ambulanstur väl..:P

jo man tackar.. fick ta en tripp me ambulans i lördags.. de va inte särskilt förväntat.. men matchen fick en drastisk vändning, så de blev som de blev.. fick tillbringa ett antal låååånga timmar på akuten i K-stad..

härliga fólk där iaf.. en som va typ drogad lr aningen för full som hade ramlat o slagit sig lr nåt.. stackarn sprang runt på sjukhuset som en yr tupp.. hehe..:P
fick även en pratstund me en polis, som va riktigt trevlig.. innebandyspelare de också..:P han kände igen min skada.. så de va ju trevligt att få lite prat i all den eviga väntan på röntgen.. förövrigt så fyllde ambulansföraren år på samma dag som ja..:P hehe..

anlände hem till min säng klockan 23.30 på lördagskvällen, där ja mycket gott somna direkt..


jaja.. så nu får man se hur framtiden ser ut.. ska försöka slippa kryckorna denna veckan.. :P vilket ja kommer lyckas gott me.. tror ja iaf..=)

match på lördag.. hemma.. den matchen som man sett fram emot så mycket!! F*CK.. blir väl att sitta på läktaren o heja på iställe.. först damlaget o sen herrlaget.. inge fel i de heller.. =) men fan va segt att inte kunna spela.. ja funderar skarpt på att tejpa foten stenhår o va me.. haha..

även basshunter på lördag på HC.. sett fram emot de också ganska så hårt, men de verkas inte bli nåt för mej då heller.. om ja inte kan gå riktigt..invalid.. inte coolt..:P

jaja.. idag har ja ingen sån där fundering iaf.. inte som ja knäcker på nu iaf.. kanske kommer senare..

see ya..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback