återigen fredag.. o fler funderingar..

fredag.. och ännu en skolvecka är över.. tiden rusar iväg.. o snart så springer vi vitklädda med blommor ut från skolan i ett glädjerus.. skolan har vart tung..riktigt tung.. men nu har ja äntligen börjat se lite ljusare på livet o dess framtid igen.. har nästan gjort mitt framtidsbeslut.. ska börja höra mej för om lägenheter i Karlstad nu.. de börjar bli verklighet, inte bara något som man fantiserar om.. det är på gång, och närmar sig otroligt snabbt..

vart och inhandlat lite kläder, skor o smycken idag.. blev ganska mycket.. vilket e ganska ovanligt för lille kräsna mej.. blev lite kläder o så som man antagligen har användning för i helgen..=)

match imorn.. Munkfors.. japp.. de får bli vinst hoppas ja.. sen hoppas ja på att få en rejält kul kväll me mina små snuttisar johanna albina o madde.. vilket ja tror de kommer bli.. =)

att ge sig ut i leken var farligt, spelreglerna är aldrig de samma.. alltid är det något, något väldigt litet som kan va orsak till något som verkas väldigt stort.. bortförklaringar.. alltid dessa bortförklaringar.. varför inte stå på sig o säga som det är? kränker man sig själv då? sänks statusen man har? eller är sanningen för svår att verkligen inse? många tankar snurrar runt o runt..

hur ska man tyda drömmar? samma dröm tre nätter i rad..fortsätter.. samma person med i drömmen.. är detta bara en slump? eller har det någon mening? är det något som försöker sägas?

ja blir inte klokare.. bara mer fundersam..=) liten filosof väl..

yeye.. nu ska ja kila iväg te affärn me lovis o köpa lite gottit tills ikväll.. idol, vilket betyder myys me vännerna..=)


Jag snavade på grund av din charm och ramlade men du tog emot mig innan jag hunnit nudda marken. Men sen vacklade du till och förlorade greppet om mig, jag föll igen och skrubbade upp mitt hjärta på asfalten.
Och vet du? Det gjorde faktiskt ont.

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

mitt hjärta i handen..

sitter o funderar på om de verkligen finns äkta kärlek? var i såfall finns den? upplever alla den? kommer jag att uppleva den? eller är det kärleken man är kär i? den kärleken då fjärilarna surrar runt i magen o inte vill stanna, då hjärtat slår dubbelslag när kärleken är i närheten, då vill man bara vara där hela tiden.. vad är ordet kär för något? hur förklarar man kär? det starka oförklariga ordet, som bara finns, men som är förstort för att beskriva.. då två blir en..



fjärilarna finns, surrande i magen såfort du kollar på mej, det känns som jag känt dig hela livet.. att vakna upp i dina armar var lycka.. att bli kysst, som om du verkligen menade det var lyckan. dina händer som smeker bort mitt hår från ansiktet... jag vill ge dej allt för att verkligen få detta att fungera.. det kanske låter fånigt, för egentligen så har vi inte träffats så mycket, men, går det bli kär så fort?

jag har inte heller förstått detta med spriten.. man gör ju bara en massa misstag.. misstag som aldrig skulle hända om man var nykter.. likt alkolås man har i bilar borde finnas på mobiler också.. enligt mej.. för vem har inte suttit o pillat på mobilen, o försökt att låta bli att skicka de dära sms:et som man inte borde skicka? det som blottar allt, eller som inte blottar något.. det är så lätt att missuppfatta.. och man är så jävla sårbar när man dricker, att man oftast förstorar minsta lilla grej.. men visst, spriten kan ju göra att man blir mindre blyg, o att man har roligare, men de kan få en snäv vändning, som man inte riktigt hänger med på..

Dittleendegörmigknäsvag och jag vill vakna upp med dig varje morgon..



 



hjärtat i min hand.. är du redo att ta emot det?


/Carro

ja måste vara ganska knäpp egentligen.. det förstår ju jag, att inte kan man ha känslor för en som man bara träffat 2 ggr.. eller? hela dagen har ja legat o funderat på det.. är det bara inbillning? för att allt var så perfekt just det tillfället? eller är det så att man kan få känslor så fort? är det bara för att man vill ha någon ddär? sån som alla vill ha.. någon man kan dela allt med.. någon att kyssa, någon som bryr sig om en.. någon att älska? jag hade bestämt mej för att bara roa mej, o inte överhuvudtaget tänka på något som har med killar att göra.. sen kommer du in.. och allt jag planerat får en vändning..

allt blir rubbat, och man funderar på om man ska våga sin in i leken igen.. något som kan sluta med att någon blir sårad, eller något som slutar underbart.. vågar man chansa? eller är man rädd för att det som har hänt kommer hända igen? det som gjorde så ont sist gång.. det man döljde och det som smärtade, det som alltid kommer ligga o klämma i kanten..  ska man fega eller ska man vara modig och kasta sig in igen? jag frågar mej om och om igen.: vågar jag?


jagvillhöradinröstiminaöronvarjedag..

over and out.. ///Carro
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

To get close to you..

yeeees.. denna veckan har inte vart annat än deeg... men riktigt spännande..=)

har vart i skolan måndag o torsdag.. på hela veckan, vilket va ganska skönt.. vart sjuk, inte så kul, men idag vart ja ju ledig så ja ska inte klaga..=)

igår fick man ta en tripp med "han" till trollhättan.. myste upp de me vindruvor o sånt framför idol.. hur mysigt som helst..=)

när man minst väntar de så slår de in.. jag tror verkligen de.. ja har gått o väntat på nåt riktigt.. nåt bra som ska inträffa.. o de har inträffat nu, antagligen.. så jag känner mej hel igen.. jag mår bra.. detta ska inte va nåt falskt, som de som vart innan.. de knäcker mej.. men nu känns de bra.. =) redan.. o ja e mer förväntasfull än någonsin!! känner att detta kan bli något bra.. ska dock inte ens förvänta mej de lilla, för de blir bara fel då.. så nu ska allt komma som det kommer.. långsamt dock..

=)

jaja.. nu i helgen ere ju marknadsdisco på wärs.. blir nog dock inge festande för mej, ser ju ut som att de blir två matcher på söndagen då.. o de e ju illa me sprit dan innan match.. så de får ja hoppa över isåfall.. men va fan.. ja överlever nog att inte gå te wärs också.. synd i vart fall nu när de för en gångs skull händer nå kul där, o antagligen mycke folk.... =)

idag e de fredagsmys, dock inte me min Lovis, som har blitt en vana, för hon påväg till tyskland.. den lille skiten.. men ja älskar henne ändå..;)
mys me alla girls.. ska bli gott.. va längesen.. så blir idol o så lite filmmys..!!=)

nu kilar ja iväg..

//Carro

fick precis reda på att de inte blir nåra matcher på söndag.. så de betyder ett jääävla ös imorrn!!=) fan va gött.. kul att madde o albina o kanske johanna ska me också.. =) rockigt.. hoppas de blir redigt skoj iaf!!=) vilket ja tror de blir.. ska ju ha tjejförfest hos jennk.. myyys..alla tjejer igen..=)
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

voffsingar o halsont..

jepps.. idag så har man vart hemma från skolan.. ont i halsen.. bara degat hela dagen vilket var riktigt gott.. har problem me allt som har med svälja att göra just nu.. glass o yoghurt går ner som tur e.. men visserligen gott att slippa skolan..
har vart riktigt duktig idag förörvigt o gjort klart lite religionsarbete som hänger efter.. kändes riktigt gott när de va klart.. =) duktigt av mej..

va en sväng hos beccis också.. lille paris hade fått hundvalpar.. oooh så söta små gullegossar dom va.. blev helt klart kär i en av dom..vilket e typiskt mej. de lillla lillla lilla svarta charmtrollet föll ja för.. helt..

jepps.. tydligen så har ja två matcher nu till helgen vilket betyder att det inte blir nån utgång för mej på marknadsdiscot, tråkigt tråkigt.. för en gångs skull då de kanske kan komma lite folk till wärs, så kan såklart ja inte va me.. puuh.. tråkigt..

har bestämt mej för att ta tag i skolan.. plugga ska ja göra.. o va på varje lektion.. lr ja.. åminstone nästan alla.. de har ja sagt ungefär sen skolan börja, men ja ska se te att ja börjar sköta den nu.. =)


börjar allt se lite ljusare ut nu? e de min tur nu? på riktigt?  ja vågar inte lita på något lr hoppas något heller.. men men.. så får man se framöver...


nu börjar snart idol, skitbra.. =) robert e ju inte me idag, men de får gå ändå.. linda knäcker ju!! =)
känns som att juryn har uppdelade uppgifter, såsom att några ger ris o nåra ros, så att en person inte bara får dåligt.. jaja..

nu kilar ja iväg till tvn..


jaja.. på återseende.. ciaao..


Jag får kämpa så hårt för att inte tänka på dig ,och om jag kunde skulle jag ta ut de nyfiket vänliga tankarna
Och stoppa in de hatiska igen.. Jag kramar bordet så hårt, så knogarna vitnar för att mina fingrar,
de förrädiska fingrarna inte ska skicka meddelandet till dig..
Ett enda knapptryck, det är det enda som behövs,det enda som skiljer mig från det destruktiva livet
med dig.. Det är klart du kanske kommit längre än jag verkar ha gjort..
Du kanske bara låter det vara som det varit hittills.. Och jag vet inte varför det skulle göra ont om det blev så..
Är jag verkligen så beroende av din åsikt och bekräftelse fortfarande?



( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

var är den vän som överallt jag söker?

sitter o skriver ett tråkigt svenska-arbete om kära johan olof wallin och hans verk " var är den vän som överallt jag söker?".. kunde ju varit lite roligare..
skön dag idag, åkte inte till skolan förrän halv 12, till idrotten.. mycke tråkig idrottslektion med orientering, men hej ja o elina hitta ju iaf rätt i skogen tillslut..=)  sedan psykologi, slött de också.. gött gött..

helgen var skitbra.. hade verkligen jätte skoj, var som jag hade färväntat mej.. det som inte var så himla kul var dock att min mobil försvann.. det var trist, men den kommer förmodligen komma tillbaka till mej snart hoppas jag.. jag har hopp i o med att det var en tjej som sa att hon lämnat in den till polisen.. så man hoppas på det bästa..=)

förövrigt var det skitkul.. förutom att jag gick ifrån HC innan jag hann träffa.. jajaa..=) heehe.. vinet var inte gott.. men det gick ner, madde o jag tvekar inte för lite äckligt..;) haha..
 
imorgon är det match mot årjäng i årjäng vilket kan bli väldigt tröttsamt.. jobbigt att åka dit o hem.. ajaa.. hoppas på vinst dock.. fått en ny målvakt.. riktigt bra faktiskt..

nu till helgen fyller beccis 18 år (bättre sent än aldrig) ;)  så hon ska ha kalajs o så.. så man får väl offra sig för laget o festa lite gott då också.. förhoppningsvis lite bättre o goare vin, men hej jag e van..;)

har förövrigt ganska mycket skolarbete att ägna mig åt nu.. tur o väl så är man ledig typ några fredagar framöver om jag har tur, så tänkte klura lite på skolarbetena på fredag, tråkig som jag är.. men kvällen blir antagligen myspys med vännerna som de brukar bli..=)

jaja.. nu ska jag bege mig ner till sängen och tvn, för att gräva ner mig i boken om internationell ekonomi, vilket vi har prov i imorrn.. så jag säger bara, godnatt och önska mej lycka till.. =)

( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )

torsdag..

japp idag vart det torsdag.. en mycket seg dag.. tog kort idag, militärer, väldigt vackert.. gick runt me svarta prickar i fejset hela dagen, mycket vackert de också.. nu väntar man på bussen.. förövrigt var jag johanna o ida så nyttiga o åkte te mc donken idag o åt.. fräsigt.. =)

gott me en lektion imorgon, vilket blir bil till skolan, som tar mej, maddus o albina till säffle där de blir besök på MC donken..;) mohaha.. mycke gott..

längtar även enormt mycke till helgen, det ska bli sååå jäkla kul hoppas ja.. kommer verkligen hade superkul.. :P hehe.. gott att komma ifrån lille skithålan hemma o eventuellt få träffa lite nytt folk.. =)

jag har kommit fram till att något saknas i mitt liv.. jag saknar kärleken.. när jag väl hittat en ja tror på riktigt, ja då vart det något fel och allt sket sig.. men det är som man säger: det är bara att falla, och sedan resa sig upp o ta tag i livet igen..

innebandyn håller på för fullt, o snart har ja ingen helg ledig, utan matcher varje helg, vilket e både på gott o ont eftersom jag inte kommer kunna va ute o härja lika mycket längre.. men men..

ska förövrigt till  götelaborg på lördag o shoppa loss me min lille älskus lovis.. de kommer bli skoj tror ja allt.. =)

nu ska ja ta mej vidare till skåpet o sen te bussen som äntligen verkar närma sig..

puss o verkligt mesiga hälsningar mej..
( © bloggen är designad av www.evelinagusaafsson.blogg.se, inga designer får kopieras rakt av utan ha tillstånd till det och om du är intreserad av bloggdesign så kontakta [email protected] )