Empty room..

mycket i mitt liv har hänt sen jag skrev här.. både lessamma o bra saker.. har kommit in på karlstad universitet på den utbildning jag vill läsa.. har skaffat lägenhet som jag bara väntar på att få svar när jag kan komma in.. Joel och Emma var här på besök.. spelat volleybollturnering.. vart på liseberg.. Kanalyran.. jaa.. det är mycket.. blivit ensammen.. miss you..

men nu har jag iaf tackat ja till en lägenhet i karlstad, och ska förmodligen kunna flytta in när jag vill.. känns bra.. framförallt att komma i ordning innan skolan börjar.. Har handlat massa roligt på ikea.. o mer ska det bli.. bra, bara att besöka ikea o åka direkt till lägenheten o lämna.. annars hade jag handlat allt, tatt med det hem hit o sen dit upp igen när  jag fått lägenheten.. men jaa.. detta ska nog bli bra.. ska förmodligen upp till karlstad på fredag då det är öppet hus, och sen kolla på lägenhet.. Träffa Anna också, wiiie :) 

jaja.. detta blir bra tror jag.. :)

nu blir det film med mammsing..

puss på ree...
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

Flytt på G

jaaaaråå.. tiden går fort.. nu är det redan mitten av juli.. puuh.. den rusar iväg.. o snaaart så börjar jag plugga.. JO, ni läste rätt.. jag ska börja pluuugga.. igen.. så nu blir det flytt o plugg på universitet.. jaaa.. Karlstad blir det.. till att börja med.. efter många om o men.. har även ringt på en lägenhet som jag hittade av ren tur på blocket :) så kuuligt.. så på tisdag far jag till K-stad för att kika på den.. 37kvm med fransk balkong.. det duger ju.. egentligen skulle jag velat ha en lägenhet, men man kan inte få allt.. o lyckas jag att få denna, o jag tycker om den, då blir det denna direkt.. o ja kan nästan flytta in med en gång.. så det hoppas jag verkligen går vägen nuuu.. ja hoppas verkligen att lägenheten e braaa.. :) jakthornsgatan låg den på..

på tal om plugg.. kom in på mitt förstahands val.. trodde jag aldrig.. förskolelärare- uteliv, hälsa och identitet heter utbildningen :) hoppas detta ska bli braa.. o så kuul att jag o Anna kommer bo i samma stad.. ja längtar till henne nu.. hihih :)

ajaa.. nu ska jag äta lite.. sjuuk med feber nu. blää..

hade fint!
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )