To get close to you..

yeeees.. denna veckan har inte vart annat än deeg... men riktigt spännande..=)

har vart i skolan måndag o torsdag.. på hela veckan, vilket va ganska skönt.. vart sjuk, inte så kul, men idag vart ja ju ledig så ja ska inte klaga..=)

igår fick man ta en tripp med "han" till trollhättan.. myste upp de me vindruvor o sånt framför idol.. hur mysigt som helst..=)

när man minst väntar de så slår de in.. jag tror verkligen de.. ja har gått o väntat på nåt riktigt.. nåt bra som ska inträffa.. o de har inträffat nu, antagligen.. så jag känner mej hel igen.. jag mår bra.. detta ska inte va nåt falskt, som de som vart innan.. de knäcker mej.. men nu känns de bra.. =) redan.. o ja e mer förväntasfull än någonsin!! känner att detta kan bli något bra.. ska dock inte ens förvänta mej de lilla, för de blir bara fel då.. så nu ska allt komma som det kommer.. långsamt dock..

=)

jaja.. nu i helgen ere ju marknadsdisco på wärs.. blir nog dock inge festande för mej, ser ju ut som att de blir två matcher på söndagen då.. o de e ju illa me sprit dan innan match.. så de får ja hoppa över isåfall.. men va fan.. ja överlever nog att inte gå te wärs också.. synd i vart fall nu när de för en gångs skull händer nå kul där, o antagligen mycke folk.... =)

idag e de fredagsmys, dock inte me min Lovis, som har blitt en vana, för hon påväg till tyskland.. den lille skiten.. men ja älskar henne ändå..;)
mys me alla girls.. ska bli gott.. va längesen.. så blir idol o så lite filmmys..!!=)

nu kilar ja iväg..

//Carro

fick precis reda på att de inte blir nåra matcher på söndag.. så de betyder ett jääävla ös imorrn!!=) fan va gött.. kul att madde o albina o kanske johanna ska me också.. =) rockigt.. hoppas de blir redigt skoj iaf!!=) vilket ja tror de blir.. ska ju ha tjejförfest hos jennk.. myyys..alla tjejer igen..=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback