Längesen nu!

Och jag har hunnit fylla år.. 21 år.. tiden börjar gå fort nu alltså!! det var inte längesen det var februari, och man läääängtade efter sol och värme, och idag är det 13 grader varmt, och i solen i lä kan man sitta i linne o kortbyxor!! =)

idag kommer farmor också.. då blir det tårta!!

den bästa presenten igår var iaf att sitta på läkarstationen i två timmar.. NOT!! men det VÄRSTA av allt var att jag fick en heeeelt oväntad KORTISONSPRUTA, blandad me lite bedövningsmedel raaakt in i höften.. fyyy faaasen säger jag bara!! det var HEMSKT!! och inte nog med det, då ska vi INTE prata om idag.. en sån jävla smärta.. jag trodde det skulle vara för smärtan och inflammation man fick den för, men idag kan jag nätt o jämt gå!! ska det vara så???!?! =S

och det mest sjuka är att jag INTE har en inflammation, ultraljudet visade ju att det inte fanns någon vätska.. lik förbannat skulle läkarn promt sätta en spruta i mig.. gjort är gjort..  nu hoppas jag väl att det ska bli bättre.. men ska även genom denna doktorn få komma och träffa en ortoped som är specialiserad på idrottsskador.. så hoppas det kan gå fort!!

nee.. ut i solen igeeen!!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback