med alla inköp!! =D o är sååå otroligt käär i ett par av skorna alltså!! Jag älskar dom!! synd att det är sån hög klack så jag inte kan ha dom på mig jämt, mer en partysko, men hoppas få använda den snart iaf =D


idag var jag på torp med darling.. jag agerade personal shopper.. och viiiisst blev både jag och K nöjda över hans inköp ;)  jepp!! något sååå roligt att vara smakråd alltså!! o han har bra klädstil, så det är ju inte så svårt =P  sedan tog jag bussen hem vid 5 tiden o satte mig direkt med matteböckerna.. suuuck.. men liiite börjar jag allt fatta nu!! men måste nog sitta vaaarje dag nu, annars kommer de inte gå =/

nu blir det herre på täppan =D så roligt de programmet!!! =)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Long time ago!

jaaa.. har väl inte haft värsta blogglusten.. har det nog inte nu heller.. men.. nu innan nani-dags så kan jag skriva en snutt.. händer inte så mycket i mitt liv just nu.. blir galen på vad jag ska söka för utbildningar!! har naaada aning alltså =S
inte lätt när man inte vet!!

en sak vet jag!!! jag VÄÄÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!! wihoo.. jag är så kääär.. =D

nu vill jag bara att sommaren ska komma, så vi kan ha det liiiiika underbart som förra sommaren =D

Visst kan man ha det lite upp och ner, men det är ändå kärleken som segrar!! =)

gaaaaoo.. vad ska jag göra med mitt liv?! =S
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Längesen nu!

Och jag har hunnit fylla år.. 21 år.. tiden börjar gå fort nu alltså!! det var inte längesen det var februari, och man läääängtade efter sol och värme, och idag är det 13 grader varmt, och i solen i lä kan man sitta i linne o kortbyxor!! =)

idag kommer farmor också.. då blir det tårta!!

den bästa presenten igår var iaf att sitta på läkarstationen i två timmar.. NOT!! men det VÄRSTA av allt var att jag fick en heeeelt oväntad KORTISONSPRUTA, blandad me lite bedövningsmedel raaakt in i höften.. fyyy faaasen säger jag bara!! det var HEMSKT!! och inte nog med det, då ska vi INTE prata om idag.. en sån jävla smärta.. jag trodde det skulle vara för smärtan och inflammation man fick den för, men idag kan jag nätt o jämt gå!! ska det vara så???!?! =S

och det mest sjuka är att jag INTE har en inflammation, ultraljudet visade ju att det inte fanns någon vätska.. lik förbannat skulle läkarn promt sätta en spruta i mig.. gjort är gjort..  nu hoppas jag väl att det ska bli bättre.. men ska även genom denna doktorn få komma och träffa en ortoped som är specialiserad på idrottsskador.. så hoppas det kan gå fort!!

nee.. ut i solen igeeen!!:D
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )